yemeğin ortasına yumruk:(((

açgözlülüğe atıfta bulunulmuş ama kesinlikle açgözlü olduğumu düşünmüyorum. birilerine yardım edilecekse öncelikle üniversite öğrencisine yardım edilmeli bana göre (hali keyfi yerinde olan anne baba değil) ki eşimin kuzeni var babası hayatta değil, her defasında kızın gururu incinmesin diye bayramı seyranı bahane edip ikimiz birden harçlık veririz (bunu burnumuza kadar borcun içindeyken de yapıyorduk) ben de babasız okudum ve binbir zorlukla..şimdi birlikte hayat kurduğunuz insanın başkalarının sefasına yardım etme isteği hiç de kabul edilebilir gelmiyor
üstelik böyle durumlarda karşı tarafı alıştırıp sürekli hale getirme durumu söz konusu, o da insana çok pis enayi hissi yaşatır

ben sana daha fenasını anlatayım eşim ablasının maddi durumu çooook çoook iyi olmasına rağmen dairemizi ona bağışladı ve kirasını çatır çatır yiyor kadın:) 600000 tl lik bir daireden bahsediyorum

hic geri adim atma senden ne zaman ozur dilecek o zamam geri adim at bence gene swm bilirsin

yakın zamanda buna benzer şeyler yaşadım..iyi yapmışsın arkadaşım sakın taviz verme biz akşama kadar çalışıp didinelim onlar kalksın ona buna destek ne gerek var??hiç tınlama ve kararından vazgeçme bir kuruş bile gönderme eğerki ısrarla vereceğim diyorsa defolsun oda gitsin..

İyi yapmışsın, erkeklerde artık evlenmek istemiyor evlenince de bunu açıkça fırsata çevirmeye çalışıyorlar. Yok anamın parası yok kardeşimin kirası , bacımın ağdası vs...
Bacımın ağdası çok iyiymiş yaa
Hakkaten öyle artık erkek böyle saçmalayıp deşarz oluyor. Ben konuşmuyorum mesela hiçbişey olmamış gibi davranıyor sonra bakıyor bende tepki yok bıdır bıdır da bıdır bıdır. Allahım nasıl bir dünya

ohh öyle iyi yapmışsın ki. ne demek masaya yumruk atmak. ihtiyaçları olsa ayrı bir konu da ihtiyaçları yoksa bence sizin kendi ihtiyaçlarınızı karşılamanız daha doğru. ha insan ailesini sevindirmek için arada hediyeler alabilir bu başka bi mevzuu.

Benimde esim aynen boyle bi keresinde bana sormasindan gectim insan bi haber verir kredi cekecem diye yok onuda yapma geregi duymadi o ailesi yokmu anca bizi somuruyorlar bende biraktim artik ne yaparsa yapsin diyorum hicc karismiyorum onlami ugrasicam

Benimde esim aynen boyle bi keresinde bana sormasindan gectim insan bi haber verir kredi cekecem diye yok onuda yapma geregi duymadi o ailesi yokmu anca bizi somuruyorlar bende biraktim artik ne yaparsa yapsin diyorum hicc karismiyorum onlami ugrasicam

Evin yok kirada oturacaksın, araban yok toplu taşıma araçları kullanacaksın, karı koca çalışacaksın, eşinin ailesi diğer oğluna yatırım yapacak diye bir de onlara maddi destek sağlayacaksın?
Eltin de kafasına göre girip çıkacak işe, çalışmıyorken bile çocuk eşinin ailesinde kalacak masraflarını ailesi üstlenecek, e haliyle elleri sıkışacak senin eşin atlayacak ortaya.
Kesinlikle geri adım atma. Gelsin senin gönlünü hoş etmeye uğraşsın.

Ben erkek olsam, eşim çalışmasa, onun her türlü ihtiyacını karşıladığım halde aileme gönderdiğim paranın hesabını yapsa o kadına saygım kalmazdı. Hatta haddini bildirirdim muhtemelen. Bir erkek her ay maaşının tamamını ailesine vermiyorsa, eşinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılıyorsa, parasını saçma sapan şeylere harcamıyorsa neden annesinin babasının gönlünü almasın ki? İlle ailesinin muhtaç mı olması lazım? Bizim kadınlarımız aç gözlü maalesef.

Aynen durum böyle, kesinlikle geri adım atmayacağım, tr de olsam bi dakka durmazdım. Ben ektra çalışıp sabah 6 buçuk akşam 9 buçuk mesaisi yapıyorum bazen ve benim gece gündüz ev alma hayali kurduğum para başkalarının keyfine hizmet edecek, böyle bir dünya yok hakkaten

Eşim çalışmıyor ben çalışıyorum onun işi sürekli bi iş değil

boşanmayı düşünüyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…