Tehlikeli sularda yüzüyorsun hele de kk da böyle bir konu seni parcalarlar burda evli kadınlar
Not: evliyim
sonunda biri kral çıplak dedi, oh be!Yorumlar felaket!
İş arkadaşları medeni duruma göre yemeğe gidebilirmiş, öğrenmiş olduk!
Hanımlar, söyleyeyim.
O çok kıymetli kocalarınız pekala kadınlarla beraber yemeğe gidiyorlar ve bu manyak düşüncelerinizden dolayı size yalan söylüyorlar.
Bilin istedim!
Resmen çağ dışı çoğu yorum ya!
Konu sahibi banlanmış ama yazayım ben.. :)Kızlar merhaba, çalıştığım kurumda yaşadığım bir sıkıntıyla ilgili görüşlerinizi istiyorum. Bizimle devamlı çalışmayan ama arada gelen bir çalışma arkadaşımla daha önce öğle yemeğine çıktık. (evli yanlış anlaşılmasın) Diğer arkadaşlarla da çıktık, ikimiz birlikte de. Ben daha önce semtteki pahalı restoranlardan birinde birkaç defa yemek yemiştim ve beğendim. laf arasında anlatmıştım, o ayda biraz aşırı kaçtığım için maaştan sonra gideriz demiştim. Kadın olsun erkek olsun diğer çalışma arkadaşlarımız da oradaydı ve şu da bir gerçek, o restorani pahalı buldukları için hiç gitmediler.
Neyse bununla yemeğe gittik, diğerlerini de çağırdık ama pahalı buldukları için gelmediler. Yedik bu arada kalkıp hesabı ödemiş verdiğim parayı da almadı sonrasında. ben de yarın tekrar gideriz ben öderim dedim. Mırın kırın etti, gelmedi ertesi gün. Bende akşamında çok geç çıkmama rağmen gidip buna yemeğe verdiğinden daha pahalı bir kitap seti aldım. Ertesi gün verdim, ödeşmiş olduk görüşümce. Sonra işi bu arkadaşları ile restoranı eleştirmeye, dalga geçmeye başladı. Konuşmanın üzerine girdim ortama. Neyse bu konuda iyi niyetliler diye üzerinden durmadan kapandı.
Aynı gün bu bana maaşı alınca giderim dediğim için senin durumun iyi değildi, o yüzden yaptım dedi. Ben orada öyle kaldım, çalışıyorum farklı kazançlarım da var, oradaki birçok kişiden iyi giyinirim, üstelik o hiç gidemedikleri restorana ayda 6-7 defadan fazla giderim. gerek yok durumum öyle kötü değil dedim. Sonra işte size şöyle ek gelir ayarlayayım mı? Şehir dışına çıkacaktım, para gerekli mi diye sordu? Senin ne haddine diye kızdım birkaç gün muhatap olmadım. şimdi de iki espri yaptım diye yüzüme bekmıyorsun diye laf etti bu sabah. Ne yapayım ben şimdi, acayıp sinir oldum.
Ben takılmam çünkü eşim muhasebeci ve ilk gördüğü mükellefleriyle bile yemek yiyebiliyorKonuyu okurken esim boyle bisey yapsa diye dusundum.Tek basina kadinla yemege cikmasi ayri bir parcalama sebebi, bi de elin kadinin hesabini odemesi ayri bir parcalama sebebi... Bizim evliligin kiyamet gunu o gun olur heralde.
Nasil insanlar var yarabbim.
Yine cool yorumlar da akmis.Esimin is yerinde kadin arkadaslari tabi ki var ve ogle yemegi masasinda sevismeyecekler ama butun olay bir sevismenin yaşanmasi degil zaten. Kirk yilda bir ugradigi is yerinin calisaniyla ne isin var tek basina yemekte? Yok adam yemegi oduyor, oteki hediye aliyor bilmem ne...
Hik diyince kiskancliktan deliren biri degilim ama adam sevismedigi surece rahat takilan biri de degilim.
Ben takılmam çünkü eşim muhasebeci ve ilk gördüğü mükellefleriyle bile yemek yiyebiliyorha hesabı ödermi ödemez cimri
Isinin bir parcasi olmasi ayri bisey. Esimde eskiden egitimlere giderdi ve kadin arkadasi da denk gelirdi birlikte yemeleri icap eder veya sehirdisina cikar, iş yemegi olur vs. Oyle bir durumda kadinlardan köşe bucak kacacak veya ac duracak degil tabi ki yer.
Burada bahsedilen "orada calismayan, arada bir gelen bir adam" ve birlikye yemek yemeleri icin belli bir sebepte yok.
Kirk yilda bir ugradigi yerde ve yemek yemesi icap etmeyen bir kadinla yemege giidip hesap odemesi arkasina gelen hediye filan bana baaaayyyyaaaaa fazla gelir...
Daha guzel anlatilamazdi. Olayin en net acik hali bu. Hala yok koca yemege mi cikmasin kadinla mi konusmasin. Piril piril kafalar.
Normalde öğle yemeğinde denk gelinse bir şey olmaz ama diğerlerinin pahalı diye gelmediği yere birlikte gitmek, sonrasında da farkı kapamak için hediye kitap almak gibi şeyler sorun. Karşıdakinin eşi olsam bozulurdum.öğle yemeğine çıkılınca ne oluyor?
evli bekar ne farkediyor?
şu kk nın mantığını bir türlü çözemedim ha..
konu sahibesi adam densiz densiz konuşmuş mesafe koy olsun bitsin.
Sonrasında kitap seti AlmanKızlar merhaba, çalıştığım kurumda yaşadığım bir sıkıntıyla ilgili görüşlerinizi istiyorum. Bizimle devamlı çalışmayan ama arada gelen bir çalışma arkadaşımla daha önce öğle yemeğine çıktık. (evli yanlış anlaşılmasın) Diğer arkadaşlarla da çıktık, ikimiz birlikte de. Ben daha önce semtteki pahalı restoranlardan birinde birkaç defa yemek yemiştim ve beğendim. laf arasında anlatmıştım, o ayda biraz aşırı kaçtığım için maaştan sonra gideriz demiştim. Kadın olsun erkek olsun diğer çalışma arkadaşlarımız da oradaydı ve şu da bir gerçek, o restorani pahalı buldukları için hiç gitmediler.
Neyse bununla yemeğe gittik, diğerlerini de çağırdık ama pahalı buldukları için gelmediler. Yedik bu arada kalkıp hesabı ödemiş verdiğim parayı da almadı sonrasında. ben de yarın tekrar gideriz ben öderim dedim. Mırın kırın etti, gelmedi ertesi gün. Bende akşamında çok geç çıkmama rağmen gidip buna yemeğe verdiğinden daha pahalı bir kitap seti aldım. Ertesi gün verdim, ödeşmiş olduk görüşümce. Sonra işi bu arkadaşları ile restoranı eleştirmeye, dalga geçmeye başladı. Konuşmanın üzerine girdim ortama. Neyse bu konuda iyi niyetliler diye üzerinden durmadan kapandı.
Aynı gün bu bana maaşı alınca giderim dediğim için senin durumun iyi değildi, o yüzden yaptım dedi. Ben orada öyle kaldım, çalışıyorum farklı kazançlarım da var, oradaki birçok kişiden iyi giyinirim, üstelik o hiç gidemedikleri restorana ayda 6-7 defadan fazla giderim. gerek yok durumum öyle kötü değil dedim. Sonra işte size şöyle ek gelir ayarlayayım mı? Şehir dışına çıkacaktım, para gerekli mi diye sordu? Senin ne haddine diye kızdım birkaç gün muhatap olmadım. şimdi de iki espri yaptım diye yüzüme bekmıyorsun diye laf etti bu sabah. Ne yapayım ben şimdi, acayıp sinir oldum.
Bu kocam kimseyle yemeğe çıkamaz diyen hanım ablalar nerden biliyosunuz sizden habersiz çıkmadığını:)
Hoşunuza gitti herhalde bu ihtimal. Kadınların aptal yerine konması falan. İyiymiş. Gülücük de koyayım bir tık daha haklı olayım durun,
:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?