- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Bence pembe dizilerden dallas in sucu bunlar ☺Ya hu evli ile bekar insan yemeğe çıkınca ne oluyor, ne fark ediyor .Hayal dünyanızda neler canlandırıyorsunuz
Adam ismarlamış işte daha ne kalkip da hediye aliyorsun adama? Olayi fazla uzatiyorsun. Kusura bakma sen haksizsin. Adam da evliymis fazla muhatap olmaya calisiyorsun adamdan yüz bulamayinca sinirleniyorsun. Hiiiç kusura bakmayin ..Kızlar merhaba, çalıştığım kurumda yaşadığım bir sıkıntıyla ilgili görüşlerinizi istiyorum. Bizimle devamlı çalışmayan ama arada gelen bir çalışma arkadaşımla daha önce öğle yemeğine çıktık. (evli yanlış anlaşılmasın) Diğer arkadaşlarla da çıktık, ikimiz birlikte de. Ben daha önce semtteki pahalı restoranlardan birinde birkaç defa yemek yemiştim ve beğendim. laf arasında anlatmıştım, o ayda biraz aşırı kaçtığım için maaştan sonra gideriz demiştim. Kadın olsun erkek olsun diğer çalışma arkadaşlarımız da oradaydı ve şu da bir gerçek, o restorani pahalı buldukları için hiç gitmediler.
Neyse bununla yemeğe gittik, diğerlerini de çağırdık ama pahalı buldukları için gelmediler. Yedik bu arada kalkıp hesabı ödemiş verdiğim parayı da almadı sonrasında. ben de yarın tekrar gideriz ben öderim dedim. Mırın kırın etti, gelmedi ertesi gün. Bende akşamında çok geç çıkmama rağmen gidip buna yemeğe verdiğinden daha pahalı bir kitap seti aldım. Ertesi gün verdim, ödeşmiş olduk görüşümce. Sonra işi bu arkadaşları ile restoranı eleştirmeye, dalga geçmeye başladı. Konuşmanın üzerine girdim ortama. Neyse bu konuda iyi niyetliler diye üzerinden durmadan kapandı.
Aynı gün bu bana maaşı alınca giderim dediğim için senin durumun iyi değildi, o yüzden yaptım dedi. Ben orada öyle kaldım, çalışıyorum farklı kazançlarım da var, oradaki birçok kişiden iyi giyinirim, üstelik o hiç gidemedikleri restorana ayda 6-7 defadan fazla giderim. gerek yok durumum öyle kötü değil dedim. Sonra işte size şöyle ek gelir ayarlayayım mı? Şehir dışına çıkacaktım, para gerekli mi diye sordu? Senin ne haddine diye kızdım birkaç gün muhatap olmadım. şimdi de iki espri yaptım diye yüzüme bekmıyorsun diye laf etti bu sabah. Ne yapayım ben şimdi, acayıp sinir oldum.
En mantiksiz yorum da bu herhaldeAdam ismarlamış işte daha ne kalkip da hediye aliyorsun adama? Olayi fazla uzatiyorsun. Kusura bakma sen haksizsin. Adam da evliymis fazla muhatap olmaya calisiyorsun adamdan yüz bulamayinca sinirleniyorsun. Hiiiç kusura bakmayin ..
Resmen ayaküstü flörte dogru gidiyorlar. Elin adamina ne diye hediye aliyor. Madem adamin yemegi ismarlamasi bu kadar zoruna gidiyor neden beraber yemek yiyor. Hesabi ödedi diye zoruma gitcek bi insanla ayni masada yemek yemem.En mantiksiz yorum da bu herhalde
Yani.. is yemeği olmasa da çıkılır biz çıkıyoruz kimsenin de aklıma abuk subuk birşey geldiğini sanmıyorum. Bir arkadaş adamın eşi gözüyle bakalim demiş mesela, geçen eşim aradı x hanımla öğle yemeğine çıkıyoruz dedi esimin aracıyla gidiyorlardı yüzyüze tanisikligim yok aklıma da herhangi birşey gelmedi. Sanki haftasonu gezmesine mı gidiyorlar. Afiyet olsun dedim geçtim. Bu olayda sadece kitap alma mevzusu olmamış o da iyi niyetli geldi banaBiz de bikac kişilik kucuk bir ekibiz, yemege hep ekipce cikariz, isimiz yogun degilse sonrasinda kahve icmeye gideriz, arkdaslar izinde olduğunda kadin-erkek basbasa ciktigimiz da olur.
Hadi onu gectim, ben reklam ajanslariyla gorusuyorum, adamla mutlaka yemege ya da kahve icmeye davet ediyor, ne yapayim simdi, elin adamiyla basbasa yemek yenmez diyip yok mu diyeyim? İs yemegi de mi yemeyelim anlamadim ki :)
Size şöyle katılıyorum hediye alacak kadar samimi bir erkek arkadaşımsa onun ek iş geyiklerine ve şakalarına da alınmazdım. Var öyle arkadaşlarım. Birbirimize neler deriz ama alınmayız üzülmeyiz. Ben de evliyim onlar da evli mesela. Aaa şunu dedi diye alınmam. Konu sahibi çok takdığına göre bu samimiyet Yok aralarındaResmen ayaküstü flörte dogru gidiyorlar. Elin adamina ne diye hediye aliyor. Madem adamin yemegi ismarlamasi bu kadar zoruna gidiyor neden beraber yemek yiyor. Hesabi ödedi diye zoruma gitcek bi insanla ayni masada yemek yemem.
Yani.. is yemeği olmasa da çıkılır biz çıkıyoruz kimsenin de aklıma abuk subuk birşey geldiğini sanmıyorum. Bir arkadaş adamın eşi gözüyle bakalim demiş mesela, geçen eşim aradı x hanımla öğle yemeğine çıkıyoruz dedi esimin aracıyla gidiyorlardı yüzyüze tanisikligim yok aklıma da herhangi birşey gelmedi. Sanki haftasonu gezmesine mı gidiyorlar. Afiyet olsun dedim geçtim. Bu olayda sadece kitap alma mevzusu olmamış o da iyi niyetli geldi bana
Adamın eşinin gözünden konu açılsaydı ;
Kızlar , eşimin arada sırada gittiği bi yer var.
Oradakilerden biri eşime bi kaç defa yemek ısmarlamış.
Sonra da eşime hediye almış.
Kadının niyeti ne ? derlerdi sanırım.
Yaptıklarımız karşı taraftan yanlış anlaşılabilir , adamdan uzak durun derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?