Yemek sorunu

Yap valla ya evimize sağlıkla geri dönsek bende yapmak istiyorum artık off valla
Allah ağız tadı nasip etsin yemek bahane ağız tadıyla yenen bir çorba dünyanın en güzel yemeği dönersiniz insallah

Eşim afrinde görevli 3 aydır evimizden uzaktayız bende annemlerin yanına geldim canım
Allah sağlıkla sıhhatle dönmeyi nasip etsin inşallah sana evladına bağışlasın canım benim Allah bir daha göstermesin anlıyorum seni inşallah tez zamanda

Allah sağlıkla sıhhatle dönmeyi nasip etsin inşallah sana evladına bağışlasın canım benim Allah bir daha göstermesin anlıyorum seni inşallah tez zamanda
Çocuğumuz yok ama zor herşey inş sağlıkla döneriz canım bekliyoruz öyle . Sürekli bir haber gelecek eve gideceğiz diye. Her gece eve döndüğümüzü görüyorum rüyamda

Çocuğumuz yok ama zor herşey inş sağlıkla döneriz canım bekliyoruz öyle . Sürekli bir haber gelecek eve gideceğiz diye. Her gece eve döndüğümüzü görüyorum rüyamda
Ahahahaha ben hangi gözlerle hamilelik takvimi gördüm sende o zaman ahahahahahhaha ay delimiyim neyim yaaaa pessza

Ahahahaha ben hangi gözlerle hamilelik takvimi gördüm sende o zaman ahahahahahhaha ay delimiyim neyim yaaaa pessza
Ayy Allah mı gösteriyor yoksa tövbe yarabbim Allah doğru zamanda versin şimdi hiç sırası değil ya

şehriye yoğurt ve mercimek çorbası. Başka bir çorba tarifim yok.
Ezogelini deneyebilirisn esin baharat seviyorsa tam ona gore bi corba. Bende yeni ogreniyom yemek yapmayi. Nefis yemek tarifleri diye bi site var ordan bakabilirsin tarifine ben ordan denedim super oldu

Bana yapsa herlde onune cop koymam. Tabi bu benm fikrim. Sizde yapmayark azaltin zaten yaptiklarinz makbule gcmiyor baksanza

şehriye yoğurt ve mercimek çorbası. Başka bir çorba tarifim yok.
Ezogelin
Tandır
Sorpa
Tel şehriyeli tavuk
Erişteli yeşil mercimek
Terbiyeli tavuk
Arabaşı çorbası
Tarhana
Seviyorsanız paça, işkembe
Bunlar benim bildiğim ve yaptığım çorbalar buna rağmen ben de ne çorbası yapsam diye düşünüyorum

Kremalı brokoli mantar olabilir

Ara ara okurken gördüm Allah aşkına pırasa sevmeyen insana niye pırasalı börek yapıyorsunuz? Adam sevmiyor işte sevdiği şeyle birleşince güzel olmaz siz tuz yemiyorsanız kendi yemeğinizi ayırın onunkini tuzla pişirin sofrada sonradan ekilen tuzla yemek pişerken konulan tuzun lezzeti ayrıdır acaba gerçekten sevmediği şeyleri yapıp ya da tuzsuz tatsız şeyler yapıp adam beğenmiyor mu diyorsun canım? Başka ne türlü yorumlar yapıyor sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…