Yemek sorunu

Annesine yemek yaptırıp ben yaptım desen yine yemeyecek mi acaba
Bizde sulu yemek pilav veya corba et yemegi vs. 2 çeşit olur . Çok çeşit olunca yemek seçme oluyor.

bana kremalı ve kekikli bi tarif verir misiniz

Reactions: GCA
Valla baksın o da yapsın fikir işte bu arada ne yaptı yoğurt çorbasında meraktayım gelmedi sanırım birdaha dimi

yaptım yoğurt çorbasını. Hatta bugün yine yapacağım. Karabiber de koydum pişerken. Yedi çorbayı. Yediği için bugün yine yapacağım.

yaptım yoğurt çorbasını. Hatta bugün yine yapacağım. Karabiber de koydum pişerken. Yedi çorbayı. Yediği için bugün yine yapacağım.
Ahahahhaha kız öyle yedi diye hergun yapılmaz bugün tavuk çorbası yap bari öyle bıkar insan herşey hergun yapilmaz

Ahahahhaha kız öyle yedi diye hergun yapılmaz bugün tavuk çorbası yap bari öyle bıkar insan herşey hergun yapilmaz

Bugün kasaptan kiyma ve ince dilimlenmiş tavuk aldım. Şu inegöl köfteyi ve grillde pişirilen tavuğu yapacagım arka arkaya. Artik bi tarafımdan tarif uydurmayacağım. Birebir ölçüde yapacağım.

Bugün kasaptan kiyma ve ince dilimlenmiş tavuk aldım. Şu inegöl köfteyi ve grillde pişirilen tavuğu yapacagım arka arkaya. Artik bi tarafımdan tarif uydurmayacağım. Birebir ölçüde yapacağım.
Köfte bir numara bence tavuk da öyle hatta köfteyi yap yazdığı gibi şekillendirip at dondurucuya çıkar pişir yesin yanına pilav yada püre yada bir çorba salata tamamdır

Köfte bir numara bence tavuk da öyle hatta köfteyi yap yazdığı gibi şekillendirip at dondurucuya çıkar pişir yesin yanına pilav yada püre yada bir çorba salata tamamdır

tesekkur ederim valla. Tarif defteri de aldım kendime. Sıfırdan başlıyorum mutfak islerine.

tesekkur ederim valla. Tarif defteri de aldım kendime. Sıfırdan başlıyorum mutfak islerine.
Beğendiklerini yazarsın oraya ordan bak bak yap sonra işte rica ederim çok çektim yeni evlendigim zaman eşimin yemek secmesinden az yemek dökmedim o yüzden bilirim nasıl biseydir

tarif alayim baharatlarına kadar olsun ama
2 kaşık sıvıyağ 2 kaşık un çok tepeleme olmasın 2 tavuk budu bir yumurta sarısı yarim limon suyu karabiber ve kırmızı toz biber ve 1 kaşık tereyagi
Tavuğu haşla derisini ayir etlerini didikle suyuda lazım olacak
Siviyagda un kavrulacak kısık ateşte un kokusu çıkana kadar kavur sonra soğuk su dök çırpma teliyle karıştır güzelce bir iki bardak döksen yeter gerisine tavuk suyu koy kaynasin didikledigin tavuğu kat icine bir taşım daha kaynayinca limon ve yumurta sarisini karistir iyice kaynar corbanin suyundan azar azar doke doke aç yumurtayi sonra çorbayı karistirirken yavaş yavaş dök yumurtalı karışımı durmadan karışması lazım ki kesilmesin bir taşım daha kaynadiginda az karabiber biraz tuz tamamdır üstüne de tereyağı ve kırmızı toz biberi ocakta çevirip kaselere kattiginda üstüne dokeceksin

Eklentiler

• DD3E621E-6875-46A0-86F7-083AC474A8D5.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 101
  • 7901CC49-7A9E-4C52-AF60-D3E67CFCE8F0.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 100
  • B84963FC-D4AA-40F1-9BBE-779BF7CB71B5.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 116
Tarhana yapan bir yakınınız ya da alabileceğiniz güvenilir bir yer varsa en kolay ve lezzetli çorbalardandır. Tavsiye ederim. Mercimek yapıyorsanız ezogelin de yapabilirsiniz. Yeşil mercimek çorbası da çok güzel oluyor tarife uygun olduğunda. Nefisyemektarifleri adlı siteyi öneririm. Oradaki yorumlar, videolu anlatımlar size faydalı olur. Derya gibi bir yer, girnce kaybolup çıkamıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…