Bana sensizlik eden de görünce sayılır.e gormiym ömrümceHak ettieşimin resmini çekip aile gurubuna attı, makara yapacak aklı sıra, bu büyük görümceyi allahtan yılda bir falan görüyorum
Şımartmışsınız belliki.Merhaba. ..
Bugun yemek yapmadim dunden kalan corba ve pilav vardi. Esimi sofraya cagirdim surati dustu. Noldu diye sorunca "yemek konusunda iyice kendini saldin ana yemek yok pilavin yanina bir sey yapabilirdin. Ben ses etmedikce boyle oluyor makarna koyuyorsun onume bir sey demiyorum diye." Basladi soylenmeye bir anda . Bugun hic aklima gelmedi yapmadim dunden kalanlari bitiririrz yarin yaparim diye dusundum. Canim da cok sıkılıyordu disari cikalim hava alalim dedim yok dedi zaten bunalmisim ne zamandir evdeyiz.
Hergun uc dort cesit yemek mi yapmamiz lazim. Kendisi hic bir ise yardim etmez evde oldugu halde. Caninin istedigi bir sey varsa gel birlikte yapalim dimi ama yok. Kahvesini meyvesini ayagina kadar goturdugum halde yaranamiyorum.Evlilikte neden kadinlar esleri tarafindan sevilmek icin hep caba gostermek zorunda.
Hizmetini tam yapmaliyiz hergun uc dort cesit yemek yapmaliyiz cok konusmamaliyiz kilo almamaliyiz hep guleryuzlu olmaliyiz kilsiz tuysuz olmaliyiz hep bakimli olmaliyiz. .. bu ne ya. Kendimi cogu zaman hizmetci gibi hissediyorum.
Eşinizin kardeşi varmıydı.bisey sorcaktım da
Bastan alismis belli valla makarnayi benim kadar yapan yoktur en kolayi ama bir kere agzindan yinemi makarna dedigini duymadim gecen kendim domates corbasi yaptim adam omrumde yedigim en guzel corba diye dedi dolandi zavallim hep hazir yaptigim icin soklandiMerhaba. ..
Bugun yemek yapmadim dunden kalan corba ve pilav vardi. Esimi sofraya cagirdim surati dustu. Noldu diye sorunca "yemek konusunda iyice kendini saldin ana yemek yok pilavin yanina bir sey yapabilirdin. Ben ses etmedikce boyle oluyor makarna koyuyorsun onume bir sey demiyorum diye." Basladi soylenmeye bir anda . Bugun hic aklima gelmedi yapmadim dunden kalanlari bitiririrz yarin yaparim diye dusundum. Canim da cok sıkılıyordu disari cikalim hava alalim dedim yok dedi zaten bunalmisim ne zamandir evdeyiz.
Hergun uc dort cesit yemek mi yapmamiz lazim. Kendisi hic bir ise yardim etmez evde oldugu halde. Caninin istedigi bir sey varsa gel birlikte yapalim dimi ama yok. Kahvesini meyvesini ayagina kadar goturdugum halde yaranamiyorum.Evlilikte neden kadinlar esleri tarafindan sevilmek icin hep caba gostermek zorunda.
Hizmetini tam yapmaliyiz hergun uc dort cesit yemek yapmaliyiz cok konusmamaliyiz kilo almamaliyiz hep guleryuzlu olmaliyiz kilsiz tuysuz olmaliyiz hep bakimli olmaliyiz. .. bu ne ya. Kendimi cogu zaman hizmetci gibi hissediyorum.
Son söylediklerinize katılmıyorum,birisi için değil kendimiz için bakımlı temiz olmalıyız ,sağlığımıza zarar gelmemesi için kilo almamalıyız,kendi psikolojimiz el verdiğince güleryüzlü oluruz veya olmayız önemli olan bizi her durumda sevicek birinin olması kendinizi böyle bir pozisyona sokarsanız tabiki hizmetçi gibi hissedersiniz, önüne konan temiz bir yemeği beğenmeyen eşinizede ertesi gün daha azını ya da hiç bişey yapmayarak ders verin bunu bulamayanlarda var hem belki hastasınız belki canınız sıkkın keyfiniz yok yapmak istemediniz kendisi yapsın madem, her gün bir olmaz ki her gün aynı olmazMerhaba. ..
Dunya uzerinde ac uyuyan cocuklar oldugu surece kimsenin onunde var olan yemege burun kivirma hakki yok.
Bu sofrada illa çok çeşit olmalı takıntısı da bir bizim insanımızda var zaten. Otellerdeki açık büfeleri gözlemleyerek de anlaşılıyor. Her şeyden yemeliyim, çeşit çeşit yemeliyim. Olay mide doyması değil göz doyması. Doymak için yiyen peynir ekmekle de doyuyor neticede.şükür dün makarna tarhana yedik anacığımın elinden. gayette müthiş olmuş. eskiden babam esip gürlerdi yaşlandıkça mutfağa girip iş yapmaya başladı. ana yemekmiş yok börekmiş mantıymış osuymuş busuymuş hayatta aramam. insan zorda kalmayınca nimetin değerini anlamıyor. bir tabak makarnayla doymayan varsa ikinci tabağı da yesin doyar
Bu sofrada illa çok çeşit olmalı takıntısı da bir bizim insanımızda var zaten. Otellerdeki açık büfeleri gözlemleyerek de anlaşılıyor. Her şeyden yemeliyim, çeşit çeşit yemeliyim. Olay mide doyması değil göz doyması. Doymak için yiyen peynir ekmekle de doyuyor neticede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?