Bnde öyle yapacam annesine kızdım diye yigenimden kopmak istemiyorumSiz yine ilginizi gösterin. Karşı tarafın rahatsızlığından size ne?
Ben de mesela kayınbiraderleri sevmem, çocuk samimiyet kurunca içten içe amaaan diyorum. Ama bu benle alakalı. Onları ilgilendirmez. Çocuk büyüyünce kendi iletişimini kurar o zamana kadar sizi ilgilendirmiyor.
Yalnız şunu unutmayın, bir çocuk ne olursa olsun annesinim sevmediğiyle yetişkinken de sıcak ilişki kurmaz. Anneyle olan bağ çok başka, kadınla yarışmadan önce arada bunu hatırlayın. Annemle kötü ilişkisi olan, annemi üzeni bana Melek olsa sevmem. Bu genelde böyledr. Siz de anneyle aranızı iyileştirmeden çocuktan beklentiniz olmasınBnde öyle yapacam annesine kızdım diye yigenimden kopmak istemiyorum
Bn çok dikkat ederim ama öyle değilimBen kendi kardeşimin oğlumu opmesinden rahatsız oluyorum çünkü biliyorum ki maske takmaz, sürekli arkadaşlarıyla görüşür. Ortalıkta her türlü virüs kol gezerken opmeyiverin siz de yani. Ölmezsiniz.
Olabilir, yapacak bir şey yok. Bazi anneler kıskanç olur.Hoşlanmadigindan kiskandigindan yapıyor bnce çünkü geçerli bir açıklaması yok
Yalnız şunu unutmayın, bir çocuk ne olursa olsun annesinim sevmediğiyle yetişkinken de sıcak ilişki kurmaz. Anneyle olan bağ çok başka, kadınla yarışmadan önce arada bunu hatırlayın. Annemle kötü ilişkisi olan, annemi üzeni bana Melek olsa sevmem. Bu genelde böyledr. Siz de anneyle aranızı iyileştirmeden çocuktan beklentiniz olmasın
Gelin dişli değil. Benim çocuğuma su vermeden bana soruyorlar. Hiç bir konuda kararımı çiğnemeyi bırak öyle mi yapsan dahi diyemiyorlar. Ben asla bu kadarına izin vermezdim. Anneyle hala bir mi? Bem doğurmuşum ben emzirmişim, benim çocuğum istediğim kadar öperim. Beni halayla bir tutanı fena yaparım. Ne münasebetOlabilir, yapacak bir şey yok. Bazi anneler kıskanç olur.
Annenizin gelinine "sen öpüyorsun benim kızım da öper" demesi doğru mu sizce? Sizin kayınvalideniz size böyle dese, çocuğunuzun kimler tarafından öpülebileceğini kendi kendine kararlaştırsa ne hissedersiniz?
Siz de ozaman yengeniz gibi tavır almazmısınız?
Asla üzmem
Gelini kıskanmıyor güyaNe gelinmiş be Sebbo anlat anlat bitmedi.
Oğlumda sever öpmeyi,sarılmayı, halasiyla sarılıp birbirlerini öptüler diye lafını etmem ama gelin senden hoşlanmıyor, kendince haklı sebepleri de olabilir yani konularından anlaşılan o.
Gelin kıskanıyormuş Sebboyu.Gelini kıskanmıyor güya
Ay vallahi sabırlı insanmissiniz ben olsam krize girerim gelin birşey demiyor mu o da ayrı tuhaf bir kadınmış başkasının zevki için bide ya insanlar ne kadar medeniyetsizKonu sahibi ; bende halayım. Yeğenlerimi sadece kokladım, ayaklarından, çıplaksa bacaklarından kollarından öptüm. Benim öpmeye kıyamadığım yeğenimin komşunun yada akrabanın öpmesine hiç tahammülüm yok. Dayıları gelirdi çocukları vakumlaya vakumlaya , içlerine çeke çeke öperdi. Dudaklarının izleri çıkardı yanaklarında. İçimiz giderdi. Kan otururdu resmen.tükürüklü tükürüklü öpmeler.. Krize girdik sonunda. Öpmeyin dedik. Biz öpmüyoruz sizde öpmeyin. Yazık günah..şimdi siz diceksinizki ben tükürüklü yada vakumlayarak öpmüyorum. Ya öpmek zorundamısınız. Koklayın. Ayaklarından öpün..kafasının tepesinden öpün..
Deme öyle şeyler. Neden kıskansın kiGelin kıskanıyormuş Sebboyu.
Ben de dişliyimdir. Söz konusu çocuğum olunca aslan kesiliyorum.Gelin dişli değil. Benim çocuğuma su vermeden bana soruyorlar. Hiç bir konuda kararımı çiğnemeyi bırak öyle mi yapsan dahi diyemiyorlar. Ben asla bu kadarına izin vermezdim. Anneyle hala bir mi? Bem doğurmuşum ben emzirmişim, benim çocuğum istediğim kadar öperim. Beni halayla bir tutanı fena yaparım. Ne münasebet
Valla bilmiyorum deli olcamDeme öyle şeyler. Neden kıskansın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?