yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

Benim annem A babam B kardeşim 0 olabılıyor yanı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamile kalmam bilerek olmadi ki...
Bize yakin degiller ev olrak koyde 3 4 gun ayni evde kalmistik. Eltimle sohbet etme imkanimiz pek yok. Sadece Kayinvalidemlerde karsilasiriz abisi esimi arayip sormaz.zaten kaynvalde ve peder de o ogullarini pek evlat yerine koymazlar.is degistirir vs surekli senden adam olmaz vs gibi laf sokup dururlar.kiskanclik yapmuyorum arkadaşlar ben ortada birsey varsa cozmek istiyorum.
Cocuk yataga yatsa sorun olmaz diyenler esiniz ilk defa gittigniz bir yerde sizi yalniz birakip çocuk pesinde kossa siz ne düşünürsünüz acaba... bir dugune gidiyoruz esim beni oylece bırakıp çocuk eglendiriyor.cocugun annesi babasi o arada gelip yemeklerini yiyip gidiyorlar.bakin cocugu opme sarilma vs yok...

Babalık içgüdüsel değildir o yüzden bazı erkekler baba olsa bile babalık yapamaz, bazıları da eşiniz gibi çocuğu olmadan yeğenlerine, küçük kardeşlerine karşı babalık rolünü üstlenir. Fakat eşinizinki abartılı bir durum gibi görünüyor. Dikkat edin bakalım çocuğunuz olduktan sonra ona karşı ilgisi nasıl olacak.

Çok şüpheleniyorsanız özel babalık testleri yapan yerler var. Yasal değil, herhangi bir geçerliliği yok sadece sizin şüphelerinizi gidermek için. İsterseniz araştırın.

Kan grubuna bakıpta bu onun çocuğu demeside yanlış olur. Aynı kan grubunuda taşıyabilir amcayla. Annemle teyzemde aynı kan grubunu taşıyorlar. Kesin sonuç dna.

Tabii ki dediğin gibi ihtimal var,ben yok demiyorum ki.

DNA basit bir kan testi olmadığı için ilk aşamada bunu öğren diyorum,belki basit kan testiyle bile öğrenilebilir diyorum.

DNA testini yaptırırken eşinin kendini boşamasını bile göze alması gerekiyor,ve oldukça masraflı bir test.

Ben olsam çünkü beni haksız yere suçlayan adamı boşarım.

Kesinlikle benim bile kafam karıstı yanı benım kardesımde kızıma cok duskun pesınden kosturur eder bıyere yemege gıderız o kalkar ilgilenır ama bıraz yaramazlık yapar yeter der kımse kendı cocugu olmadan cekmez bukadarını bence dna kesınlıkle yaptırmalısın bununla yasanmaz helekı hamıleyken ben suan 20 haftalık hamıleyım herseye kafayı takıorum hassasız sonucta bıde bununla yasanmaz yanı allah kolaylık versın

İlahi Cute, çocuk istemişler yapmışlar ya da kaza diyorlar ya Ben bekarım annem anlamam işte öyle birşey olabilüü
hayır bu kadar soru ısaretınde ınsan neden cocuk ısterkı
hatta bu kadar guvensızlıkte o ısı bıle yapamaz ınsan
bana oyle gelıyorkı dun bısıler olmus kavga edılmıs o sınır harbıyle bıze bıseyler aktarılıyor
elbetet daha once dusumus olabılır bu ıhtımallerı ama cok saglam suphelense hamıle olmazdı sımdı

Senin yerinde bende olsa idim aynis supheleri yasardim
Esin eger tepki veriyor ise bunu kvaliden ile veya cocgun annesi ile knsmayi denedinmi
Ben senn yerinde olsam dna testi yaptrrdm aklndaki tek supheyi boyle atabilirsn ve bunu ihmal etme derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yazdı bilerek olmamış çocuk. Sanırım kaza dedikleri şey olmuş.
Canım o iş hangi durumlarda yapılır, yapılmaz bilemem ama bu anlattıklarına bakılırsa şüphelenmekte haklı yani.
Şimdi hiç kendimi aklayamam zaten paranoyağın önde gideniyim, dedektif kesilirdim yerinde olsam

mesela DNA testi yaptırsanız ve çocuk kocanızın değilde gerçekten abisinin çocuğu çıksa, ve aslında siz biranlık şüpheyi çok büyütüyor olmuş olsanız, çünkü sürekli kafanızda bu şüphe olunca ister istemez her hareketini gözlemleyip istemeden farklı yorum çıkarıyor olabilirsiniz, babası sorumsuz demekki çok anneside akli dengesi yokmuş heralde, çocukta 5 yaşlarında, eşinizin vicdanen yaklaşması çok normal ve zaten insna yeğenin çok seviyor kendimden biliyorum ben, bana göre kafaya taktığınız için her hareketini gözünüzde büyütmüşsünüz, ama eğer eşiniz kızmıcaksa dna testine yaptırın, eğer abisinin çocuğu çıkarsa eşinizin yine çocuğa karşı olan sevgisi sizi kızdırır mı

Olur olur kan grubu işi değişik biraz A kan grubu bireyin genotipi A0 B kan grubu bireyin B0 olabilir çocukları da 0 olabilir haliyle.

Üstten falan geçme durumu yok yalnız uydurma olmuş o

Kesin olarak söylenecek iki şey 0 ana 0 babanın çocuğu 0 olur. Rh- rh- ana babanın çocuğu rh - olur. Ab çiftten de 0 çocuk olmaz

Konu sahibi bu ikisine dikkat etsin başka türlü kan grubundan yorum yapılamaz akrabalıkla ilgili

Son düzenleme:
Benim annem A babam B kardeşim 0 olabılıyor yanı

A ve B evliliğinden 0 çıkabilir (çünkü A0 , B0 olarak düşünün, ikisinin de sıfırı yanyana gelirse çocuk 00 oluyor.)

Ama anne de baba da 0'sa, çocuk da 0 olmak zorunda diye biliyorum. (00 ve 00'ın birleşimi her hakülarda 00 oluyor)

Hah işte,;
Ek olarak,
Biri A0 diğeri 0 ise çocuk B0 veya AB de olamaz .veya Biri B0,diğeri 0 grubu ise A0 veya AB de olamaz.
Yada ben öyle hatırlıyorum.,
Neyse konu sahibi öğrenip yazarsa yaparız bu yorumları.

Yani her şey ihtimal dahilinde
O halde altında yatanı araştırmak gerek
Ben olsam rahat duramam
Anne, annenin ailesi, baba herkes vurdumduymaz olamaz mutlaka var bir şey
Hastalık nedir, tanıyı kim koymuş, babaannenin bakması kararı nasıl alınmış ?
Babaanne neden çocuğu sürekli amcaya itiyor ?
Yüzlerce soru gelebilir insanın aklına
Konu sahibini kıskanç bulmadım ben
Düşünüyorum benimde yeğenim var, canımın içi, 6 aylıkken geldi elime, eşinden ayrıldığı için beraber büyüttük ablamla, çok düşkünümdür ama bu yakınlık bana fazla geldi, tuhaf ...

Sizi bu kadar şüphelendirmeyi başardıysa altından birşeyler çıkabilir.

Gerçeği öğrenmeden rahatlayamazsınız,kesin çözüm testi yaptırmak.

Anne baba 0 grubu ise çocuk A, B veya AB olamaz evet ama anne baba A ya da B grubu ise çocuk 0 olabilir.. Rh daha önemsiz bu durumda yalnızca anne ve baba da negatifse çocuk pozitif olamaz denilebilir. Kan gruplarının bu konuya net bir sonuç vermesi düşük şans olmasına rağmen yine de şans tabii.. Konu sahibine hak veriyorum bende.. Dna testi için bira daha beklemeli bence, kendi bebekleri doğduğunda aynı şüphelere sebebiyet verecek davranışlar gözlemlerse o zaman açık açık ailesiyle konuşup yaptırmak isteyebillir..

Aynı durumda eşinden şüphelenir miydin attraente?
Veya böyle bir durumda eşin senden şüphelense ve gerçek payı olmasa ne yapardın?
Bu çok hassas bir konu,bir kere konu sahibinin durup durup adama bu çocuk senin mi demesi saçma.
Hani birkaç sayfadan beri sürekli kan grubu diyoruz ya.
Konu sahibinin bunu araştırmak bile gelmemiş aklına.
Direk ''bu çocuk senin mi?''
Bende uyandırdığı izlenim çocuğa olan ilginin çok fazla olduğunu göstermek için suçlama.
Yani çok büyük şüphe uyansa konu sahibinde önce kendi kendine araştırır,yengenin hamileyken fotosunu bulmaya çalışır,komşusunu bulur,hamile olduğuna veya olmadığına dair bir tanık bulmak çok zor değildir heralde.
Aklıma en ufak bir şüphe gelse neler araştırırım,ve DNA testinden veya eşime söylemeden önce kendi kafamda olayı netleştiririm zaten.
Tüm bunları yapmadan suçladığı için kıskançlık diyorum ben.

Hah işte,;
Ek olarak,
Biri A0 diğeri 0 ise çocuk B0 veya AB de olamaz .veya Biri B0,diğeri 0 grubu ise A0 veya AB de olamaz.
Yada ben öyle hatırlıyorum.,
Neyse konu sahibi öğrenip yazarsa yaparız bu yorumları.

Evet bunlar da doğru. Bence de çocuğun, çocuğun anne ve babasının ve eşinin kan gruplarını rh ları ile birlikte öğrenmesi lazım. Bakalım ne çıkacak altından...

Yalnız ben böyle bir şeyden şüphe etsem dna testi istesem eşim önce testi yaptırır sonra beni boşardı herhalde haksızsam ama eğer haklıysam da ben bir dakika daha durmazdım. İki ucu b.klu değnek...

konu sahibine hak veriyorum ben olsam bende şüphelenirdim

kaynananın çocuğu yatağa göndermesi falan bna biraz ufaktan alıştırmaya çalışıyo gibi geldi belki kendileri de ilerde söyleriz falan die düşünüyo olabilirler :26:

kesin vardırda diyemeyiz belki çocuksamıştır adam kendi çocuğu doğunca yavaş yavaş ona kaydırır ilgiyi

ama diğer ihtimal de yenir yutulur bişey değil ben olsam dna testi olmadan arkadaşların da dediği gibi kanları öğrenir fotoğrafları falan karıştırır delil toplardım bide alttan alttan hep ağızlarını arardım eşimin değilde kv elti falan . Bi yerde açoık verirler çünkü mutlaka mit ajanı değiller nihayetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…