Yemek konusunda iyice saldin ??

Haklısın...bi de turk toplumu gerçeklerinden kaçamamak üzücü kadın yemek yapar,ütü yapar,temizlik yapar erkek karısı çalışsa da çalışmasa da bu tarafını yayar oturur

Yani öyle değil işte bence. Değiştirilebilir şeyler bunlar. Hele ki yeni nesilin, gencecik insanların böyle düşünmesi bence çok üzücü. Erkekler engelli değiller, kendi işlerini görebilir, dağıttıklarını toplayabilir, ev işi ve yemek yapabilirler. Ama annesinden böyle görmüş, hiç beceremiyor napsın diyen kadınlar olduğu sürece yapmazlar ve çok haklılar. Ben olsam ben de yapmam.

Benim babamda öyle annem bir gün hasta oldu eski yemeği koydu tribe girdi. Adam olsalar dışardan söyleyelim arada derler

Beni kınayan benim köyneğimi giysin. Bulmuşsun becerikli kocayı bilmezsin. Ne bileceksin.

Beni kınayan benim köyneğimi giysin. Bulmuşsun becerikli kocayı bilmezsin. Ne bileceksin.

Tamam yemek yapmasın hadi diyelim, eline süpürge verince evi süpürsün bari. Padişah torunu gibi kadın koştururken yayılmasın, oofff yine mi temizlik ben kaaveye gidiyom demesin.

Evlendiğiniz günden itibaren alıştıracaksınız arkadaşlar. Yok öyle bilmiyor beceremiyor falan.
Bir beceremez iki beceremez sonra öğrenir.
Çoğunuz da yaptığını beğenmediğiniz için yapmasın diyorsunuz. Dört dörtlük yapmasa da bırakın yapsın.
Sonra olan size oluyor.

Tamam yemek yapmasın hadi diyelim, eline süpürge verince evi süpürsün bari. Padişah torunu gibi kadın koştururken yayılmasın, oofff yine mi temizlik ben kaaveye gidiyom demesin.

Aaa onu yapar canım kocişkom. 3 dakikada falan tüm evi süpürür ardından anksiyetem coşar o totosuyla süpürdüğü yerlere bakınca ama ses etmem. Aslansın sen kaplansın yiğidim benim derim.

Yukarda bir yerde mutfağıma kimseyi sokmam diyen bir abla var

Mutfağım, benim mutfağım, mabedim

Cidden yapmayınca yapmıyor ben çok inat ettim eşim alışsın diye hasta yattığımda bile yapmadı Allah bir evlat nasip ederse onu böyle yetiştirmeyeceğim .yapmayan adami 35 sene biseylere alistirmak mumkun olmuyor maalesef ben denedim sonuç alamadim i sallah alanlar olur

Annesi öyle alıştırmış, siz de devam ettiriyorsunuz. Neden izin veriyorsunuz ki buna?
Hadi diyelim yemek yapmak zor geliyor, açıp tarif bakası yok; ama çöpünü tezgaha bırakmanın nasıl bir bahanesi olabilir? Makineyi prize takıp çalıştırmak, yere sürtmek çok mu zor? Çocuğun eline versen o bile yapar.
Siz izin verdikçe böyle devam eder. Kendinize yazık ediyorsunuz her şeyi sırtlanarak.

Ahahahha doğru valla

Kudranın dediği gibi mücadele ile, savaşarak elde edeceğin bir zafer ancak senin de rahat bir insan olmanla mümkün olabilir. Hani hadi bakalım ben de yapmıyorum bok götürsün evi dediğin noktada bırakabilir isen evet adam düzelir ama ben kendi adıma bırakmam. Lanet gelsin deyip alırım elime bezi süpürgeyi. Bir de kaos ortamı beni geriyor. Yorulmak, strese girmekten daha makul görünüyor gözüme. Savaşmayıp sevişiyorum shsjsjs.

Bir öküzü insana çevirmek için ciddi zaman ve sabır gerekir. Bende yok ondan. Ancak var olanla yetinmeyi öğrettim, ses çıkarmıyor bir de çıkarsaydı. Kuru pilavı sokarım burun deliklerine.

Üsttede yazdım çok uğraştım inat ettim ama olmadi karantina döneminde ayrıca uğraştım yine olmadı inanın bazı insanlara hiçbişey işlemiyor

özellikle çalışan kadınlardan kocam bana yardım ediyor lafını duyunca inanılmaz sinirleniyorum. Sanki kadının görevi de erkekler yardım ediyor. Hayır her bireyin görevi bu. yani yardım ediyor diye matah bir sey olmuyor. zaten yapmalı.

Yok yahu ben de salamıyorum hoş salsamda yapmayacak çok iyi biliyorum yaşamayan cidden anlamaz o yüzden bende savaşmayı bırakıp sevisenlerden oldum tek egittigim konu kirlilerini sepete atması oldu başka şanlı bir zafer elde edemedim

O pilavın içinde nohut tavuk var bebişim ya ahsjsjs. Konuyla alakası yok ama düz pilav yemem ben de. Diyetteyim zaten pilav da yemem ama sokak pilavcısı yumuşak karnım. Lütfen oraya dokunma. Açım zaten.
Ben de duz pilav yemem tek başına. Bunun eokak pilaviyla alakası yok yani.
Yogurt da yemediğim icin haliyle pilav yogurt da yemem.

Üsttede yazdım çok uğraştım inat ettim ama olmadi karantina döneminde ayrıca uğraştım yine olmadı inanın bazı insanlara hiçbişey işlemiyor
E yapan varken niye yapsın ki? Ben de olsam yapmam. Bi bırakın bakalım 1 ay 3 ay 5 ay, giyecek temiz don bulamasın nasıl yapacak.
buna da annesi gelir yapar diyeceksiniz, o anne iş yapmaya eve geldiği anda kucağına verir oğluşunu yollarım ikisini de.

İdrak söylemiş benim gücüm yok, rahat insan değilim, daha çok huzursuz olurum diye. Siz de öylesiniz muhtemelen.

Evet bırakamıyorum bazı şeyleri bende rahat değilim o konuda salsam bile yine bana kalır o işler adam çamaşır makinasının kapağı nasıl açılır inan bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…