- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 44
Yazdiklarimi nasil okudunuz acaba haksiz yere hirpalanan derken sunu kastediyorum cocuk cok uslu ama arkadaslari durduk yere mi gelip onu hirpaliyor? Benim hirpalanmayi savunma gibi bir soylemim.asla olmaz olamaz ama objektif bakip okul ile işbirliğiyl yapmalarini cocugun onlarin sandigi gibi pasif olmadigini anlatmaya calisiyorum ama ters anlamışsınız.Herneyse ne istiyorsanız oyle anlayin ne diyimHaklı yere hırpalanmak,ceza almak nasıl oluyor hocam biraz anlatır mısınız ?
Rehberlik hocası veliyi arayıp çocuğu kurtarmaya çalışmalı öyle çocuğun yanında arkadaşları ile oylama yapıp ,çocuğu iyice örseleyerek daha da kötüye gitmesine sebep oluyorsa şikayet edilmeli bana göre.Maalesef merhamet herkeste olmuyor özel eğitim gerektiren bir çocuktan bahsediyoruz.Bende eğitimciyim çocuk diyince akan sular durur benim için.
Objektif bakin diyorum sadece.Hirpalanmayi savunmadigimi daha nasil anlatabilirim acaba?Hakli yere hirpalanma nasil oluyor mesela..egitim yeri varmidir hakli haksiz hirpalanma.
Yanlis anlasildiginizi soyluyorsunuz ama siz yanlis anlatiyirsunuz.
Belki demek istediginizi yanlis ifade ediyorsunuz.
Odul ve ceza mutlaka olmali ama sinif knunde kucuk djsurme,siddet ve onu destekleyici tek tarafli ceza benim merhametime ters.
Okuldan dinlenmeli elbette o yasta cocuklarin yalan soyleme potansiyelini de biliyorum o yaslar da yegenlerim var.
Eger ki sinifta kucuk dusurulmusse ben olsam o cocugu o okulda asla birakmazdim.
Bakin diger hoca hanimla ben ayni seyi anlamissak sizin anlatiminiz da sikinti var demektir.Objektif bakin diyorum sadece.Hirpalanmayi savunmadigimi daha nasil anlatabilirim acaba?
Minik, narin, saygili, sessiz vs vs. Yegeninizi övücü düşünceleri bir tarafa bırakırsanız, olaylara daha objektif bakmış olursunuz. Biz de sizin öğretmenle ilgili düşüncelerinizin sağlıklı olduğuna inanmış oluruz böylece
Eminim cok uslu cocuktur.Bence bu sizin bakis aciniz konduramiyorsunuz ama okulda neler yapiyordur kimbilir.Rehber ogretmen yanlis yapip oylamaya sunmuş ama cocugun hic oyle anlattiginiz gibi oldugunu sanmiyorum.Ben de egitimciyim neler görüyoruz.Aile konduramiyor cocuguna.Biraz duygusallijtan uzaklasip cocugu tanimaya çalışın ona yardim etmek istiyorsanız okulu suclamaktan vazgecin.
Ay hic vakit kaybetmeyin ogretmeni sikayet edin o minik uslu yegeninizi iyice simartin ki gittigi yeni okullarda da hep sorunu baskasinda arayin..Konu acmaniz sadece sikayet edin diye destek almak icin sanirim.Neden gidip yuzyuze gorusmuyorsunuz cocugun nasil oldugunu onun agzindan dinleyin cesaret edemiyorsunuz sanirim.
Hanımefendi ben şuan üniversitedeyim ve benimde başıma yeğeninizle yaşadığınız şey geldi. Rehber öğretmen sınıfta oylama yaptı ve siniftakilere tek tek dilekçe yazdırdı yalan ifadelerle ve sınıfımı değiştirdi. Bizim gücümüz vardı biz herkese ağzının payını verdik. Sizin de varsa adaleti yaratmanızı tavsiye ederim. Onun dışında yapabileceginiz hiç bir şey yok. Umarım anlatabildim.
He canim he..allah sizin gibi velilerden korusun beni.Asil sizin ogretmen kininizi anlamak mumkun degil.Kendi cocugumun sorunu varsa kabullenmemde sorun olmaz sen merak etme.Gayet basarili ve ödül alan bir egitimciyim.Size destek mesaji yazmayinca hemen kotu ben oldum.Ben yine de son sozumu soyleyeyim.Okulla isbirligi icinde cocugun uyum sorununu çözün hep suclu yu başka yerde aramayin.Okul değiştirin goreceksiniz yine ayni sorunlar olacak çünkü sizin gibi velilerin bakis acisi buna sebep.Tu kaka dediginiz sistem ogretmenlerine birakmayin o zaman cocugu alin ozele yazdirin.Bu da son yorumum olsun.Ben olanı anlatmışım tek sebep küfür etmesiymiş demişim. Yeğenim asla küfür etmez dememişim. Yeğenimin genel saygısı ayrıdır bir kaç defa aynı çocuklar tarafından dayak yiyen bir çocuğun da bir yere kadar sesi çıkmaz kanısındayım. Sanırım sizin çocuğunuz dayak yese sırf çocuğunuz küfür etti ve korkudan ilk başta küfür ettiğini inkar ettiğinde uzaklaştırma aldığında ve öğretmen sınıfta çocuğunuzun yanında oylama yaptığında gidip tebrik edersiniz.
Yüzyüze görüşülmediğini nereden biliyorsunuz? Yeğenimi her fırsatta hırpalayan çocuklarda aynı şekilde aynı cezayı aldı. Evet okula gidilip başka öğretmenlerle de görüşüldü ve bu küfürden dolayı uzaklaştırılmasına başka öğretmenler anlam veremiyor mesela... Herkes öğretmen olabilir fakat iyi bir eğitimci olamaz yorumlarınızdan tam olarak bu çıkıyor. Öğretmenlik hayatınızda gördükleriniz bu konuda geçerli değildir. Sizin bu bakış açınıza göre de sanırım ne olursa olsun öğrencileri suçlarsınız gibi. Sistem öğretmenisiniz.. Kendi çocuğunuzun başına böyle olaylar geldiği zamanda yine çocuğunuzu suçlarsınız sanırım. (Sanmıyorum ama.) Öğrencilere bu kadar kin duyan siz nasıl sağlıklı bir öğretmenlik yapıyorsunuz o da ayrı bir konu.
He canim he..allah sizin gibi velilerden korusun beni.Asil sizin ogretmen kininizi anlamak mumkun degil.Kendi cocugumun sorunu varsa kabullenmemde sorun olmaz sen merak etme.Gayet basarili ve ödül alan bir egitimciyim.Size destek mesaji yazmayinca hemen kotu ben oldum.Ben yine de son sozumu soyleyeyim.Okulla isbirligi icinde cocugun uyum sorununu çözün hep suclu yu başka yerde aramayin.Okul değiştirin goreceksiniz yine ayni sorunlar olacak çünkü sizin gibi velilerin bakis acisi buna sebep.Tu kaka dediginiz sistem ogretmenlerine birakmayin o zaman cocugu alin ozele yazdirin.Bu da son yorumum olsun.
Müdüre gidip konuyla ilgili bir şey yapacak mısınız yoksa ben direk bimere hem sizi hem de rehber öğretmeni mi yazayım deyin. Ayrıca gidip ilçe milli eğitime de şikayet edin, soruşturma isteyin. Bu arada bazı çocuklar evde çok sakin olduğu halde okulda
Bi de dövseydin bari! Size yorum yapmaya değmez. Bak orda bir sürü de alternatif yazılmış, fikir üretilmiş. Madem çok biliyorsun niye millete fikir sordun dicem de diceksin ki yiğenim küfür etmez o boyuttasın. Laf etmeye gerek yok!Daha kaç kez söylemeliyim bilmiyorum yeğenimin tek suçu küfür etmesi. Başka şeylerde yapmış olsaydı onları da söylerdim neden söylemeyeyim ki? Neden saklayayım bunun bana ne gibi bir yararı veya zararı var? Öğretmenlerlede müdürle de konuşuldu. Yaramazlık veya başka şeyler gibi bir durum yok. Sanki ben burada sadece yeğenimin söyledikleriyle yazmışım. Burada yazılmış herşey ögretmenlerinde müdüründe söyledikleridir yapılanlardır.
Bi de dövseydin bari! Size yorum yapmaya değmez. Bak orda bir sürü de alternatif yazılmış, fikir üretilmiş. Madem çok biliyorsun niye millete fikir sordun dicem de diceksin ki yiğenim küfür etmez o boyuttasın. Laf etmeye gerek yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?