Bu yoruma katılıyorum. Öğretmenleri dikkat etsin bu konuya. Benim dersine girdiğim sınıflarda da annesi ya da babası olmayan çocuklar var. Anneli babalı örnekler vermek istemiyorum. Üzülecekler diye korkuyorumBabasız bir çocuk büyütüyorum bende yaşıyorum oyüzden sizi anlıyorum Ne güzel en azından birbirlerine destek oluyorlar okulda öğretmenine bu hassasiyeti belirtin bir psikolog yardımı alın
Sizin gibiler hep olsun bizimde okulda anne baba günü olmaz yani veliler gelip çocuklarla etkinlik yapmaz sınıfa asla anne baba almazlar dış kapıda bekletirler çocuğu getirirler aileniz derlerBu yoruma katılıyorum. Öğretmenleri dikkat etsin bu konuya. Benim dersine girdiğim sınıflarda da annesi ya da babası olmayan çocuklar var. Anneli babalı örnekler vermek istemiyorum. Üzülecekler diye korkuyorum
Okul idaresi de öğretmenleride biliyor ve dikkat ediyorlar, pedagog yardımı da aldık , okulda da var ilgileniyorlar ama bu ara çok hassaslar..Babasız bir çocuk büyütüyorum bende yaşıyorum oyüzden sizi anlıyorum Ne güzel en azından birbirlerine destek oluyorlar okulda öğretmenine bu hassasiyeti belirtin bir psikolog yardımı alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?