Isıtıp demek istedim:))) buyrun beraber olsun:)Isirip yiyeyim derken:)))
Elinizin lezzetimi yok acaba ?
Çeşit çok belliki ama tat yoksa ne fayda
Bide acaba bişey gördüde tiksindi mi hijyen açısından ?
Hahaha simdi oldu:) dedim isirma detayini niye veriyor:)Isıtıp demek istedim:))) buyrun beraber olsun:)
aynen olmayabilir. Bu konuda birinden el alsam iyi olacak.
Bazı insanların gercekten el lezzetinin olmadıgını düsünüyorum.yok çok titiz biriyim mutfakta. Bi de esim yemekten kıl çıksa bile tiksinmez.
Uyarmayi unutmustum ben tabiiki deme zikkimin kokunu ye diye:))) ama iki konunu biliorum senin ve gozumde ole bisey canlandiki hep camasir yikayan ve hep yemek yapan bi kadin : (Yorumları okuyunca yemeklerimin lezzetinden şüphe ettim. Daha eleştirel tarzda yaklaşacağım bundan sonra soframa.
Aldığım tavsiyeler üzerine bir gün arkadaşıma yaptırip yemekleri sofra kuracağım. Sonra tepkisine bakacağım.
bu arada eşime zıkkımın kökünü ye diyemem. Her sabah bana sebzeli tost, kaşarlı , karışık tost hazırlıyor. Benden 15 dakika erken uyanıyor. Bindiğim dali kesemem.
Bu kadar enerjiyi günde 10 saat uyuyarak depoluyorum. Saat aksam 5 ten saat 9 a kadar ev işi yapıyorum. Çamaşır bulaşık yemek temizlik..
Bazı insanların gercekten el lezzetinin olmadıgını düsünüyorum.
Gerçekçi birine tattırmakta fayda var yemeklerinizi.
Antibiyotik icmeden gecmiyor benimKonuyla alakasız ama faranjit için ne uyguluyorsunuz? Boğazım çok kötü sürekli öksürüyorum ve çok acıyor. Ballı su içtim. Limonlu zeytinyağı içtim. Oksururken istifra ettim o derece kötüyüm. Acıktım zorla bir şeyler yiyorum.
Emziriyorum ilaçsız geçirmenin yolunu arıyorumAntibiyotik icmeden gecmiyor benim
Benimde var cevremde el lezzetinin olmadıgını düsündügüm insanlar cok hamaratlar ama tat yok :)Katılıyorum ben yemek konusunda çok büyük beklentilere sahip değilim yaşamak için kuş kadar yediğim söylenir hep :) Buna rağmen şu ana kadar sadece bir kişinin hiçbir yemeğini yiyemedim, o zamandan beri inanıyorum ki bazı insanlar ne yaparsa yapsın gerçekten yenmiyor.
Adacayi bir nebzeEmziriyorum ilaçsız geçirmenin yolunu arıyorum
galiba gerçekten öyleyim. En büyük telâşım yarin ne pişersem. Bugün bile değil. Zihnimi en çok meşgul eden şey de katlanması gereken çamaşırlar. Bu hafta mesela katlamadım. Gidiyorum çamaşır odasından alıyorum kıyafeti giyiyorum.Uyarmayi unutmustum ben tabiiki deme zikkimin kokunu ye diye:))) ama iki konunu biliorum senin ve gozumde ole bisey canlandiki hep camasir yikayan ve hep yemek yapan bi kadin : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?