- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
Evet bırakamıyorum bazı şeyleri bende rahat değilim o konuda salsam bile yine bana kalır o işler adam çamaşır makinasının kapağı nasıl açılır inan bilmiyor
Evet bırakamıyorum bazı şeyleri bende rahat değilim o konuda salsam bile yine bana kalır o işler adam çamaşır makinasının kapağı nasıl açılır inan bilmiyor
Ahahaha çok haklısın eğitimi zor küçük küçük işlerden başlamak lazimBak şunu yapabilirsin ama. Mesela geçen hafta ben temizlik yaparken evdeydi. "perdeler yıkanacak onları çıkarıp makineye atar mısın" dedim. Çıkardı attı makineye. Makine bitince ben söylemeden çıkarıp astı bir de. Bir mucize bu söylenmeden işin devamını getirdi ahsjsjs.
Mesela sen iş yaparken ufak ufak bir şeyler söyle alışsın. Eline vileda verip al sil deme şoka girmesin de işte ne bileyim böyle 2 yaşında bebeye öğretir gibi "heeeyatım şu ütüleri odaya götürür müsün giderken" şeklinde iş olduğunu anlamadan yaptıracağın şeylerle başla. Dozu yavaş yavaş arttır. Mesela mutfakta yemek yaparken su içmeye gelirse "canım elim yağlı şu bardağı makineye atıver" gibi.
Çünkü seninki en zor eğitilen grupta. Eğitimi zorlu olacak ahahsjsj.
Vallahi bunu yazmak için gelmiştimYeri geliyor yemek de yapmıyorum.
Kılı tüyü de salıyorum.
Evi dağıtıyorum.
Kilolarım da uzun zamandır benle.
Bu halimle bile eşime fazlayım. Çok iyiyim çok.
Dört dörtlük hatun olsam ne yapardim?
Yerdim kafayı valla!
Bu durumdan kim memnun olur allahaşkına adam koşullar ne olursa olsun yapmıyor ben bunu hastalanınca daha iyi anladım ben bazen annemlere kalıyorum yine yapmıyor dışardan yemek söylüyor yada yoğurt, kahvaltılık falan yiyor bulaşık makinası boş olsada bulasıklarını lavaboya koyuyor bi kere yıkamış yıkadığı şeyler leş gibiydiÖğrenir. Öğrenmezse yallah anasının evine. Ben annesi değilim.
Sizin durumunuz yapamıyor, öğrenemiyor değil siz kabullenmişsiniz. İlişkinizin dinamiği bu şekilde oturmuştur, iki tarafta halinden memnundur sorun değil tabi ki. Ama öğrenemiyor, yapamıyor, bilmiyor demeyin. Fiziksel ya da mental bir engeli yoksa yapabilir, sadece istemiyor. Yapamıyor deyince benim gözümde aciz, bakıma muhtaç, hasta, zavallı adamlar canlanıyor açıkçası.
Bu durumdan kim memnun olur allahaşkına adam koşullar ne olursa olsun yapmıyor ben bunu hastalanınca daha iyi anladım ben bazen annemlere kalıyorum yine yapmıyor dışardan yemek söylüyor yada yoğurt, kahvaltılık falan yiyor bulaşık makinası boş olsada bulmadıklarını lavaboya koyuyor bi kere yıkamış yıkadığı şeyler leş gibiydi
Engeli yok isine oyle geliyor farkındayım ama 10 yıldır eğitemedim bu arada tamirden falanda anlamaz en ufak bir işte eve usta gelirPeki ne diyelim. O zaman bir tür engeli falan var eşinizin.
Engeli yok isine oyle geliyor farkındayım ama 10 yıldır eğitemedim bu arada tamirden falanda anlamaz en ufak bir işte eve usta gelir
Tuhaf ama gercek maalesef ...işe gidip gelir sadece .evin hicbiseyini eksik etmez baska bir artisi yok tv izleyen bi saksi diyelimE ne işe yarıyor kendisi? Saksı mı?
Valla iyi sabrediyorsunuz ne diyeyim. Bana çok tuhaf geliyor böyleleri.
Les gibiydi diyorsunuz ya öyle öyle öğrenecek. 1 kere de yapamadı sizde tamam sen yapma dediniz o zaman nasıl öğrenecek.Bu durumdan kim memnun olur allahaşkına adam koşullar ne olursa olsun yapmıyor ben bunu hastalanınca daha iyi anladım ben bazen annemlere kalıyorum yine yapmıyor dışardan yemek söylüyor yada yoğurt, kahvaltılık falan yiyor bulaşık makinası boş olsada bulasıklarını lavaboya koyuyor bi kere yıkamış yıkadığı şeyler leş gibiydi
Çocuk yapmak istediğinize emin misiniz ya benim bile gözüm korktu okudukçaTuhaf ama gercek maalesef ...işe gidip gelir sadece .evin hicbiseyini eksik etmez baska bir artisi yok tv izleyen bi saksi diyelim
Yani.Bir dua vardır. Allah gôrdüğünden geri koymasın ..diye. şimdi coğumuzda sıcak yemek yapılan üç çeşit yemek modelinde büyüdük. Tamam çalışıyorsun yoruluyorsun ama pilavın yanına çorba bana da bir garip geliyor. İşten gelirken bir hazır köfte almak yanına hemen söğüş hazırlamak, onadami üşendin pişmiş tavuk sipariş etmek çok zor olmasa gerek. Çünkü bu bir görev meselesi değil bana göre sevgi ilgi meselesi. Birde benim tanıdığım tüm evli erkekler eve gelinceye kadar merak edip yemeği sorar. Ona menüyü sorup fikrini alabiliriz bence. Binbir çeşit hazır yemek var artık zincir marketlerde. Gezmedik dediğine göre evdesiniz. Biz akşam ne yiyeceğimiz sabahtan konuşuruz ki canı özel birşey isterse hazırlık yapılabilsin. Bana biraz tepki yemegiymis gibi geldi o menü.
Bamya yanında salatayla bir öğün olabilir ama eğer pilav garnitürlü veya atıyorum tavuklu nohutlu değilse sade pilav ve çorbayla doyulur mu mide doyar da göz doymaz
Bazı erkeklere göre onların işe yaradığı tek konu kadının medeni durumunu değiştirmek. Çünkü maalesef bizim toplumumuzda evli olmak hala statü simgesi. Ha bir de anne yapıyorlar bizi lütfedip. Daha ne yapsınlar? En kötüsü de ne biliyor musunuz bazı kadınlara göre de bu böyle. Başlarında bir erkek, namuslarını koruyacak bir kahraman, zamanı gelince spermini bağışlayan yüce varlık. Allah başımızdan eksik etmesin.Benim eşim elini bir işe sürmese ben de hiçbir şey yapmam. Temizlik takıntım var evet hatta obsesifim. Ama bu konuda netim. Asla yapmam. Giyecek kıyafeti kalmayınca ne yapacak onuda mı dışardan söyleyecek? Ya da evde hiç yemek olmasa sürekli dışardan mı söyleyecek? Ütülenmiş çamaşırı kalmasa gidip ütülüsünü mü alacak? Pes edecek sonunda. Ben etmem.
Bir de şunu merak ediyorum gerçekten. Bu adamlara göre eşi onunla neden evlenmiş. Amanın erkek buldum yaşasın hizmet edebileceğim gibi bir sevinç mi yaşadı kadınlar bu adamlara göre. Ben bir kadın olarak elimdeki her türlü rahatlığı bırakıp evleneyim. Neden? Birine hizmet etmek için. Bu adamlar ne sanıyor kendini?
Şu an tüp bebek tedavisi görüyorum anne olmak için o kadar çaba sarfediyorum ki bunları düşünme lüksüm bile yok maalesef.cocuk olursa hiç bir faydasının olmayacağını, yükümün 2 katına çıkacağına biliyorum eminim o bu tembel çizgisinden hiç çıkmayacakÇocuk yapmak istediğinize emin misiniz ya benim bile gözüm korktu okudukça
Allah kolaylık versin size. İnşallah bebeğinize en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz.Şu an tüp bebek tedavisi görüyorum anne olmak için o kadar çaba sarfediyorum ki bunları düşünme lüksüm bile yok maalesef.cocuk olursa hiç bir faydasının olmayacağını, yükümün 2 katına çıkacağına biliyorum eminim o bu tembel çizgisinden hiç çıkmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?