Abim eşini çok seviyordu oda cook zorlandı .yengemin vefatının ardından şuan için düşünmüyor evliliği ama inşallah merhametli bir insan düşer nasibine..Oyy ağlattın .. Canlarım yaa.. Annenin yeri dolmaz ama kardeşin evlenmeyi düşünmüyor mu vicdanlı bir eşi olursa annelik edebilir . Çok zor yaa keşke okumasaydım konunu içim parçalandı, ben okuyunca böyle oldum seni düşünemiyorum
O kadar naifler ki gerçekten insan hız üzülsünler istemiyor, amin sağolun..Ağladım okurken.. Kuzularım ne kadar da naifler kıyamam ben onlara.. Ne güzel siz de ilgileniyorsunuz elinizden geldiğince Allah razı olsun, melek annelerinin de mekanı Cennet olsun
İnşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.. Ben hep eşime diyorum bana bir şey olursa evlen diye. Allah her çocuğa anne babayla büyümeyi nasip etsinAbim eşini çok seviyordu oda cook zorlandı .yengemin vefatının ardından şuan için düşünmüyor evliliği ama inşallah merhametli bir insan düşer nasibine..
Ne fena oldum okuyunca.. Allah rahmet eylesin... Kuzulara da güzel günler göstersin Rabbim....Merhaba Hanımlar
Annelerini iki yıl önce kaybetmis şuan 5 yaşında olan ikiz kız yeğenlerim var. Abimle birlikte anne ve babamın yanında yaşıyorlar, evlerimiz yakın olduğu için sürekli biraradayız yeğenlerimle.
Cumartesi günü çocukları tiyatroya götürdüm, oyun icerisinde, çünkü anneler çocuklarını hic yanlız bırakmazlar cümlesi geçince yeğenlerimden biri o zaman annemiz bizi niye bıraktı diye ağlamaya başladıtiyatroyu yarıda bırakıp çıktık uzunca bir süre ağladıktan sonra kendine geldi miniğim.
Dün bizde kaldılar, sabah okula gitmek için hazırlarken hala saçımızı balıksırtı örer misin dediler ben örmeye başlayınca nasıl mutlu oldular, okulda bir arkadaslarının annesi balıksırtı yapmış bizim kızlar saçların ne güzel oldu deyince,annem yaptı demiş ertesi gün babaanlerinden istemişler annem o modeli bilmediğinden normal düz örmüş. Ben bugün saçlarını balıksırtı örünce "anne saçı oldu saçlarımız" diyip birbirlerine sarıldılar mutluluktan...
Bunlar gibi o kadar örnek oluyor ki neredeyse hergün, annelerinin yokluklarını her gecen gün daha çok hissedip dile döküyorlar, dile dökemedikleri de vardır eminim..
Biz ne yaparsak yapalım annelerinin yeri dolmayacak biliyorum ben kendi adıma onlara sadece daha iyi bir hala olabilirim ama bu yaşadıkları anne eksikliğine şahit olmak çok çok üzüyor beni. Babalari da elinden geldiği kadarıyla ilgileniyor, babaane dede de aynı şekilde ama hep birşeyler eksik kalıyor..
Bu sabah o kadar kötü oldum ki iç dökmek istedim burada. Anneler hep çocuklarının yanında olabilirler ne güzel olurdu..
Benim eşimde aynı şeyi söylüyor, babasızlıkta zordur elbette ama annenin yeri cok baska..Benim babam da annesiz büyümüş. 3 yaşındaymış vefat ettiğinde. Biz küçükken anneme, içimizden birine bir şey olacaksa ben öleyim, çocuklar sensiz kalmasın derdi. Anne bir başka. İyi ki sizler varsınız yanlarında çocukların. Biz babamın teyzesine babaanne dedik, o bakmış babama. Sizin yeğenlerinize baktığınız gibi... ne güzel bir insansınız.
Bende ayni duayı ederim hep, aminnn sağolun..Rabbim onların içinden o acıyı alsın ins ya kuzular çok zor ama sizin gibi bi aileye sahip oldukları için çok sanslilar benim kaynimda çocukları 2 yaşındayken vefat etmiş anne evi terk etmiş kv de büyütmüş ama nasıl büyütmüş çocuklar ezile ezile buyumusler şimdi evlendi düğününde babasının mezarına gidince içim parcalandi allah sıralı olum versin gerçekten hiç bir çocuğu annesiz babasız buyutmesin o buyusede içinde hep yara. Hastalandigimda filan hep dua ederim allahım cocuklarim büyümeden canımı alma diye allahım bütün anneleri çocuklarına bagislasin
boğazım düğüm düğüm
ne denir ki Allah mekanını cennet etsin o yavrulara da size de kolaylıklar versin
annesiz bir insan olarak size tavsiyem elinizden geldiği kadar ilgilenin onlarla
saçlarını balık sırtı ördüğünüzü ömür boy unutmaz onlar
Ben de ben deDiyecek hiç birşeyim yok , sarılıp beraber ağlamaya geldim
Elbette yaptığınız çok hoş ama ailecek üzülmeyi bırakıp çocukları dik yetiştirmelisiniz. Ben olsam mesela "eğer balık sırtı örersek o kıza özendiginizi düşünür isterseniz daha güzel başka birşey yapalım " derdim. Sürekli anne anne dillerinde olmamalı. Bunu tatlı sert ifade etseniz çok iyi olur. Bu benim bakış açım. Annem beni böyle yetiştirdi ve duygularımı bastırmakta işe yaradı. Sizde işe yarar mı bilemiyorum tabiBalık sırtı ördükten sonraki yüz ifadelerini, mutluluklarını bende unutmam ömür boyu sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?