Yeğenimi sevdirmeyen gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ortada bir sebep olmasa bile annenizin lafından sonra izin veresi varsada vermez. Ne demek sen öpüyorsun o da öpecek. Bu tavır bile kadına nasıl davrandığınızın habercisi. Ben bişey yapmıyorum diyorsunuz anneniz kaynanalık yapıyorsa sizede tavır alır annenize destekseniz. Çocuğun annesi istemiyorsa öpmenizi öpmeyeceksiniz, canınız çok istiyorsa kıyafetin üstünden göbüşünden falan öpün. Oyun oynayın, vakit geçirin, öpmeden bağ kurulamıyor mu?

Bnde öyle yapacam annesine kızdım diye yigenimden kopmak istemiyorum

Bnde öyle yapacam annesine kızdım diye yigenimden kopmak istemiyorum
Yalnız şunu unutmayın, bir çocuk ne olursa olsun annesinim sevmediğiyle yetişkinken de sıcak ilişki kurmaz. Anneyle olan bağ çok başka, kadınla yarışmadan önce arada bunu hatırlayın. Annemle kötü ilişkisi olan, annemi üzeni bana Melek olsa sevmem. Bu genelde böyledr. Siz de anneyle aranızı iyileştirmeden çocuktan beklentiniz olmasın

Hoşlanmadigindan kiskandigindan yapıyor bnce çünkü geçerli bir açıklaması yok
Olabilir, yapacak bir şey yok. Bazi anneler kıskanç olur.

Annenizin gelinine "sen öpüyorsun benim kızım da öper" demesi doğru mu sizce? Sizin kayınvalideniz size böyle dese, çocuğunuzun kimler tarafından öpülebileceğini kendi kendine kararlaştırsa ne hissedersiniz?
Siz de ozaman yengeniz gibi tavır almazmısınız?

Galiba bende kimsenin öpmesini istemem hele ki şu dönemde. Ben covid çıktığından beri yiğenlerimi öpmüyorum hala annemi bile bence öpmeden de bağlantı kurabilirsin canım oyunlar oynarsınız birlikte

Gelin dişli değil. Benim çocuğuma su vermeden bana soruyorlar. Hiç bir konuda kararımı çiğnemeyi bırak öyle mi yapsan dahi diyemiyorlar. Ben asla bu kadarına izin vermezdim. Anneyle hala bir mi? Bem doğurmuşum ben emzirmişim, benim çocuğum istediğim kadar öperim. Beni halayla bir tutanı fena yaparım. Ne münasebet

Ay konu sahibi 34 yasindaymissin yahu. Mesajlarini okurken gozumde 16 17 yasinda ergen bi genc kiz canlanmisti.
Kac yasinda koca kadinsin, corona var virus cagindayiz, kadin hakli korunmamiz gerek demen gereken yerde su tavirlarina bak saka gibisin.

Allah askina yengenle yegeninle ugrasma, git koca bul kendine bi tane dogur sonra gunde bin kere öpuyor musun, her gun bin kisiye mi opturuyorsun, kendi cocuguna ne istiyorsan yap ama milleti bi sal, bi rahat birak. Hic yakismiyor 40ina merdiven dayamis koca kadinsin yasindan basindan feyz al....

Gelini kıskanmıyor güya

Bence hemen kisisel algilayip kendinizi doldurmayin. Bu hastalik ortaminda hepimiz cocuklarda 3 kat dikkat ediyoruz. Bütün son baharini hastaliklarla ugrasip durduk kres sagolsun. Cok dikkatli oldugumuz halde gecen sene corona olduk. Yani gelin su anda istemiyorsa muhtemelen bu yüzden istemez. Bence kendinizi doldurarak asil iliskinize zarar verme potansiyeli yüksek. Anneniz bu durumda karisarak sadece ortaligi karistirir. Gerek yok buna.

Ya cocugumu sap şap openlere ben de sknir oluyorum. Kaynanam da opup ooh diye bir ses cikariyor tuylerim doken diken oluyor. Ben de cocuklari cok severim ama kimsenin cocugunu şap şup öpmem o da bir birey. Yavas opsünn demis zaten demekki abartıyorsunuz. 3yildır içinde tutmiş şi.di demiş hep rahatdız olmuştur yani

Ay vallahi sabırlı insanmissiniz ben olsam krize girerim gelin birşey demiyor mu o da ayrı tuhaf bir kadınmış başkasının zevki için bide ya insanlar ne kadar medeniyetsiz

Ben de dişliyimdir. Söz konusu çocuğum olunca aslan kesiliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…