hic geri adim atma senden ne zaman ozur dilecek o zamam geri adim at bence gene swm bilirsinaçgözlülüğe atıfta bulunulmuş ama kesinlikle açgözlü olduğumu düşünmüyorum. birilerine yardım edilecekse öncelikle üniversite öğrencisine yardım edilmeli bana göre (hali keyfi yerinde olan anne baba değil) ki eşimin kuzeni var babası hayatta değil, her defasında kızın gururu incinmesin diye bayramı seyranı bahane edip ikimiz birden harçlık veririz (bunu burnumuza kadar borcun içindeyken de yapıyorduk) ben de babasız okudum ve binbir zorlukla..şimdi birlikte hayat kurduğunuz insanın başkalarının sefasına yardım etme isteği hiç de kabul edilebilir gelmiyor
üstelik böyle durumlarda karşı tarafı alıştırıp sürekli hale getirme durumu söz konusu, o da insana çok pis enayi hissi yaşatır
ben sana daha fenasını anlatayımeşim ablasının maddi durumu çooook çoook iyi olmasına rağmen dairemizi ona bağışladı ve kirasını çatır çatır yiyor kadın:) 600000 tl lik bir daireden bahsediyorum
yakın zamanda buna benzer şeyler yaşadım..iyi yapmışsın arkadaşım sakın taviz verme biz akşama kadar çalışıp didinelim onlar kalksın ona buna destek ne gerek var??hiç tınlama ve kararından vazgeçme bir kuruş bile gönderme eğerki ısrarla vereceğim diyorsa defolsun oda gitsin..dün akşam 9 buçuk gibi yorgun argın işten gelip mutfakta yemek hazırlığı yaparken eşim ailesine maddi destekte bulunma mevzusunu açtı sebebi; kendisinin eline 3 bin lira kadar bir para geçecek, 3 kuruş geçse eline oooo çok paramız var harcayalım hemen moduna geçiyor burası ayrı.. maddi destekte bulunmak istediği ailesi diğer oğullarının çocuğuna bakma, pazar alışverişini yapma gibi bütün yükleri yüklenmişler, herkesin keyfi yerinde aslında..benim kocam aileye hürmeti onlara maddi olarak katkıda bulunmakla karıştırıyor. gerçekten ihtiyaçları olsa yediğimden içtiğimden kısar gönderirim ama diğer oğullarının küçücük bir ilçede aşağı git yukarı gel şeklinde hareketleri için aylık 500 tl gibi benzin paraları ödeme vs gibi hareketlerinin telafisini yapmak da istemiyorum. tartışmamız ilerledi ilerledi ve eşim en son onun fikrine tamam bey sen bilirsin demediğim için yemeğimizin ortasına yumruk attı, herşey dağıldı..bir haftadır çok büyük bir tartışmanın içindeydik ve yeni çıkıyorduk, bu ne şimdi yaniölür müsün öldürür müsün hiç alttan falan da almadım bu arada kendisini de alıp bütün kazandığıyla birlikte babasının evine gitmesini tembihledim
Bacımın ağdası çok iyiymiş yaaİyi yapmışsın, erkeklerde artık evlenmek istemiyor evlenince de bunu açıkça fırsata çevirmeye çalışıyorlar. Yok anamın parası yok kardeşimin kirası , bacımın ağdası vs...
ohh öyle iyi yapmışsın ki. ne demek masaya yumruk atmak. ihtiyaçları olsa ayrı bir konu da ihtiyaçları yoksa bence sizin kendi ihtiyaçlarınızı karşılamanız daha doğru. ha insan ailesini sevindirmek için arada hediyeler alabilir bu başka bi mevzuu.dün akşam 9 buçuk gibi yorgun argın işten gelip mutfakta yemek hazırlığı yaparken eşim ailesine maddi destekte bulunma mevzusunu açtı sebebi; kendisinin eline 3 bin lira kadar bir para geçecek, 3 kuruş geçse eline oooo çok paramız var harcayalım hemen moduna geçiyor burası ayrı.. maddi destekte bulunmak istediği ailesi diğer oğullarının çocuğuna bakma, pazar alışverişini yapma gibi bütün yükleri yüklenmişler, herkesin keyfi yerinde aslında..benim kocam aileye hürmeti onlara maddi olarak katkıda bulunmakla karıştırıyor. gerçekten ihtiyaçları olsa yediğimden içtiğimden kısar gönderirim ama diğer oğullarının küçücük bir ilçede aşağı git yukarı gel şeklinde hareketleri için aylık 500 tl gibi benzin paraları ödeme vs gibi hareketlerinin telafisini yapmak da istemiyorum. tartışmamız ilerledi ilerledi ve eşim en son onun fikrine tamam bey sen bilirsin demediğim için yemeğimizin ortasına yumruk attı, herşey dağıldı..bir haftadır çok büyük bir tartışmanın içindeydik ve yeni çıkıyorduk, bu ne şimdi yaniölür müsün öldürür müsün hiç alttan falan da almadım bu arada kendisini de alıp bütün kazandığıyla birlikte babasının evine gitmesini tembihledim
Aynen durum böyle, kesinlikle geri adım atmayacağım, tr de olsam bi dakka durmazdım. Ben ektra çalışıp sabah 6 buçuk akşam 9 buçuk mesaisi yapıyorum bazen ve benim gece gündüz ev alma hayali kurduğum para başkalarının keyfine hizmet edecek, böyle bir dünya yok hakkatenEvin yok kirada oturacaksın, araban yok toplu taşıma araçları kullanacaksın, karı koca çalışacaksın, eşinin ailesi diğer oğluna yatırım yapacak diye bir de onlara maddi destek sağlayacaksın?
Eltin de kafasına göre girip çıkacak işe, çalışmıyorken bile çocuk eşinin ailesinde kalacak masraflarını ailesi üstlenecek, e haliyle elleri sıkışacak senin eşin atlayacak ortaya.
Kesinlikle geri adım atma. Gelsin senin gönlünü hoş etmeye uğraşsın.
Eşim çalışmıyor ben çalışıyorumBen erkek olsam, eşim çalışmasa, onun her türlü ihtiyacını karşıladığım halde aileme gönderdiğim paranın hesabını yapsa o kadına saygım kalmazdı. Hatta haddini bildirirdim muhtemelen. Bir erkek her ay maaşının tamamını ailesine vermiyorsa, eşinin ve çocuklarının ihtiyaçlarını karşılıyorsa, parasını saçma sapan şeylere harcamıyorsa neden annesinin babasının gönlünü almasın ki? İlle ailesinin muhtaç mı olması lazım? Bizim kadınlarımız aç gözlü maalesef.
Eşim çalışmıyor ben çalışıyorumonun işi sürekli bi iş değil
esinin de hic utanmasi yok hem dogru duzgun calismiyor hem de hem de ailesine yardim etmek istiyor oldu canimEşim çalışmıyor ben çalışıyorumonun işi sürekli bi iş değil
boşanmayı düşünüyomusunuzdün akşam 9 buçuk gibi yorgun argın işten gelip mutfakta yemek hazırlığı yaparken eşim ailesine maddi destekte bulunma mevzusunu açtı sebebi; kendisinin eline 3 bin lira kadar bir para geçecek, 3 kuruş geçse eline oooo çok paramız var harcayalım hemen moduna geçiyor burası ayrı.. maddi destekte bulunmak istediği ailesi diğer oğullarının çocuğuna bakma, pazar alışverişini yapma gibi bütün yükleri yüklenmişler, herkesin keyfi yerinde aslında..benim kocam aileye hürmeti onlara maddi olarak katkıda bulunmakla karıştırıyor. gerçekten ihtiyaçları olsa yediğimden içtiğimden kısar gönderirim ama diğer oğullarının küçücük bir ilçede aşağı git yukarı gel şeklinde hareketleri için aylık 500 tl gibi benzin paraları ödeme vs gibi hareketlerinin telafisini yapmak da istemiyorum. tartışmamız ilerledi ilerledi ve eşim en son onun fikrine tamam bey sen bilirsin demediğim için yemeğimizin ortasına yumruk attı, herşey dağıldı..bir haftadır çok büyük bir tartışmanın içindeydik ve yeni çıkıyorduk, bu ne şimdi yaniölür müsün öldürür müsün hiç alttan falan da almadım bu arada kendisini de alıp bütün kazandığıyla birlikte babasının evine gitmesini tembihledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?