Yeğenlerim..

Rabbim kaderlerini güzel eylesin.

Abim eşini çok seviyordu oda cook zorlandı .yengemin vefatının ardından şuan için düşünmüyor evliliği ama inşallah merhametli bir insan düşer nasibine..

Ağladım okurken.. Kuzularım ne kadar da naifler kıyamam ben onlara.. Ne güzel siz de ilgileniyorsunuz elinizden geldiğince Allah razı olsun, melek annelerinin de mekanı Cennet olsun
O kadar naifler ki gerçekten insan hız üzülsünler istemiyor, amin sağolun..

Abim eşini çok seviyordu oda cook zorlandı .yengemin vefatının ardından şuan için düşünmüyor evliliği ama inşallah merhametli bir insan düşer nasibine..
İnşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.. Ben hep eşime diyorum bana bir şey olursa evlen diye. Allah her çocuğa anne babayla büyümeyi nasip etsin

Benim babam da annesiz büyümüş. 3 yaşındaymış vefat ettiğinde. Biz küçükken anneme, içimizden birine bir şey olacaksa ben öleyim, çocuklar sensiz kalmasın derdi. Anne bir başka. İyi ki sizler varsınız yanlarında çocukların. Biz babamın teyzesine babaanne dedik, o bakmış babama. Sizin yeğenlerinize baktığınız gibi... ne güzel bir insansınız.

Ne fena oldum okuyunca.. Allah rahmet eylesin... Kuzulara da güzel günler göstersin Rabbim....
bazen öyle düşüncesizce olaylar oluyor maalesef.. ama büyücekler öyle böyle.. sizlerin sayesinde yokluğunu daha az hissedecekler... keşke bütün çocuklar analı babalı büyüse ama olmuyor....

Benim eşimde aynı şeyi söylüyor, babasızlıkta zordur elbette ama annenin yeri cok baska..

Rabbim onların içinden o acıyı alsın ins ya kuzular çok zor ama sizin gibi bi aileye sahip oldukları için çok sanslilar benim kaynimda çocukları 2 yaşındayken vefat etmiş anne evi terk etmiş kv de büyütmüş ama nasıl büyütmüş çocuklar ezile ezile buyumusler şimdi evlendi düğününde babasının mezarına gidince içim parcalandi allah sıralı olum versin gerçekten hiç bir çocuğu annesiz babasız buyutmesin o buyusede içinde hep yara. Hastalandigimda filan hep dua ederim allahım cocuklarim büyümeden canımı alma diye allahım bütün anneleri çocuklarına bagislasin

boğazım düğüm düğüm
ne denir ki Allah mekanını cennet etsin o yavrulara da size de kolaylıklar versin

annesiz bir insan olarak size tavsiyem elinizden geldiği kadar ilgilenin onlarla
saçlarını balık sırtı ördüğünüzü ömür boy unutmaz onlar

Bende ayni duayı ederim hep, aminnn sağolun..

Balık sırtı ördükten sonraki yüz ifadelerini, mutluluklarını bende unutmam ömür boyu sanırım..

Son düzenleme:
Ben de babasız büyüdüm. Annem güçlü büyüttü beni. Babaya ihtiyacın yok ben hem annelik hem babalık yaparım dedi. Belki babası bu yönde bir telkinde bulunursa anneye ihtiyacınız yok dil durun gibi. Belki bir nebze işe yarayabilir. Senin baban yok mu diyenlere "Yok ama ihtiyacım yok ben Her şeyi babasız yapabilirim" dediğimi çok iyi hatırlıyorum 1.sınıftım. tabi onlar baban olsa şunu yapar vs diye savunmaya gecerdiler. Onlar da çocuk tabi suçlayamam. Ama umarım karşılarına iyi kalpli insanlar çıkar

Balık sırtı ördükten sonraki yüz ifadelerini, mutluluklarını bende unutmam ömür boyu sanırım..
Elbette yaptığınız çok hoş ama ailecek üzülmeyi bırakıp çocukları dik yetiştirmelisiniz. Ben olsam mesela "eğer balık sırtı örersek o kıza özendiginizi düşünür isterseniz daha güzel başka birşey yapalım " derdim. Sürekli anne anne dillerinde olmamalı. Bunu tatlı sert ifade etseniz çok iyi olur. Bu benim bakış açım. Annem beni böyle yetiştirdi ve duygularımı bastırmakta işe yaradı. Sizde işe yarar mı bilemiyorum tabi

Allah sabir versin biraz tuhaf olucak ama yine iki kardes olduklari icin sanslilar ... en azindan birbirlerine sarila biliyorlar

Oglum 1 yaşindaydi babasi öldügünde , cok benzer hatta daha berbat seyler yasadim
Simdi evliyim , oglumun babasi var ve cok mutlu , abiniz evlenmeyi dusunmez mi?

başınız sağolsun.çok hassas dönemler bunlar bu yaşlarda.bir pedagogtan destek aldınız mı?

Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Uzücü olaylarda ancak böyle teselli olabiliyor insan, Rabbimin hikmetsiz hic bir işi yok, olması gereken buymuş ve herkes için de en hayırlısı böyleymiş.

Burada abinizin tekrar iyi bir evlilik yapması sanırım ufaklıklara anne sevgisinin hissettirebilir bunu şu an sizinle ve ailenizle yaşıyorlar ama sizin de evlatlarınız var her an onlarla ilgilenemeyebilirsiniz.

Dilerim abiniz tekrar evlenme fikrine sıcak bakmaya baslar ve karsısına da bu iki güzel yavruya annelik de yapacak bir aday çikar.

Cunku yas ilerledikce anne yerine koyacaklarini birini kabul etmek de zor olabilir sanırım.

Ilkokulda falan daha cok düsünmeye ve sorgulamaya basladiklarinda daha cok konu acacaklar hele ki kız evlatlar anneyi ornek aldiklari icin baska arkadaslarinin annelerini gorup daha cok uzülecekler maalesef, dilerim aileye yeni ve iyi bir gelin gelir yakin zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…