• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemeği çöpe koyup aldım oğlumu çıktım

sweedy

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
2.408
399
688
eşim her cumartesi olduğu gibi bu cumarteside çalışmadı adım gibi eminim. her zaman beni kandırıyor bunu da biliyorum. neyse hemen konuya giriyorum. evimi güzelce temizledim. eşim olacak o adamın dolabına kadar temizledim. iyilik olacak ya. büyük oğlum hafta sonu olduğu için annemlerde kaldı. bende ki de düşünce ya bunu fırsata çevirmek istedim. yemek yaptım güzelce hazırlandım. içimden bir ses "araa hadii ama telefonu açmayacak. meşgule atacak" dedi. ara ara gelirler bana böyle. neyse aradım. ve bingooo. telefonu açmadı. meşgule attı. ardından bi dk geçti geçmedi aradı.
_wc dedim. açamadım hayırdır dedi.
_saniye geçmeden konum at. dedim çabuk ama nasıl bağırıyorum.
ve tabi atmadı aradan 20dk geçti ablasıyla konuşmam üzerine attı. bakmadım bile. yaptığım yemekleri poşete koydum. oğlumu da yanıma aldım çıktım. şimdi bi parkta oturup düşünüyorum. herzamanki halleri benden habersiz dışarı çıkmaları falan. ama bu sefer ki çok koydu. aileme ve ailesine anlatmayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim bundan sonra. yardımcı olun hanımlar
not. boş zamanlarında arkadaşlarıyla gezen ama hep çalışıyorum diyen bi tip.

Bir işin içinde yalan varsa herşey vardır
Ne yapacağını sana söyleyemem ama yalan ciddi bir problem
evet yalan konusunda hassas olduğumu biliyor 40 defa uyardım. sinirden elim ayağım uyuştu resmen.. ve dediğin gibi işin içine yalan girdi mi herşey den şüphe duyuyor insan

Fevri davranmayın, haklıyken haksız konuma düşürürler "Ama sormadan etmeden evi terk ettin" filan diyerek.
Kendinize eziyet etmeyin; o yemeği ne emekle yaptınız, siz yerdiniz. Yalan söyleyen herif sizin yemeği çöpe atıp evden çıkışınızı mı umursar?

Evinize dönün, karnınızı doyurun, aç bırakmayın çocuğu da kendinizi de. Eşinize de hazırlamayın. Sorarsa ne yiyeceğim diye "Zıkkım" dersiniz. Basıp gitmek çözüm değil, gardınızı alın, tavır koyun, burnundan getirin birkaç günü. Özür diletene kadar yolu var, kesinlikle hiçbir işini yapmayın, kendi keyfinize bakın. Özür dilediğinde de şartlarınızı sıralayın.
"Özrünü ancak şu şu şu şartlara göre kabul ederim" deyip madde madde sıralayın. "Yoksa inceldiği yerden kopar" blörfünü de sağlam oynayın.

Bakalım ondan sonra ne yapacak.
Devam ederse, zaten hiç olmamıştır yani; gidersiniz ya da def edersiniz. Ama önce bi bunu oynayın derim, son düzelme fırsatı gibisinden.

neden arkadaşlarıyla gezdiğini bildiğin halde yalan söylüyor?
neden konum atmıyor?
arkadaşlarıyla gezdiği bile muamma artık bugün Kü yaptığından sonra. sinirleneceğimş biliyor çünkü bizimle ilgilenmediğin için kızacağımı. artık neredeyse konum bile atmıyor

Fevri davranmayın, haklıyken haksız konuma düşürürler "Ama sormadan etmeden evi terk ettin" filan diyerek.
Kendinize eziyet etmeyin; o yemeği ne emekle yaptınız, siz yerdiniz. Yalan söyleyen herif sizin yemeği çöpe atıp evden çıkışınızı mı umursar?

Evinize dönün, karnınızı doyurun, aç bırakmayın çocuğu da kendinizi de. Eşinize de hazırlamayın. Sorarsa ne yiyeceğim diye "Zıkkım" dersiniz. Basıp gitmek çözüm değil, gardınızı alın, tavır koyun, burnundan getirin birkaç günü. Özür diletene kadar yolu var, kesinlikle hiçbir işini yapmayın, kendi keyfinize bakın. Özür dilediğinde de şartlarınızı sıralayın.
"Özrünü ancak şu şu şu şartlara göre kabul ederim" deyip madde madde sıralayın. "Yoksa inceldiği yerden kopar" blörfünü de sağlam oynayın.

Devam ederse, zaten hiç olmamıştır yani; gidersiniz ya da def edersiniz. Ama önce bi bunu oynayın derim, son düzelme fırsatı gibisinden.

Aynen katılıyorum
Konu sahibesi neden orda burda sürünesiniz
Gidin evinize
Eşinizi de eve almayın
Bu saate kadar nerde sürttüysen orda kal aklın başına gelinceye kadar da gelme diyin
Bu kadar

arkadaşlarıyla gezdiği bile muamma artık bugün Kü yaptığından sonra. sinirleneceğimş biliyor çünkü bizimle ilgilenmediğin için kızacağımı. artık neredeyse konum bile atmıyor
onu çok bunalttığını söylüyor kesin.
bence bir ara cep telefonunu, kredi kartı ekstresini falan karıştır.

Zor bi durum kaç yıllık evlisiniz.ne zamandır sizi böyle ihmal ediyor.yalan söylüyorsa aldatıyor bile olabilir.Ciddi bi konuşmanın zamanı gelmiş
9 yıllık evliyim 4 senedir var her ihmalkaelıkta karşıma alıp konuşmaktan anlatmaktan ben yoruldum o anlamamamakan yorulmadı. evet o şüphe var ama bir türlü yakalayamadım.

eşim her cumartesi olduğu gibi bu cumarteside çalışmadı adım gibi eminim. her zaman beni kandırıyor bunu da biliyorum. neyse hemen konuya giriyorum. evimi güzelce temizledim. eşim olacak o adamın dolabına kadar temizledim. iyilik olacak ya. büyük oğlum hafta sonu olduğu için annemlerde kaldı. bende ki de düşünce ya bunu fırsata çevirmek istedim. yemek yaptım güzelce hazırlandım. içimden bir ses "araa hadii ama telefonu açmayacak. meşgule atacak" dedi. ara ara gelirler bana böyle. neyse aradım. ve bingooo. telefonu açmadı. meşgule attı. ardından bi dk geçti geçmedi aradı.
_wc dedim. açamadım hayırdır dedi.
_saniye geçmeden konum at. dedim çabuk ama nasıl bağırıyorum.
ve tabi atmadı aradan 20dk geçti ablasıyla konuşmam üzerine attı. bakmadım bile. yaptığım yemekleri poşete koydum. oğlumu da yanıma aldım çıktım. şimdi bi parkta oturup düşünüyorum. herzamanki halleri benden habersiz dışarı çıkmaları falan. ama bu sefer ki çok koydu. aileme ve ailesine anlatmayı düşünüyorum. sizce ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim bundan sonra. yardımcı olun hanımlar
not. boş zamanlarında arkadaşlarıyla gezen ama hep çalışıyorum diyen bi tip.
O evden gitmesi gereken birisi varsa o siz değilsiniz. Kim evini ihmal ediyorsa bir zahmet o gitsin. Gidin evinize kaç tane kilit varsa kapatın adam olana kadar da gelme deyin.

çok doldum artık. herzaman aynı halt evden gittim olmadı evden kovdum olmadı ha düzelir ellerde ne dertler var diye diye bu zamana geldi. ama yok düzelme yok. annemlere gideceğimi sanmış oraya gitmiş hiç birşey olmadı bilmiyorum ki neden dışarda olduğunu demiş.

Bazı adamlar cidden laftan anlamıyor hanımlar
Ne kadar anlayışlı olursan ol, ne kadar sakin kalmaya çalışırsan çalış
Defalarca bıkmadan usanmadan beklentini söylersin
Yine aynı b.ka bulanır
Bu seferde kadın çıldırır erkek beni bunaltma der
Tam cinnet sebebi ya

Ben böyle durumlarda kısasa kısasçıyım
Evi falan terketmeyin gidecekse o gitsin siz niye düzeninizi bozuyorsunuz
Eve gidin ağzınızı bıçak açmasın konuşsun dursun siz açın tvyi yapın kahvenizi keyfinize bakar gibi görünün çatlasın patlasın
Ona haber dahi vermeden çıkın çıkın gezin eve ondan sonra gelin zerre açıklama yapmayın, yemeği de oğlunuz veya kendinize göre yapın.
Bir anda fazlasıyla sosyalleşin ve hakikaten de bunun keyfini çıkarın.
Önceden mesela tutumlu mu davranıyodunuz
Tam aksi savurgan olun gidin kuaföre, mağazaya, masaja paraları paraları saç saç yapın

Aynen katılıyorum
Konu sahibesi neden orda burda sürünesiniz
Gidin evinize
Eşinizi de eve almayın
Bu saate kadar nerde sürttüysen orda kal aklın başına gelinceye kadar da gelme diyin
Bu kadar
annemlere geçmiş ben oradayım sanmış. babam aradı. gel burda konuşun halledin ne haltınız varsa dedi.

Back
X