Yemek konusunda iyice saldin ??

Bak işte ben bunları düşünemedim. Ben daha çok el değmemiş kendisini karısına saklayan bir bakir istemiştim. Annesinden ilk rüyalandığı çarşafı isteyip balkona astım gece. İlki rüya, sonra ben. Kocam namusumdur.

Ahh ahhh o kadar haklısın ki ama bazı şeyleri yaşayan bilir benim eşim sevgili annesi tarafından öyle bir yetistirilmiski elinden hiç bisey gelmiyor çay demleyemiyor anca hazır yemek olursa ısıtıp yiyebiliyor .diyorum bu sana yapilan bir kötülük kimse kimsenin başında baki degil hastalık var ölüm var hayatta yalniz kalma ihtimallerimiz var herkes bi sekilde iyi kötü kendine yetmeli ama.ona rağmen elini birseye sürmüyor mecbur iş başa düşüyor. Burdan kadınlara çağrım lütfen erkek çocuklarına da herşeyi yaptırın ve öğretin ev işi, yemek sadece kadının görevi olmamalı

Sokak pilavı acayip lezzetli olur ama evde ısıtılan 2.gun pilavi pek çekilmez kalkip beraber yapsalardi biseyler o ayri tabi

Konunun etkisinde kaldım her zaman tek çeşit yiyen ben dün akşam kocama, ana yemek, pilav, cacık yaptırdım. Evet yapmadım, yaptırdım. Sofra dediğin eksik olmaz dedim, sen de eksilirsin eksik bırakırsan dedim. İyice saldın bu aralar yemek işini, ne biçim adamsın dedim. Dedim de dedim

Sokak pilavı acayip lezzetli olur ama evde ısıtılan 2.gun pilavi pek çekilmez kalkip beraber yapsalardi biseyler o ayri tabi

Biz ailece taştan yumuşak olsun, karnımız doysun yeter mantığında olduğumuz için çekilmez kısmını bilmem ben. Kalmış yemek de yenir çok uzun süre geçmediyse üstünden ekmek peynir de.

Sizin gibiler yüzünden kendi cinsimden soğudum. Kadın dediğin kadın gibi olmalıdır. Şimdi bu adamdan ne kocalık bekliyorsunuz Allah aşkına? Sizi kadın olarak görmez patron olarak görür. Sonra kocam beni niye aldattı. Yazık.

Kadınlık dersleri ver bana idrakim, öğret bana nasıl kadın olunur. Evimin kadını kocamın kölesi olacağım.

Biz ailece taştan yumuşak olsun, karnımız doysun yeter mantığında olduğumuz için çekilmez kısmını bilmem ben. Kalmış yemek de yenir çok uzun süre geçmediyse üstünden ekmek peynir de.
Işte herkes ayni yapida olmayabiliyor. Iletişim kursalardı konu sahibi yemek yapmak istemiyor bile olsa çözüm bulunurdu kahvaltı yapılırdı dışarıdan söylenirdi v.s her konuda olduğu gibi burda da iletişimsizlik söz konusu

İstese öyle bir yapar ki aklınız şaşar. Sadece istemiyor ve elimden gelmiyor bahanesinin arkasına sığınıyor. Siz ev işlerini annenizin karnında öğrenmediniz sonuçta.
Ben üniversiteye kadar evde ev işi yapmadım. Çay demlemeyi de bilmiyordum. Yurtta ilk kez yatak çarşafı değiştirdiğimde ağlamıştım lastikli çarşafla boğuşurken. Öyle bir piremseslik yani.
Ama insan isteyince ve mecbur olunca yapıyor. Klozet de ovalıyor, tariften bakıp yemek de yapıyor. Çok yüksek zeka ya da yetenek gerektiren şeyler değil bunlar.
İstese eşiniz de yapar yani. Sadece işine gelmiyor.

Kadınlık dersleri ver bana idrakim, öğret bana nasıl kadın olunur. Evimin kadını kocamın kölesi olacağım.

Sen de bana cilve, işve öğretirsen ben sana fayans aralarını bıçağın ucuna sarılmış bezle nasıl temizlersin onu öğretirim. Çünkü adam yatakta dilber ay görmekten bıkmış olabilir ahsjsjjs.

Bir dua vardır. Allah gôrdüğünden geri koymasın ..diye. şimdi coğumuzda sıcak yemek yapılan üç çeşit yemek modelinde büyüdük. Tamam çalışıyorsun yoruluyorsun ama pilavın yanına çorba bana da bir garip geliyor. İşten gelirken bir hazır köfte almak yanına hemen söğüş hazırlamak, onadami üşendin pişmiş tavuk sipariş etmek çok zor olmasa gerek. Çünkü bu bir görev meselesi değil bana göre sevgi ilgi meselesi. Birde benim tanıdığım tüm evli erkekler eve gelinceye kadar merak edip yemeği sorar. Ona menüyü sorup fikrini alabiliriz bence. Binbir çeşit hazır yemek var artık zincir marketlerde. Gezmedik dediğine göre evdesiniz. Biz akşam ne yiyeceğimiz sabahtan konuşuruz ki canı özel birşey isterse hazırlık yapılabilsin. Bana biraz tepki yemegiymis gibi geldi o menü.

Aynen öyle elini hiç biseye o kadar sürmemiş ki şu an ne yapsa ağır gelecek ona o yüzden denememeyi tercih ediyor. Zaten yaptığı da biseye benzemiyor bir anne figürü düşününki yemeği bir ağzına tutmadığı kalmış ben bu adama 35 yaşından sonra nasıl iş öğreteyim nasıl alıştırayım?hastalarıyım operasyon geçirdiğim oldu değişen bisey olmuyor ya annesini çagiriyor ya dışarıdan hazir biseyler soyleyip çöplerini bile tezgah üstüne bırakıyor maalesef

Eline sağlık, afiyet olsun
Umarım tatlı da yapmıştır. Yoksa hiçbir anlamı yok

Konu sahibinin kocası gibi neandethallerle iletişim kurulmaz.

Bazı şeyler de kadında bitiyor.
Bi arkadaşım diyorki benim eşim beceriksiz ev bile supuremiyor. Neden dedim . makinenin başlığını değiştirip süpürmemiş halı başlığıyla süpürmüş her yeri e dedim nolmus. Öyle mi supurulur diyor:) ya dedim bırak bu işleri süpürsün de nasıl süpürürse süpürsün sonra bize dert yanıyorsun o kadar ne inceliyorsun. Ben olsam bende yardim etmezdim sana

Çok haklısınız Allah kimseyi gördüğünden mahrum etmesin. Mesela ben çocukken annem hep kek kurabiye yapardı evde. Kısır, patates salatası vs. Sonra büyüdüm evlendim. Baktım gördüğüm yok benim evde. Bir daha bir daha baktım yine yok. Anladım ki kendiliğinden olmuyor o gördüklerim. İnternette tariflere baka baka gördüğümü yapmaya başladım. Çünkü artık yetişkin ve sorumluluk sahibi bir birey olarak gördüğümü yapma sırası bana gelmişti.

Mesela ben bekarken babam çok becerikliydi. Evi o boyardı, bir şey bozulsa yapardı, titiz ve düzenliydi, pazar alışverişi market alışverişi vs hep o yapardı. Benim bir erkekten gördüğüm buydu. Evlendim baktım kocam babam gibi değil. Alışveriş yapmayı bilmez, pazara hiç gitmemiş, tamir etmez bir şey vs. Gördüğümden mahrum kalmamak adına kocama "sen ne biçim erkeksin" demem gerekirdi belki ama demedim. Çünkü o da öyle bir adamdı. Benim önceki hayatımda ne gördüğüm onun sorunu değildi. Dolayısyla onu olduğu gibi kabul ettim. Babam gibi olmasını beklemedim. Gariptir o da beni olduğum gibi kabul etti. Annesi gibi önüne dilimlenmiş meyve, ısıtılmış süt getirmedim. Çünkü ben onun annesi değilim niye getireyim. Oğluma bile götürmüyorum birlikte hazırlıyoruz, suyunu kendi gidip içiyor mutfaktan.

Gördüğünden mahrum olmaya gelirsek emin olun kadınlar bekarken bundan çok daha fazlasını görüyorlar ve mahrum oluyorlar o özgürlükten.

Böyleleriyle kimsenin evlenmemesi ve kendi pisliklerinde çürümeye terk edilmeleri gerekiyor aslında ama evlenmeden de bilemiyorsun bazılarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…