Yemek derdi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar 3 senelik evliyim çocuğum yok yemek yapmayı evleninceöğrendim sorunum şu eşim hiç bişekilde bulgur pilavı yemiyo hep pirinç yiyo ben de prinç yemiyorum ama yine de onun dediğiniyapıyorum ve iyice kilo aldım bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo bide her akşam hem salata hem çorba hem ana yemek hem pilav istiyo belki komik gelecek ama artık iyice asabım bozulmaya başladı ofiste yemekçi ablayla da ile de sürekli tartışıyor kadın bigün salata yapmasın olay oluyo ay iyice sinirlendim kv bekarken su bile koymazdı önüne bana gelince böle sizin de eşleriniz böyle mi bana bi akıl verin

Evlendiğimden beri en büyük derdim acaba bugün ne pişirsem !
Ah anacım öyle iyi anladım ki seni
Allahtan benim eşim sizin ki kadar seçmiyor ..
Et olsun yeter

Ama ben iki gün mükellef bir sofra hazırlarsam , 3. Gün mutlaka bi bahaneyle yapmıyorum işlerimi bitiremedim migrenim tuttu su kesildi bla bla..

Çokta şeetmemek lazım, beklentiyi zirveye çıkarmamak adına

Yani illa lokanta yemeği gibi istiyo asabım bozuldu iyice

Eşim de pirinç sever.ama artık isyan ettim.ne yapsam onu yiyor.bulgur pilavı yapınca yanına sevdiği sulu bir yemek de yapıyorum ki o da yiyebilsin.salata ya da tursu tarzı şeyler her yemekte var.ama çorba bazen yaoarim

Her yemeğe pilav olmaz ki! Dolma, sarma yanınada pilav yap saçmalığını anlasın :))
Kısaca Yapmayın.
Ayrıca iki kişi ne o öyle 3çeşit yemek ayrı salata vs. Açlıktan ölen bebekleri düşünsün eşiniz birazda tee allahım ya.

Her gun pilav mi? Kafayi mi yemis esin :) bende cok severim ama her gun degil yani.. her gun bu kdr yemek istese esim yemek yapmazdim, ciddiyim..ascimiyim ben la? Yeri gelince 3-4 cesit yaparim yeri gelince yumurta kirarim yani..aha bugunde dunden kalan menemen var.. eger uyumazsam esim gelmeye uzerine bi yumurta cakicam tamamdir :)

Kilo konusunda ise.. her aksam pilav yersen kilo alirsin bence:) kendine salata corba vs yap

Valla benim ki yemek yapsam havalara ucuyor. Salatayi da annesine gittikce yer cunku ben salata sevmem. Arada yalandan istersen yapayim derim gerek yok der. Corba yaparsam yemek yapmam yemek yaparsam corba yapmam.

Bide ekmek sorunumuz var hergün ekmek al diyo bana ya bidilim yiyo zaten bitmiyo diyorum onu at yerine yenisini al diyo ekmek atılır mı Allah askına
Kaç lira maaş alıyor eşiniz ?
İsrafa bak !!!
Yarın birgün o yediği 1 dilim ekmeğe de muhtaç olursa o zaman aklı başına gelir .

Evlendiğim günden beri böle ya bide surat yapıyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…