yemek ısmarlama ve sonrasında başıma gelenler

Gerçekten üzüldüm size, bilemediniz tabii burada kocişko konusu riskli; birim zamanda herhangi bir kocişkonun "tehlike" altında olması olasılığı ortalığı karıştırır

Evli ve çalışan bir kadınım; ben de birçok erkek arkadaşımla "baş başa" (bu da ne demekse, hahahah) yemeğe gitmişimdir, yeri gelir ben öderim, yeri gelir onlar öder. Birbirimize kitap da almışızdır, başka hediye de, kahve de. Eşim de bunların heeeepsini (tüm ahlâksızlıkları) yapabilir ve yapıyor da; hiç takılmam. Sizde bir anormallik yok, bakmayın insanlara.

Öte yandan adam salak herhalde, aptal aptal laflar etmiş. Bir daha onunla yemeğe çıkmayın bence. Evli bir erkek olduğu için değil, salak olduğu için :) Merhaba-merhaba yeterli bir düzey gibi görünüyor bu arkadaş için.

Konu sahibi yemek yüzünden değil, sonradan olan muhabbet yüzünden konu açmış bence.
bence olayı çirkinleştiren kitap alma hediyesi,
Adam bunu yanlış anlayıp konu sahibine sulanmış

Bence kitap hediyesi cok gereksiz ve yanlış bir davranış olmuş. Adamin tavri da bana "paran yok diye ismarladim baska bisey anlama yemege ciktik diye, yardimseverlikten yaptim." diye vurgulamak gibi geldi. Yani hediye almanizi ona asilma olarak algilayip öyle davranmis olabilir.

Tabi ki de zorunlu ihtiyaç yemeğe gitme problem değil sonrasında hediye almak trip atmak bunları sadece samimi arkadaşlarınla yaparsın.

Biz de bikac kişilik kucuk bir ekibiz, yemege hep ekipce cikariz, isimiz yogun degilse sonrasinda kahve icmeye gideriz, arkdaslar izinde olduğunda kadin-erkek basbasa ciktigimiz da olur.
Hadi onu gectim, ben reklam ajanslariyla gorusuyorum, adamla mutlaka yemege ya da kahve icmeye davet ediyor, ne yapayim simdi, elin adamiyla basbasa yemek yenmez diyip yok mu diyeyim? İs yemegi de mi yemeyelim anlamadim ki :)

İşyerinde hemen hemen tüm çalışma arkadaşlarım evli ve çoğunluk erkek. Yemekhanemiz olmadığı için öğle yemeklerine her gün grup olarak dışarı çıkıyoruz, sanayi bölgesinde gidilecek yerler sınırlı tek başına takılırsan göze batarsın kim bu değişik derler bizim orada, kimi zaman herkesin bir işinin olduğu oluyor iki kişi kalıyoruz ya da göreve gidiyoruz ‘baş başa’ yemek yiyoruz. Bi arkadaş önceki sayfalarda spagetti resmi paylaşmış çok güldüm, biz zavallıların yarım saate şurada karnımızı doyuralım sonra işe dönelim telaşı kimi insanımızın zihninde o resimdeki gibi spagetti yenmesi diye canlanıyor sanırım. Komik. Hep içimden dua ederim allahım zihni ve ruhu zift gibi insanların şerrinden koru diye, bu duam beraber yemeğe çıktıklarım için de geçerli tabi.

Öte yandan konu sahibine naçizane önerim zevzek insanlarla baş başa takılmamaya özen göstermesi. Böyle adamlar ancak alabildiğine kalabalıkta çekilir hale gelir, araya kaynar yani.

Hata 1: is arkadasiniz da olsa evli barkli adamla birebir oglen yemeginde "pahali" bir restoranda ne isiniz var. Kimse gelmiyor sonra hepbirlikte gideriz diye atlatabilirdiniz. Hayır bir de kofteci durumcu falan degil.

Hata 2: odesmek icin hediye almak ne alaka.

Hata 3: sevgili gibi tripler nedir.

Sonra da paran var mi demesine bozuluyorsunuz. Kusura bakmayin da adama yeterince malzeme vermissiniz.

Aa, siz spagettiyi öyle yemiyor musunuz? Biz hep öyle yeriz evli erkek arkadaşlarla

Kadın erkek iş arkadaşının beraber yemeğe gitmesi sanki çalışılan kuruma göre de değişebiliyor,eşim plaza çalışanı orda herkes birbirleriyle yemeğe çıkabiliyor nasıl denk gelirse,ben hiyerarşik bi kurumda erkek yoğunlukta olan bi bakanlıktayım tesadüfi eğitim dönemleri ve ilçe ziyaretleri dışında herhangi biriyle yemek yesem dedikodu çıkabilir.

Ben bu konularda rahatımdır,ama sizin bu yemeğe çıktığınız adam konuyu cok dallanıp budaklandırmış ben olsam onunla pek muhattap olmazdım ne gevşek ağzı var,su kabağıymış bariz. Birileriyle yemek yesen de bu kamille yeme.

Aa, siz spagettiyi öyle yemiyor musunuz? Biz hep öyle yeriz evli erkek arkadaşlarla
Siz alıntıladıktan sonra mesajı düzenlemiştim, orada da yazdığım gibi allahım içi habis insanın şerrinden koru diye hep dua ederim.

Ben daha kınalı yapıncak saflığı ve temizliğini henüz üstümden atamadım öyle yiyemiyorum makarna. Şuh kahkahalı bir abla var ofiste, ah yavrum pek küçücüksün ama merak etme sana herşeyi öğreteceğim seni kimlerle tanıştırıp baş başa yemeklere göndereceğim dedi. Giymem için rahat kıyafetler verdi, iş yeri dedikleri böyle bir yermiş anlattığına göre. Çok yardımsever bir abla.

Kendinizden başka birine nasıl güveniyorsunuz? Bu forumda ihanete uğrayan kadınların neredeyse tamamı “eşime güveniyorum” diyenlerden oluşuyor. Nefis, gaflet, şerefsizlik... Bunlar insan için...

Kaldı ki ben bekarım. Evli erkek iş arkadaşımla hususi öğle arasında yemeğe çıkmam. Belki adamın karısı özgüveni düşük, eşinden başka işi olmayan falan filan bir kadın. Yani sizin benim gibi değil. Biri de dedikoduyu patlattı mı tamam. Ne gerek var bir kadını üzmeye? Ne yapayım o da kendine, kocasına güvenseymiş, amannnn bana ne mi diyeyim? Yemeği yemeyiveririm olur biter. Değer mi birinin huzurunu kaçırmaya? Ya da adam belki yavşak. Niye yanlış anlaşılmaya meyil vereyim? Mekanda karşılaşırız, o başka.

Full erkek bir ben yiyoruz her gün yemeği dışarıda. Ama bire bir çıkmam. Bekarsa hiç kasmam, dedikoduymuş vs. İnadına her gün giderim. Ama evliyse ben çizgiyi çekerim. Evli adamın eşi de arkadaşı da dostu da evindekidir.

Yaa oluyor bazen böyle :)
Ben de tatilde bir kızla aynı anda indim minibüsten, beraber yürüdük . Eşyalarını benim çadırıma koydu, denize falan gittik beraber. Çok ilginç geldi ona, hiç böyle tek tatile çıkan kız arkadaşı olmamıs, gezdiğim yerlerden konu açılınca ekonomik olarak nasıl idare ettiğimi sordu. Ben de başladım,
Ben para harcamiyorum ki, bak kampinge para vermedim. Çantamda Bim'den ton balığı var üç tane, onları yicem. Az para taşıyorum böylece gereksiz şeyler almiyorum falan. Amacım tamamen kıza sonraki seyehateleri için gaz ve tüyo vermekti.
Sonuç olarak birlikte birşeyler yemeye çıktık, hesabımı ödemiş benden gizli :))
Yani aşkolsun, ben param yok diye mi anlattım onca şeyi sana?
Bence takılmayin bile.
Ayrıca bu kadınlar kulübündeki insanlar beni hep şaşırtıyor. Siz hic iş arkadasinizla yemege cikmaz misiniz?ne var ki bunda? Aynı anda mola veren herkes zaten birlikte takılır. Siz yabani yabani tek başınıza bir köşede yemek mi yiyorsunuz molalarinizda?

Toplanti ve is yemekleri seyehatleri... bence tv den tvdn...

Bundan sonra hic muhattap olmayin. Niyetinin kotu oldugu cok belli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…