Konularınızın çoğunu biliyorum ve okudukça size hem kızıyorum hem kıyamıyorum...
El lezzeti ayrı bir şey. Yani belki sizde yok diye düşündüm ama sonra baharatsız-tuzsuz-et sulu diyince daha çok oturdu kafamda. Kayınvalidenizden tarif almanızı öneririm.Sonuçta onun yemeklerini bayıla bayıla yiyor diyorsunuz, A'dan Z'ye anlattırın bence, kaldı ki 8 senelik evliymişsiniz çok önceden yapmalıydınız bunu.
Kendi yemeğinizi ayırıp eşinizinkini tuzu atıp pişirmelisiniz. Bence bir çok yemek sonradan atılan tuzu çekmiyor.
Ben kekik çok sever ve kullanırım, tavuk soteye, et yemeklerine baskın bir tadı var ama özellikle kremalı yemeklere çok yakışıyor. Aklınızda bulunsun.
Tüm bunlardan daha önemlisi eşinizle açık açık konuşmak, belki adam sizden mükellef bir sofra beklemiyor. Kartlarınızı açık oynayın derim.
Valla baksın o da yapsın fikir işte bu arada ne yaptı yoğurt çorbasında meraktayım gelmedi sanırım birdaha dimi
Ahahahhaha kız öyle yedi diye hergun yapılmaz bugün tavuk çorbası yap bari öyle bıkar insan herşey hergun yapilmazyaptım yoğurt çorbasını. Hatta bugün yine yapacağım. Karabiber de koydum pişerken. Yedi çorbayı. Yediği için bugün yine yapacağım.
Evet kiyma o sekilde guzeldir yaninada pilav cacik:))) haha kizin topicinide batiriyoz ama konu yemekse akan sular duruyo valla:))
Ahahahhaha kız öyle yedi diye hergun yapılmaz bugün tavuk çorbası yap bari öyle bıkar insan herşey hergun yapilmaz
Köfte bir numara bence tavuk da öyle hatta köfteyi yap yazdığı gibi şekillendirip at dondurucuya çıkar pişir yesin yanına pilav yada püre yada bir çorba salata tamamdırBugün kasaptan kiyma ve ince dilimlenmiş tavuk aldım. Şu inegöl köfteyi ve grillde pişirilen tavuğu yapacagım arka arkaya. Artik bi tarafımdan tarif uydurmayacağım. Birebir ölçüde yapacağım.
Köfte bir numara bence tavuk da öyle hatta köfteyi yap yazdığı gibi şekillendirip at dondurucuya çıkar pişir yesin yanına pilav yada püre yada bir çorba salata tamamdır
Bence ayni corbayi yine yapma farkli bi corba yapyaptım yoğurt çorbasını. Hatta bugün yine yapacağım. Karabiber de koydum pişerken. Yedi çorbayı. Yediği için bugün yine yapacağım.
Bence ayni corbayi yine yapma farkli bi corba yap
Beğendiklerini yazarsın oraya ordan bak bak yap sonra işte rica ederim çok çektim yeni evlendigim zaman eşimin yemek secmesinden az yemek dökmedim o yüzden bilirim nasıl biseydirtesekkur ederim valla. Tarif defteri de aldım kendime. Sıfırdan başlıyorum mutfak islerine.
Tavuk çorbası yap bence iki but haşlasan yeterşehriye yoğurt ve mercimek çorbası. Başka bir çorba tarifim yok.
Tavuk çorbası yap bence iki but haşlasan yeter
2 kaşık sıvıyağ 2 kaşık un çok tepeleme olmasın 2 tavuk budu bir yumurta sarısı yarim limon suyu karabiber ve kırmızı toz biber ve 1 kaşık tereyagitarif alayim baharatlarına kadar olsun ama
Canım sana bir tarif atıyorum bunu denemelisin çorba içinşehriye yoğurt ve mercimek çorbası. Başka bir çorba tarifim yok.
Oyyyyy çok severim cokkkkkkkkCanım sana bir tarif atıyorum bunu denemelisin çorba için
Canım sana bir tarif atıyorum bunu denemelisin çorba için
Bende yaaa ne kadar lezzetli olur dimiOyyyyy çok severim cokkkkkkkk
Güzel olur şimdi gidip tavuk alcam bende yapcamBende yaaa ne kadar lezzetli olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?