Kanayan yaram
sen kafani yorma esim esigini gayet sIkI tutuyor.sen esine dikkat et..offf yani varya sizin gibilere laf anlatacagima gider deveye hendek atlatirim ..bu ne cahillik off yani offff..kendimde bayanim ama harbiden kadinlar ne bos kafalii be.allah aşkına bu ne yaa?? samanyolundaki ibretlik hikaye:) siz ne yaparsanız yapın konu sahibi ne isterse onu yapsın zorla dayatmayla ben böyle yaptım mükemmel olduyla mı tavsiye veriyosunuz? ben de nacizane iki tavsiye vereyim öyleyse; gelin almak tabirini düzeltin. sizi birileri mi aldı? aldıysa da sadece sizin için geçerlidir kimse kimseyi alamaz. ikincisi eşiniz eşiği sıkı tutsun:)
sana bisey diyimmi iki gunde seni tanidim.esin bence masaya degil senin suratina indirmeliydi o yumrugu hak ediyorsun sonrada eline bavulunu verip ananin evine postalamaliydi zaten bu kafayla esin yakinda zaten gonderir hic acimiyorum artik sizin gibi cahillere ne halt ederseniz edin c.c.Anammm, birileri konu sahibine gelin olma dersleri veriyorhangi devirde yaşıyoruz arkadaş. Herkesin ailesi yapısı, maddi konuları ele alma yapısı, kv ve kp ile ilişki şekilleri farklı farklıdır. Taş atan bayan, aman sen iyi ol onlar da iyi olsun bi sözümüz yok. Buraya yorum yazan insanlar da kv si ile kapıyı gelen adama su vermedi gibi bişeyleden ötürü kötü değildir emin ol
Seni çok iyi anlıyorum bu modeller değişmez canım sorma hemde ne zeki zekiliği tavan yaptı :) iflas ettirdi ya bizi üfff sinir geldi yine tepemeçalışmaması sürekli bir durum değil, benim yurtdışındaki geçici işimden dolayı ve çalışma izni de yok burda. Benim param senin paran asla olmaz aramızda üstelik. Benim deli olduğum nokta(tabiri caizse) kv min torununun özel okul masrafı(durumları müsait olmamasına rağmen) ve tamamıyla çocuğu annesinden alıp bakımını üstlenmek, kaynımın eltimin savruk, keyfi davranışlarını sürekli telafi ederek kendilerini zorda bırakmaları ve benim akılsız kocamın da saatlerce çalışıp didinen karısına eve gelir gelmez(bu konudaki tavrımın net olduğunu bilmesine rağmen) daha eline geçmemiş ve heniz bizi eksiden yeni kurtaracak parayı annesine lağvetme heyecanı. Bir de bunu para çooook para çooook diye şımararak söylemesi. Para çok diye diye elimizde 3 kuruş biriktirmez oldu.
Yardıma ihtiyaçları varsa benim ailem senin ailen söz konusu olmaz kesinlikle. İhtiyaç sahibi bir aile yok ortada. Sizde de varmış bir zeki. Al birini vur ötekine
Bana mı diyo bu hanım ya!!!!sen kafani yorma esim esigini gayet sIkI tutuyor.sen esine dikkat et..offf yani varya sizin gibilere laf anlatacagima gider deveye hendek atlatirim ..bu ne cahillik off yani offff..kendimde bayanim ama harbiden kadinlar ne bos kafalii be.
Allah sabır versin ne diyim, düşündükçe insan kötü olur. Olduğu kadar artık, üstüne gittikçe daha da öteliyoruz hem sanki bu konudaSeni çok iyi anlıyorum bu modeller değişmez canım sorma hemde ne zeki zekiliği tavan yaptı :) iflas ettirdi ya bizi üfff sinir geldi yine tepeme
Ama sonuç bize dokunuyorAllah sabır versin ne diyim, düşündükçe insan kötü olur. Olduğu kadar artık, üstüne gittikçe daha da öteliyoruz hem sanki bu konuda
Walla ben okumadım bile yorumu, okumuycam da. Aynı sayfada nasıl okumuyon dersen gözümü karartıyomBana mı diyo bu hanım ya!!!!
sana bisey diyimmi iki gunde seni tanidim.esin bence masaya degil senin suratina indirmeliydi o yumrugu hak ediyorsun sonrada eline bavulunu verip ananin evine postalamaliydi zaten bu kafayla esin yakinda zaten gonderir hic acimiyorum artik sizin gibi cahillere ne halt ederseniz edin c.c.
:) koptum yorumunuza. saygısızlığı görüyorum haddini bildiririm de sinirlenmemem lazım. neyse..Walla ben okumadım bile yorumu, okumuycam da. Aynı sayfada nasıl okumuyon dersen gözümü karartıyom
O bir gelinbacıKendini gelin olmaya adamış mağdur edilen bizim gibi insanlara da siz iyi olsaydınız böyle olmazdınız diyerekten halden anlayacağına suç bastırıyor. Okumayın böyle insanların yorumlarını siz de
Ne bileyim herkesin durumu farklı farklı hakkaten. Ama sorunun kökeni gerçekten teeee çocukluğuna kadar gidiyor. Ben buraya konu açtım ama mesele para verme değil düşüncesizce davranıp daha olmayan ve biz eksideyken o parayı başkasına vermek istemek. Yoksa eşim benden habersiz öyle bişey yapmaz. İhtiyaçları olduğunu farkettiğimde de önce ben öneririm. Yoksa asla senin paran benim param senin ailen benim ailem muhabbeti olmaz. Hatta şimdi ben çalışıyorum eşim çalışmıyor maaştan bahsederken "maaşımız" diyor.Ama sonuç bize dokunuyor
Ama napıyım:) koptum yorumunuza. saygısızlığı görüyorum haddini bildiririm de sinirlenmemem lazım. neyse..
Yaşasın işçi emekçi kadın dayanıştırmasıevet konu sahibi totosunu evde büyütmeyip, sabahın köründe fosur fosur uyumak yerine işe gidip kazandığı parayı eşinin ailesine aktarmadığı için gerçekten de suratının ortasına bir yumruğu hak ediyor. ve gerçekten çok hak verdim kesinlikle baba evine gönderilmediği için çok şanslı ..(kargomu postamı bu kadın orasını anlamadım ama)
sana bisey diyimmi iki gunde seni tanidim.esin bence masaya degil senin suratina indirmeliydi o yumrugu hak ediyorsun sonrada eline bavulunu verip ananin evine postalamaliydi zaten bu kafayla esin yakinda zaten gonderir hic acimiyorum artik sizin gibi cahillere ne halt ederseniz edin c.c.
evet konu sahibi totosunu evde büyütmeyip, sabahın köründe fosur fosur uyumak yerine işe gidip kazandığı parayı eşinin ailesine aktarmadığı için gerçekten de suratının ortasına bir yumruğu hak ediyor. ve gerçekten çok hak verdim kesinlikle baba evine gönderilmediği için çok şanslı ..(kargomu postamı bu kadın orasını anlamadım ama)
NapcanKadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler valla.
Hayır yani konu sahibi önceden altını çizmişti zaten ihtiyaç olsa yediğimden içtiğimden kısar yine yardım ederim diye anlamıyorum bu ne şiddet ne Celal
Aynen katılıyorum herkes kendini bilir zaten kimsenin lafı ile iyi veya kötü olunmazNapcanburda insanların dertlerini paylaşmak ve yapıcı öneriler sunmak-almak için bulunduğu unutuluyor bazıları tarafından ya da atarlanmaya yer aranıyor bilemedim. Neyse ben kendimi biliyorum
Kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler valla.
Hayır yani konu sahibi önceden altını çizmişti zaten ihtiyaç olsa yediğimden içtiğimden kısar yine yardım ederim diye anlamıyorum bu ne şiddet ne Celal
Napcanburda insanların dertlerini paylaşmak ve yapıcı öneriler sunmak-almak için bulunduğu unutuluyor bazıları tarafından ya da atarlanmaya yer aranıyor bilemedim. Neyse ben kendimi biliyorum
Kib ledim sizi hanımefendi. Sizi ayıplıyorum bu sözleriniz için.sen kafani yorma esim esigini gayet sIkI tutuyor.sen esine dikkat et..offf yani varya sizin gibilere laf anlatacagima gider deveye hendek atlatirim ..bu ne cahillik off yani offff..kendimde bayanim ama harbiden kadinlar ne bos kafalii be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?