Valla kendi benden beter öpüyor yapiyor adeta ama benimki dokunuyor bilemedim
Bulmuştur kıskanacak birseyler, kadın bir huzur vermiyor baksan SebboyaDeme öyle şeyler. Neden kıskansın ki
Yooo aksine fark etmiş ki çocuğu uzak tutuyor işte.Bu kadar takık olduğumu belli etmiyorum içimde yaşıyorum o ayrı konu genel olarak herşeyi içine atan huyum var malesef
Bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum.Elalemin çocuğu olsa kafaya takmam benim erkek kardeşimin çocuğu bnm en doğal hakkım bu yigenim sarılıyor öpüyor boğuşuyor benle bnde karşılık veriyorum sevgisine olay bu yani yapışma durumu yok görmediğim sevgiye karşılik vermem
Zaten Sevip sevilecegim bir iki senem var büyüyünce zaten uzaklaşiriz zaten tadını çıkarmak istiyorum ama burnumdan geliyor kendi evladım olmadığı ve olmayacağı için bukadar düşkünüm kendimi maddi ve manevi adamak gibi bir durumum yok ta ileriye dönük sadece gelince bana gösterdiği sevgiye karşılik vermek istiyorumHerkes size çok yüklenmiş. Ben sizin sevginizin yoğunluğunu anlayabiliyorum. Benim teyzem sizin gibidir. Hiç evlenmedi, şu an altmışlarına geldi. Dayımi erken kaybettik, kendini yeğenlerine adadi, evlenmedi. Şimdi yeğenleri kayinvalide olacaklar neredeyse. Canları isterse ararlar, istemezse aramazlar. Bende bir halayim. 12 yaşımda hala oldum. Canımı verecek kadar severdim yeğenlerimi. Şimdi kocaman oldular, evlendiler. Hep çok verici ve sevgi dolu bir hala oldum ama gun geldi kendimi boşa paralamişim dediğim vefasizliklıkları oldu. Yegen candır tabi ama size ısrarla tavsiyem kendi hayatınıza yogunlasin. Insallah ve dilerim (mutlaka) kendi yuvanız kurun. Caninizi verecek kadar sevdiginiz yegeninizin size sevgisi annesinin iki dudağı arasında, emin olun. Dilerim anne olur, kendi evladınızla doya doya yaşarsınız sevginizi. Kesinlikle uzaktan sevin.
Malesef engelim sebebiyle ailem Karsi evlenemeyecegim çocuğum da olmayacakKendin doğuren güzel tavsiyeyi verdim jxjdj
Bncede öpturme intikamımı alBir de arkadaşlar salgın falan diyorsunuz eyvallah ama babası işten gelip hiç mi öpmüyor bu çocuğu? Sebep asla bu değildir bence. Ama sevmiyor olabilir , kıskanmış olabilir , zaten takıntılıynmış kadın. Üstüne gitme bu konuda bence, çünkü üzülen sen olursun.
Senin intikamını almak için gelinlere bebeğimi öptürmicembununla rahatlarsın belki biraz
Sadece banwmi korkusu canımı sıkan oSu virus ortamında sap sup opmeyin lutfen . Annesi korkuyordur doğal olarak çocuklar hastalanınca ckk üzücü oluyor.
Yigenim 3 buçuk yaşında uzak durucam bakalım ne olacakPandemi dolayısıyla izin vermiyorsa haklı olabilir
Yeni doğan bebeği öpmeye bende karşıyım ki Yiğenim 4 aylık şuanda sadece kokluyorum
Ama onun dışında halasısın yani öpeceksin de seveceksin de kuduracaksın da bunda tuhaf olan ne var anlamıyorum
Kendi gezmeye giderken size bırakıyor amagelin görümce ikinizin de karakterini aranızdaki bağı bilemem ama bir daha gezme için size bıraktığında işimiz var deyin bakalım tepkisi ne olacak
Hııı annenizin de sen öpüyorsun kızımda öpecek lafı da bence abartı
Siz çok garipsiniz. O çocuğun annesi ister öper ister döver ister başka kural koyar istediğini yapar yani kıyaslamak nedir ? Deli oluyormuş siz dua edince her hafta geliyormuş gelin. Edebinizle sevin çocuğuda bence öpmeye siz alıştırmışsınız. “Halacım bu kadar samimiyet dozunda hijyen için dikkat edelim” diyin ne olcak ?Valla çocuk bize gelince yeterince opulmus oluyor anne baba anneanne dede dayılar bize gelince mı yara oluyor deli oluyorum hiç te görmedim yanağın da yara yanı
Ama işte bunu biliyorsun o zaman sende ona göre davran.Bncede öpturme intikamımı algenel olarak çok takıntıli bir insan kıskançlıgida var çocuğun bni sahiplenmesini kıskanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?