Öğretmenleri dikkat ediyorlar ama yeğenlere tek bir anne sözü yetiyor üzülmeleri için malesefBu yoruma katılıyorum. Öğretmenleri dikkat etsin bu konuya. Benim dersine girdiğim sınıflarda da annesi ya da babası olmayan çocuklar var. Anneli babalı örnekler vermek istemiyorum. Üzülecekler diye korkuyorum
Evet öyle bir durum vardı ama gitmedik şuan iyi ki gitmedik diyorum.Başka bir konunuz daha vardı, daha iyi imkanlar için şehir dışı diye....o kadar çok üye önceliğiniz kendi aileniz demişti ki, ben cidden şaşırmıştım.
İnşallah abiniz bu yavrulara hakkıyla anne olabilecek bir kadınla evlenir. Bence bu çok zor değil. Siz de mümkün olduğu kadar yanlarında olmaya devam edin inşallah.
Yavrularım ya. Haklılar. Onların acısını anlamak çok zor. İnsanın babasının olmaması zor ama annesinin olmaması Daha zordur. Bahtları güzel olsun inşallahÖğretmenleri dikkat ediyorlar ama yeğenlere tek bir anne sözü yetiyor üzülmeleri için malesef
Evet ne zaman böyle gereksiz şeyleri dert edecek olsam yeğenlerin vefat eden yengem geliyor aklima, üzülüp dert etmeye değmez diyorum..Allah mekanini cennet etsin.. Allah bundan sonra ayaklarina tas degdirmesin yavrularin. Hayat o kadar boski bazen...
Anne yokluğu çok zor gerçekten abim içinde o kadar zor ki, keske annelerinin yerine ben ölseydim daha kolay atlatırlardı demisligi bile varYavrularım ya. Haklılar. Onların acısını anlamak çok zor. İnsanın babasının olmaması zor ama annesinin olmaması Daha zordur. Bahtları güzel olsun inşallah
Benim bir akrabamın da annesi babası vefat etmiş. Yetimhanede büyümüş. Tek çocukmuş birde. Ama hayata benden daha güzel bakan daha olumlu bir insandı hep. Ben de onunla konuştukça hayat doluyorum. Onca sıkıntıya rağmen ayakta durduğu için. Şükredecek çok şeyimiz varEvet ne zaman böyle gereksiz şeyleri dert edecek olsam yeğenlerin vefat eden yengem geliyor aklima, üzülüp dert etmeye değmez diyorum..
Evet ücüzdüler aslında diğer kardeşleri dogumdan bir ay sonra vefat etti, şuan birbirlerine okulda her yerde destekler, ömür boyu da öyle olurlar inşallah..İkiz olmaları şansları olmuş bu durumda. Hayat boyu birbirlerine destek olurlar. Allah sabır versin, benim de kuzenimin ikiz kızları var 7 yaşındalar şuan, okurken onları düşündüm , çok üzüldüm, çok zor.
Teşekkür ederim :) sağolun,32 yaşındaydı vefat ettiğinde beyin kanaması geçirmisti.Yabanelma seni ne zaman görsem burda ,sanki çok yakın bir arkadaş gibi hissediyorum.Oncelikle başınız sağ olsun.Allah size ve kuzucuklara hayırlı ömür versin.Ne diyeceğimi bilemedim.Kaç yesindaydi yengen?.Üzmezse seni neden vefat etti acaba?.Yegenlerinin mutluluğu için sana çok ağır bir yük düşüyor .Ne olur onlarla ol hep,hiç yalnız bırakma .Allah razı olsun.Baska diyecek bir lafım yok.
Ağladım okurken.. Kuzularım ne kadar da naifler kıyamam ben onlara.. Ne güzel siz de ilgileniyorsunuz elinizden geldiğince Allah razı olsun, melek annelerinin de mekanı Cennet olsunMerhaba Hanımlar
Annelerini iki yıl önce kaybetmis şuan 5 yaşında olan ikiz kız yeğenlerim var. Abimle birlikte anne ve babamın yanında yaşıyorlar, evlerimiz yakın olduğu için sürekli biraradayız yeğenlerimle.
Cumartesi günü çocukları tiyatroya götürdüm, oyun icerisinde, çünkü anneler çocuklarını hic yanlız bırakmazlar cümlesi geçince yeğenlerimden biri o zaman annemiz bizi niye bıraktı diye ağlamaya başladıtiyatroyu yarıda bırakıp çıktık uzunca bir süre ağladıktan sonra kendine geldi miniğim.
Dün bizde kaldılar, sabah okula gitmek için hazırlarken hala saçımızı balıksırtı örer misin dediler ben örmeye başlayınca nasıl mutlu oldular, okulda bir arkadaslarının annesi balıksırtı yapmış bizim kızlar saçların ne güzel oldu deyince,annem yaptı demiş ertesi gün babaanlerinden istemişler annem o modeli bilmediğinden normal düz örmüş. Ben bugün saçlarını balıksırtı örünce "anne saçı oldu saçlarımız" diyip birbirlerine sarıldılar mutluluktan...
Bunlar gibi o kadar örnek oluyor ki neredeyse hergün, annelerinin yokluklarını her gecen gün daha çok hissedip dile döküyorlar, dile dökemedikleri de vardır eminim..
Biz ne yaparsak yapalım annelerinin yeri dolmayacak biliyorum ben kendi adıma onlara sadece daha iyi bir hala olabilirim ama bu yaşadıkları anne eksikliğine şahit olmak çok çok üzüyor beni. Babalari da elinden geldiği kadarıyla ilgileniyor, babaane dede de aynı şekilde ama hep birşeyler eksik kalıyor..
Bu sabah o kadar kötü oldum ki iç dökmek istedim burada. Anneler hep çocuklarının yanında olabilirler ne güzel olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?