- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
YapmayınBen işten geliyorum koştur koştur hazırlamaya çalışıyorum yine de şaka yollu da olsa beğenmiyor her gün et olcakmış 3 çeşit yemek olcakmş insanın hevesi kaçıyor inanın
Hanımlar kocalarınızı bu kadar şımartmayın sonra duyup bizden de istiyolarben normalde çalışırken pek yemek yapmazdım hamile kaldım çalışmıyorım yemek yine yapmıyodum açıkçası gidip annemde yiyodum. Bu haftalarda iyi hissetmeye başladım atıyorum Bi kilo yeşil fasulye yapıyorım 4 gün yiyo onu eşim yani haftada 2 kere tek çeşit yemek yapıyorım ve ona bile çok seviniyor çünkü alışkın değil. Kısacası alıştırmayın. Bi makarna yapıp 3 gün övgü alıyorum bu sayede
Yemek pişiyor da eşim yada annem yapıyo. Ben sevmem yemek yapmayı. Bekarken söyledim eşime yemek yapmayı sevmem temizlik canım isterse, bana dedi ki bunlar için evlensem evlenmem maaşlı hizmetci tutarım. Haaaa şimdi inkar ediyor o yüzden de 4 günlük yemeği yemek zorundaDeğil mi ama çıtayı yükseltiyorlar.
Ben Ocak kaynayan evlerden yanayım.
Mis gibi yemek kokacak, çay kaynayacak bir yerde.
Eğer evlerde imkan varsa " bizde yemek pismez " cümlesi hiç hoş gelmiyor kulağa .
Diyorum ya tatlı tatlı aileme de şikayet ediyor beniYapmayın
Evdeki kişinin zaten görevi ev işi yapmak dışarıda çalışan kişinin evi geçindirmek. Bir taraf işte bir taraf evde çalışıyorsa işten gelen adamın önünde istediği veya kendince doyabileceği düzeyde sofra beklemesi normal değil mi? Adamın üslubu hatalı zaten o konuda hemfikiriz hepimiz.
Konu sahibi başta yazmamış, adam evde ve çalışmıyor, konu saHibi çalışıyorHerkes calisiyor musun demiş, evdeysen hizmetcilik yapmalisin yani.
Evde olunca 7/24 hizmetcilik mi edecek bu kadin?
Yatili hizmetli alsaymiş beyefendi her gun 3-4 cesit yemek, ev bal dök yala temiz, meyvesini kahvesini onune kadar getirebilecek hizmetlinin maaşini ödeyebiliyorsa alsin.
Calisiyor diye kadinin iş vereni mi oldu başina bu adam.Uslubu bile hatali.
Evde yemek var mi var begenemiyor paşa.
Aç olan sadece çorba ile bile mutlu olur.Eşiniz çalışıyorsa siz çalışmıyorsanız bence pilavla çorba olmaz yani. İşten aç gelsem tek başına pilavla doyamam ki. Yanına en azından kolay bir şeyler yapsaydınız. İkiniz de çalışıyorsanız haklısınız.
Saglik durumundan oturu raporlu normalde calisiyor yalniz.Konu sahibi başta yazmamış, adam evde ve çalışmıyor, konu saHibi çalışıyor
Yooo bunları olmak zorunda değiliz. Bizden böyle olmamızı isteyen adam Kıvanç Tatlıtuğ mu?Merhaba. ..
Bugun yemek yapmadim dunden kalan corba ve pilav vardi. Esimi sofraya cagirdim surati dustu. Noldu diye sorunca "yemek konusunda iyice kendini saldin ana yemek yok pilavin yanina bir sey yapabilirdin. Ben ses etmedikce boyle oluyor makarna koyuyorsun onume bir sey demiyorum diye." Basladi soylenmeye bir anda . Bugun hic aklima gelmedi yapmadim dunden kalanlari bitiririrz yarin yaparim diye dusundum. Canim da cok sıkılıyordu disari cikalim hava alalim dedim yok dedi zaten bunalmisim ne zamandir evdeyiz.
Hergun uc dort cesit yemek mi yapmamiz lazim. Kendisi hic bir ise yardim etmez evde oldugu halde. Caninin istedigi bir sey varsa gel birlikte yapalim dimi ama yok. Kahvesini meyvesini ayagina kadar goturdugum halde yaranamiyorum.Evlilikte neden kadinlar esleri tarafindan sevilmek icin hep caba gostermek zorunda.
Hizmetini tam yapmaliyiz hergun uc dort cesit yemek yapmaliyiz cok konusmamaliyiz kilo almamaliyiz hep guleryuzlu olmaliyiz kilsiz tuysuz olmaliyiz hep bakimli olmaliyiz. .. bu ne ya. Kendimi cogu zaman hizmetci gibi hissediyorum.
Aaaa hem evde hem de siz çalışırken iş mi bekliyor sizden. Az yesin de Uşak tutsunSaglik durumundan oturu raporlu normalde calisiyor yalniz.
Hahaha ilk soruyu ben de içimden kendime sordumKendisi ıslatamıyor muymuş?
Ben yemediğim yemekleri yapmıyorum da, benimkinin görevi o tarz şeylerSon görüşmemizde etli kurufasulye, kıymalı yeşil mercimek çorbası falan yaptı Hazıra alıştırmamak lazım, en iyisini yapıyorsunuz
Makarna da pilavda vitamin yokki. Kaldı ki kadın calismiyorsa aksama kadar iste olan insandan is mi beklicekNe münasebet ya. Aç olan adam bi tabak makarnayla da doyar. Her gün 3-4 kap yemek döneminde değiliz. Üstelik hiçbir işe yardım etmemek de ne demek.
Tam olarak bu sebeple yaranamiyorsun, farkında mısın?Kahvesini meyvesini ayagina kadar goturdugum halde yaranamiyorum
Yok artık.Evinde boyle gormus.Ben calisiyorum. Ev isleri ortak olur maaslar ortak olur dusuncesiyim bunu biliyor. Cok tartistik bu konu yuzunden. Maasimdan kurus vermem evde hicbir ise yardim etmiyorsan a kadar geldi konu. Ama yok cozemiyoruz hep gundeme geliyor. O calismiyor su an raporlu evde. Ama yine hicbir ise yardim etmiyor ve ben yine yaranamiyorum. Ya gercekten hizmetci olacagim ya gemileri yakacagim.
Evde olduğu halde hiçbir işe yardım etmiyor demiş.Makarna da pilavda vitamin yokki. Kaldı ki kadın calismiyorsa aksama kadar iste olan insandan is mi beklicek
Makarna da pilavda vitamin yokki. Kaldı ki kadın calismiyorsa aksama kadar iste olan insandan is mi beklicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?