- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Yani kuzu kapamayla balık da mis gibi ama ikisini bı arada yemiyoruz gibiNiye ki mis gibi tatlar ikisi de .
Ay biz tantuni de yaparız bence eğlenceli samimi oluyor böyle
Osmanlı hanedanı sofralar sevmiyorum
Mercimek çorbası, patates köfte , pilav , revani, havuç tarator, yeşil salata ayranbonfile vs ayarını tutturamaz bence suyu çekilir kuru kalırsa vs vs
Arasına koyuyon mantıyı yeşillik niyetineNe alakası var mantiyla lahmacunun
Konuyu bıraktı gitti sanırım, yazmayabilir.Bu anlattığın benim galibabizim eve çaya misafir gelirdi akşm 4 çeşit yapardım zeytinyağlı , tatlı tuzlu ve börek . Kahve çay soda kuruyemiş meyve bir süre sonra bana gelenler akşam yemeği yemeden gelmeye başlamıştı. Sonra araya pandemi girdi oğlum doğdu şimdi 2 çeşit yapıyorum ancak çünkü yoruluyorum yüzüme yansıyor hoş sohbet edemiyorum. Gittiği evde ne yedi onu yazsa bizde ona göre konuşsak bence daha uygun olur .
Sesli güldüm jfjjfjfjfArasına koyuyon mantıyı yeşillik niyetine
Kuzu ile balık farklı etler ama mantı ile lahmacunda aynı tür et var.Yani kuzu kapamayla balık da mis gibi ama ikisini bı arada yemiyoruz gibi
PekiKuzu ile balık farklı etler ama mantı ile lahmacunda aynı tür et var.
Karın doyurmak için çok kasmamak gerek kültürümüze bazen kızıyorum işte bak kadın evham yapıyor çorbadan tatlıya uzanan o sofra için çile bildiğin.
PekiHanımlar menüleriniz üzerinden tartışmayacaksınız değil mi? Lütfen rica ediyorum üsluplara dikkat edin polemiğe de girmeyin.
Ay maşallah dilimi ısırayım
Bence hiç misafir ağırlamasın olaydan toptan kurtulsunKöfte alternatifi de vardı o listede bence gayet makul pratik önerilerdi. haşlama brokoli domates çorbası pilav yoğurtlu meze. Köfteyi de yapamıyorsa kasaptan hazır alsın. Onu da pişiremiyorsa artık annesini çağırsın yapacak bir şey yok
Konuşuyorduk öyle pardon farkında değilim yanlış bişey olduysa.Hanımlar menüleriniz üzerinden tartışmayacaksınız değil mi? Lütfen rica ediyorum üsluplara dikkat edin polemiğe de girmeyin.
Yav mezeleri, ara sıcakları satın alsın demiş o hanım, ben de katılıyorum dedim. Ana yemeğe uğraşsın, basit bir de çorba yapsın. Tatlıyı da bir gün önceden yapar. Bu kadarını yapamıyorsa zaten misafir almamalı.Köfte alternatifi de vardı o listede bence gayet makul pratik önerilerdi. haşlama brokoli domates çorbası pilav yoğurtlu meze. Köfteyi de yapamıyorsa kasaptan hazır alsın. Onu da pişiremiyorsa artık annesini çağırsın yapacak bir şey yok
Lahmacunla mantıyı birlikte yediğin için seni yolucam sandı hfhchfhKonuşuyorduk öyle pardon farkında değilim yanlış bişey olduysa.
Yav mezeleri, ara sıcakları satın alsın demiş o hanım, ben de katılıyorum dedim. Ana yemeğe uğraşsın, basit bir de çorba yapsın. Tatlıyı da bir gün önceden yapar. Bu kadarını yapamıyorsa zaten misafir almamalı.
Bir bonfiledir gidiyor, sanırsınız havyar. Tamam bonfile değil de köfte olsun, olmadı tavuk falan. Ama protein şart, gelenler vejetaryen vs. değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?