bence olayı çirkinleştiren kitap alma hediyesi,Konu sahibi yemek yüzünden değil, sonradan olan muhabbet yüzünden konu açmış bence.
Tabi ki de zorunlu ihtiyaç yemeğe gitme problem değil sonrasında hediye almak trip atmak bunları sadece samimi arkadaşlarınla yaparsın.Konu sahibi borçlu kalmayı sevmeyen bir insan anladığım kadarıyla. O sebeple yarın geliriz ben öderim demiş. Adam yemeğe hayır deyince kitap almış...hesap yerine hediye almak hoş olmamış.
Daha önce yemek yenmiş muhtemel tekrar yenecek öderdi hesabı olur biterdi...
Çalışan insanlar eğitime gidiyor bir toplantıya gidiyor.. Yanı defalarca evli bir erkekle bende evliyim yemek yedim. İşim gereği aynı arabayla bir bankaya veya resmi kuruma da gidiyorum. Yapmayın tabi ki eşimde gidebilir. Bayan arkadaşla gidemem mi diyecek.. Yemekte yiyecekler açmı kalsınlar
Yemek tuvalet su zorunlu ihtiyaç.
Bizde evli bekar genç yasli birebir toplu kadın erkek ayırt etmeden yemeğe çıkıyoruz is yerinde. Niye bu kadar garipsenmis bu konu hiç anlamadım. Sadece konu sahibinin kitap hediyesi gereksiz olmuş bu konuda benim tek takıldıgım yer burası o da altta kalmak istemediği için almış. Çok önemli degil.
Aa, siz spagettiyi öyle yemiyor musunuz? Biz hep öyle yeriz evli erkek arkadaşlarlaİşyerinde hemen hemen tüm çalışma arkadaşlarım evli ve çoğunluk erkek. Yemekhanemiz olmadığı için öğle yemeklerine her gün grup olarak dışarı çıkıyoruz, sanayi bölgesinde gidilecek yerler sınırlı tek başına takılırsan göze batarsın kim bu değişik derler bizim orada, kimi zaman herkesin bir işinin olduğu oluyor iki kişi kalıyoruz ya da göreve gidiyoruz ‘baş başa’ yemek yiyoruz. Bi arkadaş önceki sayfalarda spagetti resmi paylaşmış çok güldüm, biz zavallıların yarım saate şurada karnımızı doyuralım sonra işe dönelim telaşı kimi insanımızın zihninde o resimdeki gibi spagetti yenmesi diye canlanıyor sanırım. Komik.
Siz alıntıladıktan sonra mesajı düzenlemiştim, orada da yazdığım gibi allahım içi habis insanın şerrinden koru diye hep dua ederim.Aa, siz spagettiyi öyle yemiyor musunuz? Biz hep öyle yeriz evli erkek arkadaşlarla
Hanimlar 1111111993992929 e ayrilir 1 mahalle hanimi 2 3 5 8 ☺kusura bakmayın ciddi ciddi cevap beklemiştim hata bende.. mahalle hanımı cevabı geleceğini tahmin etmem lazımdı.
Toplanti ve is yemekleri seyehatleri... bence tv den tvdn...Biz de bikac kişilik kucuk bir ekibiz, yemege hep ekipce cikariz, isimiz yogun degilse sonrasinda kahve icmeye gideriz, arkdaslar izinde olduğunda kadin-erkek basbasa ciktigimiz da olur.
Hadi onu gectim, ben reklam ajanslariyla gorusuyorum, adamla mutlaka yemege ya da kahve icmeye davet ediyor, ne yapayim simdi, elin adamiyla basbasa yemek yenmez diyip yok mu diyeyim? İs yemegi de mi yemeyelim anlamadim ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?