- 18 Aralık 2010
- 1.466
- 4.478
- 333
Bizde evli bekar genç yasli birebir toplu kadın erkek ayırt etmeden yemeğe çıkıyoruz is yerinde. Niye bu kadar garipsenmis bu konu hiç anlamadım. Sadece konu sahibinin kitap hediyesi gereksiz olmuş bu konuda benim tek takıldıgım yer burası o da altta kalmak istemediği için almış. Çok önemli degil.Benim calistigim sirketler disinda tum isyerleri yemege haremlik/selamlik cikiyor galiba, ben hep ahlaksiz sirketleri buluyorum
Konu sahibinde öyle düşünmüş ama sonrası dert olup buraya konu açmışEşim arkadaşıyla yemeğe de gidebilir, çaya da. İş yerinde günde 8 saat Yanyana çalıştığı kişiyle bir şey olacaksa her türlü olur zaten, aradaki yarım saatlik yemeğe ihtiyaç yok. İnsanlar evlenince neden fanusta gibi davranılıyor anlayamıyorum???
yok daha lokantada adamın üstüne atllandığı fantezisi canlanıyor herhalde kafasında..
Bu iki yorum size ait.kusura bakmayın ciddi ciddi cevap beklemiştim hata bende.. mahalle hanımı cevabı geleceğini tahmin etmem lazımdı.
Konu sahibi yemek yüzünden değil, sonradan olan muhabbet yüzünden konu açmış bence.Konu sahibinde öyle düşünmüş ama sonrası dert olup buraya konu açmış
Konu sahibi borçlu kalmayı sevmeyen bir insan anladığım kadarıyla. O sebeple yarın geliriz ben öderim demiş. Adam yemeğe hayır deyince kitap almış...hesap yerine hediye almak hoş olmamış.Evli ve çalışan bir kadın olarak evli erkekle başbaşa yemeğe çıkmayı uygun bulmuyorum.Ve o hesabı ödedi diye yarın yine geliriz demeniz ise hiç hoş değil.Demekki adam da hoş karşılamadıki kabul etmemiş ve siz bunun üzerine gidip hediye alıyorsunuz ne alaka.
Ve bunu normal karşılayan kadınlar eşiniz bir akşam elinde kitapla geliyor bunu arada gittiğim iş yerinde ki bir arkadaş almış dünde baş başa yemeğe çıkmıştık dediğinde yine normal karşılarmıydınız yoksa içinize kurt düşermiydi??
Konu Sahibi art niyetli olmayabilir fakat bazı şeyleri düşünmesi ve dikkat etmesi gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?