Yeğenlerim..

Bu yoruma katılıyorum. Öğretmenleri dikkat etsin bu konuya. Benim dersine girdiğim sınıflarda da annesi ya da babası olmayan çocuklar var. Anneli babalı örnekler vermek istemiyorum. Üzülecekler diye korkuyorum
Öğretmenleri dikkat ediyorlar ama yeğenlere tek bir anne sözü yetiyor üzülmeleri için malesef

Kıyamam boğazım düğümlendi minnacıklar ama sırtlarında çok büyük bir yük taşıyorlar Allah yardımcıları olsun neyse ki sizin gibi düşünceli aileleri var

Evet öyle bir durum vardı ama gitmedik şuan iyi ki gitmedik diyorum.
Abim evliligi şuan icin düşünmüyor ama inşallah dediğiniz gibi olursa da öyle biriyle evlenir..

Öğretmenleri dikkat ediyorlar ama yeğenlere tek bir anne sözü yetiyor üzülmeleri için malesef
Yavrularım ya. Haklılar. Onların acısını anlamak çok zor. İnsanın babasının olmaması zor ama annesinin olmaması Daha zordur. Bahtları güzel olsun inşallah

Allah mekanini cennet etsin.. Allah bundan sonra ayaklarina tas degdirmesin yavrularin. Hayat o kadar boski bazen...
Evet ne zaman böyle gereksiz şeyleri dert edecek olsam yeğenlerin vefat eden yengem geliyor aklima, üzülüp dert etmeye değmez diyorum..

Yavrularım ya. Haklılar. Onların acısını anlamak çok zor. İnsanın babasının olmaması zor ama annesinin olmaması Daha zordur. Bahtları güzel olsun inşallah
Anne yokluğu çok zor gerçekten abim içinde o kadar zor ki, keske annelerinin yerine ben ölseydim daha kolay atlatırlardı demisligi bile var

Yavrularımı düşünüp ağladım. Bu süreci bizde çok zor atlatmistik.

Sizin gibi aileleri gördükçe mutlu oluyorum.

İkiz olmaları şansları olmuş bu durumda. Hayat boyu birbirlerine destek olurlar. Allah sabır versin, benim de kuzenimin ikiz kızları var 7 yaşındalar şuan, okurken onları düşündüm , çok üzüldüm, çok zor.

ne denir ANNE hayattaki en büyük boşluktur...gerisi ne verirse versin anne başkadır... umarım abınız merhametlı bıryle evlenır..

Evet ne zaman böyle gereksiz şeyleri dert edecek olsam yeğenlerin vefat eden yengem geliyor aklima, üzülüp dert etmeye değmez diyorum..
Benim bir akrabamın da annesi babası vefat etmiş. Yetimhanede büyümüş. Tek çocukmuş birde. Ama hayata benden daha güzel bakan daha olumlu bir insandı hep. Ben de onunla konuştukça hayat doluyorum. Onca sıkıntıya rağmen ayakta durduğu için. Şükredecek çok şeyimiz var

Yabanelma seni ne zaman görsem burda ,sanki çok yakın bir arkadaş gibi hissediyorum.Oncelikle başınız sağ olsun.Allah size ve kuzucuklara hayırlı ömür versin.Ne diyeceğimi bilemedim.Kaç yesindaydi yengen?.Üzmezse seni neden vefat etti acaba?.Yegenlerinin mutluluğu için sana çok ağır bir yük düşüyor .Ne olur onlarla ol hep,hiç yalnız bırakma .Allah razı olsun.Baska diyecek bir lafım yok.

Evet ücüzdüler aslında diğer kardeşleri dogumdan bir ay sonra vefat etti, şuan birbirlerine okulda her yerde destekler, ömür boyu da öyle olurlar inşallah..

Allah yardımcınız olsun
Keşke anneler hiç ölmese
Ams hayat işte siz elinizden geldiğince annelik yapmaya çalışın.

Teşekkür ederim :) sağolun,32 yaşındaydı vefat ettiğinde beyin kanaması geçirmisti.
Evet benim de 2 küçük çocuğum var ara ara denge kurmakta da zorlanıyorum ama elimden geleni de yapmaya çalışıyorum inşallah becerebilirim..

Oy off sarılıp sarmalayasım geldi minikleri içim parçalandı. Allahım

Ağladım okurken.. Kuzularım ne kadar da naifler kıyamam ben onlara.. Ne güzel siz de ilgileniyorsunuz elinizden geldiğince Allah razı olsun, melek annelerinin de mekanı Cennet olsun

Oyy ağlattın .. Canlarım yaa.. Annenin yeri dolmaz ama kardeşin evlenmeyi düşünmüyor mu vicdanlı bir eşi olursa annelik edebilir . Çok zor yaa keşke okumasaydım konunu içim parçalandı, ben okuyunca böyle oldum seni düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…