- Konu Sahibi esraylmz03
-
Yani illa lokanta yemeği gibi istiyo asabım bozuldu iyiceHer gün salata ve pilav istiyorsa onları kendi yapsın.
Veya yemekleri 2 günlük yapın, bir gün ana yemek bir gün pilav şeklinde denk gelsin.
Çorbayı fazla yapın, kavanozlayın.
Çok ılımlı gördüm kendimi, ben olsam zıkkım ye derim çünkü.
Yapacak o zaman bir zahmet.Yani illa lokanta yemeği gibi istiyo asabım bozuldu iyice
Hergün ana yemek çorba salata pilav yapıyorum ama bigün yapmazsam suç oluyo akşama kadar naptın diyoYapacak o zaman bir zahmet.
Ekmek atilmaz.. dilimleyip buzluga at her gun yebecek kdr cikarBide ekmek sorunumuz var hergün ekmek al diyo bana ya bidilim yiyo zaten bitmiyo diyorum onu at yerine yenisini al diyo ekmek atılır mı Allah askına
Kaç lira maaş alıyor eşiniz ?Bide ekmek sorunumuz var hergün ekmek al diyo bana ya bidilim yiyo zaten bitmiyo diyorum onu at yerine yenisini al diyo ekmek atılır mı Allah askına
Çok ılımlı gördüm kendimi, ben olsam zıkkım ye derim çünkü.
Evlendiğim günden beri böle ya bide surat yapıyo banaHer yemeğe pilav olmaz ki! Dolma, sarma yanınada pilav yap saçmalığını anlasın :))
Kısaca Yapmayın.
Ayrıca iki kişi ne o öyle 3çeşit yemek ayrı salata vs. Açlıktan ölen bebekleri düşünsün eşiniz birazda tee allahım ya.
Sorun da o zaten çok kazanıyor sapıtıyo o yüzden ama Allah görüyoKaç lira maaş alıyor eşiniz ?
İsrafa bak !!!
Yarın birgün o yediği 1 dilim ekmeğe de muhtaç olursa o zaman aklı başına gelir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?