Çok zor bence bu saatten sonra kimse değişmez uyum sağlar ama huy karakter bu bence yardım beklemeyin zor ..Hepiniz haklisiniz yorum yapan herkese cok tesekkur ediyorum. Evlenmeden once biliyordum boyle oldugunu ama bu kadarini bilmiyordum gercekten. İkimiz de birbirimizi degistirilebilecegimizi dusunduk demek ki.
Babam asla boyle bir erkek degildir ben boyle bir ailede yetismedim. Acikinca kalkar yemegini hazirlar annemi bizi de cagirir ev islerine yardim eder. ama esimNapmaliyim fikir istiyorum. İs inada bindikce hic yapmiyor. Bir seyi guzelce istedigimde rica ettigimde hemen "beni deniyorsun yapacak miyim yapmayacak miyim diye. Sen neden yapmiyorsun zoruna mi gidiyor " vs vs vs diyor. Dolaptaki yemegi isitip yiyemeyen erkeklere o kadar saydirdim ki. Kinadiklarim basima geldi
Evinde boyle gormus.Ben calisiyorum. Ev isleri ortak olur maaslar ortak olur dusuncesiyim bunu biliyor. Cok tartistik bu konu yuzunden. Maasimdan kurus vermem evde hicbir ise yardim etmiyorsan a kadar geldi konu. Ama yok cozemiyoruz hep gundeme geliyor. O calismiyor su an raporlu evde. Ama yine hicbir ise yardim etmiyor ve ben yine yaranamiyorum. Ya gercekten hizmetci olacagim ya gemileri yakacagim.
Tam olarak bu sebeple yaranamiyorsun, farkında mısın?
Hep mi böyle yoksa sağlık sorunlarindan dolayi mi böyle kaprisliSaglik durumundan oturu raporlu normalde calisiyor yalniz.
Olur mu öyle tek makarna.Vay arkadaş biz bazen makarna yapıp yiyoruzölmedik yaşıyoruz huzurumuz da kaçmadı. Her gün de ana yemek yapılmıyor ne çok anlam yükleyen varmış bu işe
Biz sadece çorba ile çok doyduğumuz gün oldu gayette güzel gidiyorduYorumlara gel.
İlk sayfa çorba pilavın yetersizliğini tartışıyor.
Gerçekten mi ya?
Padişah soyuyuz ya ondandırMakarna neden yemek gibi görünmüyor hep merak ediyorum.
" Yeri gelir makarna yeriz " denir ya buraya takılıyorum.
Bizde makarna, yemek yapmak istemediğimde yada dışarıdan gelip tek çeşit pratik bir yemek olsun diye düşündüğümüzde yapılır.Makarna neden yemek gibi görünmüyor hep merak ediyorum.
" Yeri gelir makarna yeriz " denir ya buraya takılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?