- 8 Ağustos 2009
- 2.408
- 399
- 688
eşim her cumartesi olduğu gibi bu cumarteside çalışmadı adım gibi eminim. her zaman beni kandırıyor bunu da biliyorum. neyse hemen konuya giriyorum. evimi güzelce temizledim. eşim olacak o adamın dolabına kadar temizledim. iyilik olacak ya. büyük oğlum hafta sonu olduğu için annemlerde kaldı. bende ki de düşünce ya bunu fırsata çevirmek istedim. yemek yaptım güzelce hazırlandım. içimden bir ses "araa hadii ama telefonu açmayacak. meşgule atacak" dedi. ara ara gelirler bana böyle. neyse aradım. ve bingooo. telefonu açmadı. meşgule attı. ardından bi dk geçti geçmedi aradı.
_wc dedim. açamadım hayırdır dedi.
_saniye geçmeden konum at. dedim çabuk ama nasıl bağırıyorum.
ve tabi atmadı aradan 20dk geçti ablasıyla konuşmam üzerine attı. bakmadım bile. yaptığım yemekleri poşete koydum. oğlumu da yanıma aldım çıktım. şimdi bi parkta oturup düşünüyorum. herzamanki halleri benden habersiz dışarı çıkmaları falan. ama bu sefer ki çok koydu. aileme ve ailesine anlatmayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim bundan sonra. yardımcı olun hanımlar
not. boş zamanlarında arkadaşlarıyla gezen ama hep çalışıyorum diyen bi tip.
_wc dedim. açamadım hayırdır dedi.
_saniye geçmeden konum at. dedim çabuk ama nasıl bağırıyorum.
ve tabi atmadı aradan 20dk geçti ablasıyla konuşmam üzerine attı. bakmadım bile. yaptığım yemekleri poşete koydum. oğlumu da yanıma aldım çıktım. şimdi bi parkta oturup düşünüyorum. herzamanki halleri benden habersiz dışarı çıkmaları falan. ama bu sefer ki çok koydu. aileme ve ailesine anlatmayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim bundan sonra. yardımcı olun hanımlar
not. boş zamanlarında arkadaşlarıyla gezen ama hep çalışıyorum diyen bi tip.