Ee niye bu kadar hirs yaptin
.Sen yapsan da yapmasan da yemiyor adam zaten.Bi corba salata tamam nasil olsa yemiyor.
Allah askina cocugun gibi bahsetmissin.Tabi haklisin insan bozulur ama ben olsam firsata cevirirdim madem yemiyorsun bir cesit fazla bile diye.ama vitamin protein alması lazim. Sağlıklı beslenmek önemli. Kendime yapıyorum aslında yemeği ama onun da yemesini istiyorum.
Kendi sevdiklerinizi yapın yiyin güzelce canınız ne isterse o ister yesin ister yemesin niye bu kadar tepenize çıkarıyosunuz sanki kıymet bilen var
Belki yapıyorum dedikleriniz bir şeye benzemiyordur.
Nasıl karar verelim şimdi biz buna :)
Eşiniz bebek değil ama düzgün beslenmenin önemini bilecek yaşta. Bu onun sorunu siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi aşırılığa giriyor anneliğe soyunmayın derim ben :)bugün zaten öyle karar aldım. Onun istediklerini değil kendi istediklerimi yapacağım. Ama iste ya yeterli besleyemezse diye düşünmekten kendimi nasıl alıkoyacağım? Onu kara kara düşünüyorum
Eşiniz bebek değil ama düzgün beslenmenin önemini bilecek yaşta. Bu onun sorunu siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi aşırılığa giriyor anneliğe soyunmayın derim ben :)
normali ne mesela. O yemese aç kalsa nasıl kafama takmam ki. Ayni eleştiriyi bi arkadaşım da yapmıştı. Hatta agir konuştu, kadınlığının yerini annelige bırakıyorsun , cazibeni azaltiyorsun demişti. Bu eleştiriyi alalı 2 sene oldu. Hala ayniyim.
normali ne mesela. O yemese aç kalsa nasıl kafama takmam ki. Ayni eleştiriyi bi arkadaşım da yapmıştı. Hatta agir konuştu, kadınlığının yerini annelige bırakıyorsun , cazibeni azaltiyorsun demişti. Bu eleştiriyi alalı 2 sene oldu. Hala ayniyim.
Ben evli değilim hani normali şudur budur demem ne kadar doğru olur bilemiyorum ama bana göre muzlu sütüne böregine kadar düşünmek çok ekstra. Aç kalacak hali yok bi şekilde karnını doyuracak içgüdüye sahip eşiniz emin olun:) Küçükken anneler der ya hep biz de olsa yemezsin diye sizinki de ona dönmüş biraz. Annem bile ne yiyeceğimi bu kadar düşünmüyor benim biraz salın yani. İster 3 kaşık alsın ister 5 kaşık siz keyfinize bakın bu konuyla ilgili sitem etmeyi de bırakın.normali ne mesela. O yemese aç kalsa nasıl kafama takmam ki. Ayni eleştiriyi bi arkadaşım da yapmıştı. Hatta agir konuştu, kadınlığının yerini annelige bırakıyorsun , cazibeni azaltiyorsun demişti. Bu eleştiriyi alalı 2 sene oldu. Hala ayniyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?