yemeğin ortasına yumruk:(((

Son durum ne bütün mesajları okumadım da ?

Son durum ne bütün mesajları okumadım da ?
Kocam ona boyun eğmeyerek saygısızlık yaptığımı iddaa ederek bütün gün yüzsüz yüzsüz tavır yaptı, baktı benden tık yok. Bu arada ben sabah rüyamda annemi ölmüş gördüm kalbim çıkacak gibiydi uyandığımda o da beni çok fena halde görmüş(hiçbişeyden haberi yoktu) anneme olan özlemim depreşti, bütün gün ağlamaktan bihal oldum. Kocamdan flaş açıklama akşam saatlerinde geldi "verici bir yapım var" ben de dedim ki peki madem "üni okuyan kuzenlerin var onlara yardım edelim" çok sevindi Bu hallerin hepsiyle hemhal oldu

Aynen öyle. Paragöz kadın, kocasını ailesinden koparmak için elinden geleni yapar. Bu da iftira sahnesinden
Ahahaha bu çok fena o konuda çok şapşirik im ben. Her ailesini ziyarete gittiğimizde annesi mutlaka bişey yapıp dört karış surat ayrılmamıza sebep olur. Ama bir sonraki her gidişimizde eşimin memleketine sabahın köründe kalkıp seke seke yol alıyoruzo kadar heyecanlanıyoruz ki otobüs beklerken sevinçten zıplıyoruz adeta çok salakım, bi başkası olsa yataktan kalkmaz

Kesinlikle çok eğlenceli burası. Ben yurtdışındayım yabancı arkadaşlarıma bahsettim bu siteyi, türkçe öğrenmek için nasıl bir gayrete geldiler bilemezsiniz

Her konuda olduğu gibi bu konuda da Türkler olarak on numarayız

Kızzz erkeklerin çoğu böyle sanırım.
Benimki bi başka ama. Eşimle tanışmadan önce sorduklarında hep "yok öyle bir yaratıl" diye gülüp geçiştiriyordum öyle diye diye çekim yasası bana hayatımın öpücüğünü kondurdu

Benimki bi başka ama. Eşimle tanışmadan önce sorduklarında hep "yok öyle bir yaratıl" diye gülüp geçiştiriyordum öyle diye diye çekim yasası bana hayatımın öpücüğünü kondurdu

Olsun demek ki sizi etkilemiş ki evlenmişsiniz.

adam hem calismasin dogru duzgun hem ailesine para versin iyi valla

konuyu anlamamışsınız, gerçekten ihtiyacı olan biri olsa ortada yediğimden içtiğimden kısar gönderirim. Ama öyle bir durum yok.

Kendi ailenize veriyor musunuz peki? Veriyorsanız sırrınızı bize de açın. Borç içinde yüzüyoruz zira.

adam hem calismasin dogru duzgun hem ailesine para versin iyi valla
acaba diyorum ki sen bu durumda olsaydin ne yapardin.sen hem dogru duzgun calismasaydin ve senin ailen senden yardim isteseydi ve esinde masayi yumruklasaydi vermiceksin diye acaba sen nasil bir insana donusurdun

anladim yinede soyle birsey var ki erkekler aileleri soz konusu oldugunda hicbirseyi tanimiyorlar.evliliginizde saygi ve sevginin devam etmesini istiyorsaniz onun kalbine giden yolun ailesinden gectigini unutmayin.eger ki maddi yardimda bulunmasini istemiyorsaniz iyilikle konusabilirsiniz.tabiki ben sunada karsiyim haline bakmadan hasan dagina cikmaya.konusup cozebilirsiniz bence.birde nacizane kadin milletinin laflarina pek bakipta esinize karsi dahada kinlenmeyin.kapilarinizi kapattiginizda sadece ikiniz kaliyorsunuz unutmayin.

başlığı okuyunca sana yumruk attı sandım, alsın parasını ne yapıyorsa yapsın, bence sen de gizliden gizliye kendine birikim yap. zor gunlerde harcamak icin degil ama kendine ait. ortak geleceginizi kocanın da dusunmesi lazım.

Kendi ailenize veriyor musunuz peki? Veriyorsanız sırrınızı bize de açın. Borç içinde yüzüyoruz zira.
cnm ben calismiyorum.iki oglum var onlarla ilgileniyorum.evet esimin ailesine maddi yardimda bulunmasina karismiyorum cunku esim dengeyi iyi ayarliyor.benim ailem benden para istemiyor.cunku ben calismiyorum.egerki istemis olsalardida esime soyler oyle verirdim.aradaki fark cok onemli kv me verirken soylemeyebilirim kendi anneme verecek olsam esime soylerim.iste ben nerde nasil davranmam gerektigini biliyorum.bu yuzdende esimle hic sikinti yasamiyoruz .o bana bende ona guveniyorum.isin sirri bu cnm ok.

ohh beyfendi hem sürekli calışmıyor siz devamlı calışıyorsunuz yani evi siz gecindiriyosunuz nerdeyse dogru mudur? Hem de ailesine yardım ediyo cok gıcık kaptım eşinize ac susuz değiller ya onun dışında ben yardıma karsıyım bi evde mutlaka üç beş kuruşta olsa birikim şart bence hastalığı var kazası belası var zor günler var var da var yani zaten şu eşlerin ailerine para vermesini anlıyamıyorum ya benim ki vere vere iflas bayrağını cektik şimdi cık cıkabiliyosan işin içinden daha da akıllanmış değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…