yemek ısmarlama ve sonrasında başıma gelenler

Adam ismarlamış işte daha ne kalkip da hediye aliyorsun adama? Olayi fazla uzatiyorsun. Kusura bakma sen haksizsin. Adam da evliymis fazla muhatap olmaya calisiyorsun adamdan yüz bulamayinca sinirleniyorsun. Hiiiç kusura bakmayin ..

Adam ismarlamış işte daha ne kalkip da hediye aliyorsun adama? Olayi fazla uzatiyorsun. Kusura bakma sen haksizsin. Adam da evliymis fazla muhatap olmaya calisiyorsun adamdan yüz bulamayinca sinirleniyorsun. Hiiiç kusura bakmayin ..
En mantiksiz yorum da bu herhalde

Yorumlar felaket!
İş arkadaşları medeni duruma göre yemeğe gidebilirmiş, öğrenmiş olduk!
Hanımlar, söyleyeyim.
O çok kıymetli kocalarınız pekala kadınlarla beraber yemeğe gidiyorlar ve bu manyak düşüncelerinizden dolayı size yalan söylüyorlar.
Bilin istedim!
Resmen çağ dışı çoğu yorum ya!

En mantiksiz yorum da bu herhalde
Resmen ayaküstü flörte dogru gidiyorlar. Elin adamina ne diye hediye aliyor. Madem adamin yemegi ismarlamasi bu kadar zoruna gidiyor neden beraber yemek yiyor. Hesabi ödedi diye zoruma gitcek bi insanla ayni masada yemek yemem.

İş ortamında erkekli, kadınlı toplu halde yemeğe çıkılıyor bu çok normal. Ama ben evli bir erkekle tek başıma çıkmamaya gayret ederim çünkü adamın eşini tanımıyorum belki çok kıskanç bir tip, kulağına gitse çok takacak kafasına , benim yüzümden huzursuzluk olmasın kimsenin evinde diye dikkat ederim bu tarz şeylere. Aynı şekilde sevgilisi olan adama karşı da. Sonuçta karşıdakinin eşini/sevgilisini tanımıyorum , karakterini bilemem. Ama bekar bir adamsa başbaşa da giderim hiç kafama takmam.

Hediye almanız gereksiz olmuş,kötü niyetli değildiniz bence, altta kalmamak için çözüm bulmuşsunuz ama adamın karakteri de belli değil, aldığınız hediyeyi yanlış anlama ihtimali bile var. Çok samimi olmadığınız insanlarla , yanlış anlamaya mahal vermemek için biraz daha dikkatli olmanizda fayda var. Siz iyi niyetli olabilirsiniz ama karşıdaki adam, eşi veya diğer iş arkadaşlarınızın niyetini, düşünce tarzını bilemezsiniz. Mesafe her zaman iyidir. Bundan sonra daha mesafeli davranın, insanları iyice taniyana kadar. O adamla da artık muhattap olmayın.

Ne gerek var elin adamiyla yemekler kitsplar .Adam durup dururken hediye aldim diye düşundü zaaar .Karisîyla gitsin yemege .

Yani.. is yemeği olmasa da çıkılır biz çıkıyoruz kimsenin de aklıma abuk subuk birşey geldiğini sanmıyorum. Bir arkadaş adamın eşi gözüyle bakalim demiş mesela, geçen eşim aradı x hanımla öğle yemeğine çıkıyoruz dedi esimin aracıyla gidiyorlardı yüzyüze tanisikligim yok aklıma da herhangi birşey gelmedi. Sanki haftasonu gezmesine mı gidiyorlar. Afiyet olsun dedim geçtim. Bu olayda sadece kitap alma mevzusu olmamış o da iyi niyetli geldi bana

Hediye almanız gerçekten yersiz olmuş.Siz hesap ödeseydiniz odamı size hediye alıcaktı?Ayrıca evli erkeklerle rica ediyorum tek başınıza yemeğe çıkmayın.Eşi duyr yanlış anlar yada farklı sıkıntılar olabilir.Kadın olarak zarar görürsünüz.Benim eşim olsa öyle iki kişi yemek yerken görsem bozulurum.Ne gereği var yani.hayret birşey

Resmen ayaküstü flörte dogru gidiyorlar. Elin adamina ne diye hediye aliyor. Madem adamin yemegi ismarlamasi bu kadar zoruna gidiyor neden beraber yemek yiyor. Hesabi ödedi diye zoruma gitcek bi insanla ayni masada yemek yemem.
Size şöyle katılıyorum hediye alacak kadar samimi bir erkek arkadaşımsa onun ek iş geyiklerine ve şakalarına da alınmazdım. Var öyle arkadaşlarım. Birbirimize neler deriz ama alınmayız üzülmeyiz. Ben de evliyim onlar da evli mesela. Aaa şunu dedi diye alınmam. Konu sahibi çok takdığına göre bu samimiyet Yok aralarında

Konu sahibinin yemek parasını kitap şeklinde ödemesi, karşısındaki insanı yanlış değerlendirmesi ve adamın kötü olmasından biraz sıkıntılı durum ortaya çıkarmış.

İş ortamında insan çalışma arkadaşını neredeyse ailesinden daha çok görüyor.
Bunu idrak edebiliyorsanız iş yerinde insanların etkileşim halinde olduğunu birbiriyle konuştuğunu yemek yediğini çay-kahve içtiğini, yeri gelince birbirine ikramda bulunduğu bir ortamı hayal edebilirsiniz.

Happy hour yapılır bazı şirketlerde, sırf şu ortamı yakalayabilmek için. Hayatı kolaylaştırmak için.

Güvensenizde güvenmesenizde eşleriniz bu ortamın bir parçası.
Hayatı zehir etmeye gerek yok.
Eşinizin niyeti yoksa kimse kimseyi ayartamaz.
Eşinizi azıcık seviyorsanız zaten zor olan iş hayatını daha da zehir etmezsiniz.

ay çok gereksiz bir abartı içine sokmayın
kendinizi birde burada niye birlikte yemeğe çıktınız diyenler, evli bekar farketmez yürüme mesafesinde ki 2 yeri beğenmediğimiz için arabası olan kkim varsa yemeğe götürür bazen 3 kişi bazen 6 kişi
ben anormal bulmadım yemeğe çıkılmasını

neyse yemek sonrasında gereksiz çok uzatmışsınız, sanki işyerinden çıkıyorsunuz birdaha kine de siz ısmarlarsınız kaçıyomusnuz
böyle durumlarda ben hiç üstülemem bir iki ay geçse de yeri geldiğinde ısmarlarım olur biter sürekli adamın etrafında gezmeyin bir yemek ısmarladı diye

Ben de, birakin esimin tanimasini, kendim ilk kez gordugum adamlarla yemege yemege cikiyorum, sanki adamlarla restorana degil, gunluk kiralik eve gidiyormusuz gibi yorumlar yapilmis. Bu insanlar nerede yasiyorlar acaba...

çok yanlış davranmışsınız. ne desek boş. muhatap olmayın.

Kocis muhabbeti degil iyi okuyun. Adamin evli olmasi ozellikle belirtilmis ancak esas onemli yer bu kisi arada sirada gordugu biri. Teklifsizlige dayali bir iletisim yok ki. Ondan abarti egreti duruyor her sey.
Uzme kendini olan olmus ama bu kadar asiri dusunceli olma. Senin gibi safiyane niyetler tasimayabilir karsidakiler.

Calisma ortaminda ekstra mesafeli olunmasi gerekiyor. Yoksa karsindaki yuzgoz olabiliyor...

is arkadaslari birbirleriyle ogle paydosunda yemege cikabilir.

Bazen mecbur kalinir bazen de istenerek cikilir.

Bu, aralarinda birsey var demek degildir.

Biraz sakin olmak lazim

Ooof kafam karıştı gece gece.Şu konuları açıyorsunuz lütfen biraz düzenli anlatın iki saat onu oraya bunu buraya bağlayıp yerleştirmek zorunda kalıyoruz

Cevaplar ; hemenn boşanın o adamdan hemen bu kadar gurursuz musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…