- 31 Temmuz 2014
- 172
- 23
- 33
- Konu Sahibi dipsizkuyudakimutsuz
-
Negatif,pozitif e bakmayacak.
Örneğin anne A grubudur,baba B grubudur.bu çocuk asla 0 grubu olamaz.
Veya anne baba 0 grubudur,çocuk asla A GRUBU,B GRUBU veya AB grubu kan taşıyamaz.
Zaten DNA baktıranlar genelde ilk kan grubundan şüphelenirler.
Tabii ki,anlaşılmama olasılığıda var.
Çocukla ebeynlerin kan grubu tutuyorsa tek çare DNA testidir.
Kan grubuna bakıpta bu onun çocuğu demeside yanlış olur. Aynı kan grubunuda taşıyabilir amcayla. Annemle teyzemde aynı kan grubunu taşıyorlar. Kesin sonuç dna.
hayır bu kadar soru ısaretınde ınsan neden cocuk ısterkıİlahi Cute, çocuk istemişler yapmışlar ya da kaza diyorlar yaBen bekarım annem anlamam işte öyle birşey olabilüü
Merhaba arkadaslar... ben 1 yıllık evliyim ve esimle ilgili bazı şüphelerim var maalesef... Şöyle ki, esimin abisinin 1 oglu var 4 yaşında. Eltim bir sekilde akıl hastası olmuş ben evlenmeden once.eltimin annesi kızının 2 üniversite bitirdigini ve onceden normal oldgunu söylüyor. Kayinvalidemler cocuk dogduktan 25 gün sonra cocugu eltimin elinden alip kendileri bakmaya basliyorlar.sebep de eltimin cocuga bakamayisi.lohusalik bunalimina girmis olmasi... bunlar insancil diyebilirsiniz.gel gelelim esimle olan kismi ilginc...
Cocugun babasi cocugunu gormeye haftada 1 2 kez gider.cocugun fotograflarini cekme lüzumu bile hissetmez.annesine gittiginde yer icer uyur cocuga oğlum evladim vs iki kelime eder ceker gider.piknige gideriz oglununu yemesi icmesi aklina bile gelmez ortaliktaki kedi kopeklerin karnini doyurcam diye ugrasir. Cocuk kasik fitigi ameliyati oldu. 1 2 saat yanında durup evine uyumaya gittiler esiyle.
Esimse telefonundan benim fotolarimi bile siler yer kalmiyor diye ama çocuğun kac yillik videolarina dokundurmaz. Babasi 3 5 liralik oyuncak alir esim 100tlden asagisini gormez. Ameliyat gunu sabahin kor vaktinde hastaneye gidip gece yarisina kadar da evde basini bekler. 1 gun gormese telefonla arar. Bana bile o cocuk icin hayatimi feda ederim evliligimden vazgecerim diyebiliyor...
Bu cocuk kimin cocugu diye sorunca da celalleniyor. Ben hilemiyorum kimin bu cocuk...
Insanfsizsin bir cocugu kiskaniyorsun vs muuhabbetine hic girmeyin ven annesiz buyudugunu öğrendiğim zaman icim acimisti.ama goruyorum ki kayinvalidem cocugun annesini yanina bile yaklastirmiyor. Cocuk annesine elif diyor kayinvalideme anne diyor. .. ve ben artik o cocuktan da esimin babalik yapmasindan da biktim.
hayır bu kadar soru ısaretınde ınsan neden cocuk ısterkı
hatta bu kadar guvensızlıkte o ısı bıle yapamaz ınsan
bana oyle gelıyorkı dun bısıler olmus kavga edılmıs o sınır harbıyle bıze bıseyler aktarılıyor
elbetet daha once dusumus olabılır bu ıhtımallerı ama cok saglam suphelense hamıle olmazdı sımdı
Bu arada telefon uygulamasindan cvp yaziyorum.alinti yapamadan yanitlayayim.
Bir bit yenigi oldgunu dusunmesem amca yegen sevgisi deyip gecicem. Ama eltimin annesi anneme gidip de kızınıza sahip çıkın bunlardan hersey beklenir diyorsa aklima da şüphe girer dimi.
Eltimden laf almak gibi şansım yok ki. Kadin kendini yemeye vermiş sürekli yiyor.
Dusunsenize iftara geldiler bize. Cocuk ateslenmis esim banyoya sokuyor dus aldiriyor onlar yemek pesinde kari koca.
Iste anlayamadigim yer burasi. Neden babasi oglum hasta deyip kılını kipirdatmiyor.benimki neden kendini paraliyor.. adam yemegini yiyor vs kalkip evine gidiyor uykum var diyerek.cocuk hasta olmasina ragmen...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Veya anne baba 0 grubudur,çocuk asla A GRUBU,B GRUBU veya AB grubu kan taşıyamaz.
Benim annem A babam B kardeşim 0 olabılıyor yanı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olur olur kan grubu işi değişik biraz A kan grubu bireyin genotipi A0 B kan grubu bireyin B0 olabilir çocukları da 0 olabilir haliyle.
Üstten falan geçme durumu yok yalnız uydurma olmuş o
Kesin olarak söylenecek iki şey 0 ana 0 babanın çocuğu 0 olur. Rh- rh- ana babanın çocuğu rh - olur. Ab çiftten de 0 çocuk olmaz
Konu sahibi bu ikisine dikkat etsin başka türlü kan grubundan yorum yapılamaz akrabalıkla ilgili
Şu işaretlediğim cümleyi ben çok önemsemedim.
Bu forumda hergün ''ana-babamı veya kardeşimi bırakmam senden vazgeçerim '' cümlelerini duyuyoruz.Bana göre yeğenin de farkı yok.
Doğru bir cümle demiyorum,ama duymaya alıştığımız bir cümle.
Kadının hastalığı benimde kafamı karıştırdı.
Bir ihtimal kadının fazla saf olmasından kaynaklı çocuğu üzerine yazdırdılar.
Yada kadının fazla saf,aynı zamanda ileri derecede depresyonda olmasından kaynaklı babaanne çocuğa bakamayacağına kanaat getirip kendi aldı.
Sapasağlam bir anne baba tanıyorum,babaanne oğullarını kendi yetiştirmeye karar verip ellerinden almış.
Oğlan şuan lise 2 de ve hala babaanneyle yaşıyor.
Anne ne yapıyor dersen,eşi ve çocukları üzerinde bir yaptırımı olmadığı için kabullenmiş durumda.
Ben bu konuda bit yeniği aramazdım .
Yani her şey ihtimal dahilinde
O halde altında yatanı araştırmak gerek
Ben olsam rahat duramam
Anne, annenin ailesi, baba herkes vurdumduymaz olamaz mutlaka var bir şey
Hastalık nedir, tanıyı kim koymuş, babaannenin bakması kararı nasıl alınmış ?
Babaanne neden çocuğu sürekli amcaya itiyor ?
Yüzlerce soru gelebilir insanın aklına
Konu sahibini kıskanç bulmadım ben
Düşünüyorum benimde yeğenim var, canımın içi, 6 aylıkken geldi elime, eşinden ayrıldığı için beraber büyüttük ablamla, çok düşkünümdür ama bu yakınlık bana fazla geldi, tuhaf ...
Hah işte,;
Ek olarak,
Biri A0 diğeri 0 ise çocuk B0 veya AB de olamaz .veya Biri B0,diğeri 0 grubu ise A0 veya AB de olamaz.
Yada ben öyle hatırlıyorum.,
Neyse konu sahibi öğrenip yazarsa yaparız bu yorumları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?