Yemek sorunu

Yorumları okuyunca yemeklerimin lezzetinden şüphe ettim. Daha eleştirel tarzda yaklaşacağım bundan sonra soframa.

Aldığım tavsiyeler üzerine bir gün arkadaşıma yaptırip yemekleri sofra kuracağım. Sonra tepkisine bakacağım.

bu arada eşime zıkkımın kökünü ye diyemem. Her sabah bana sebzeli tost, kaşarlı , karışık tost hazırlıyor. Benden 15 dakika erken uyanıyor. Bindiğim dali kesemem.

Bu kadar enerjiyi günde 10 saat uyuyarak depoluyorum. Saat aksam 5 ten saat 9 a kadar ev işi yapıyorum. Çamaşır bulaşık yemek temizlik..

Benim annem hekim ve sağlıklı beslenmeye ben bildim bileli çok önem verir. Çok yoğun çalıştığı günler hariç yemeği kendisi yapmaya özen gösterirdi yoksa ablamız (yardımcı) yapardı. Kim yaparsa yapsın annemin yemeğe mızmızlanana tek laf lafı 'bugünkü yemek bu, sofra kalkana kadar yiyen yer yemeyen bu gece yatağa aç gider'. Sonuç yemek seçmeyen iki çocuğu var şu an :) Boşverin yani, koca adam, rolleri mi karıştırdınız eşisiniz siz annesi değil ki..

Elinizin lezzetimi yok acaba ?
Çeşit çok belliki ama tat yoksa ne fayda

Bide acaba bişey gördüde tiksindi mi hijyen açısından ?

Uyarmayi unutmustum ben tabiiki deme zikkimin kokunu ye diye:))) ama iki konunu biliorum senin ve gozumde ole bisey canlandiki hep camasir yikayan ve hep yemek yapan bi kadin : (

Günde 5 saat iş yapıyorsanız yaşamıyorsunuz yani siz.
Önceki konuda konuşulmuştu bu.

Eşinizin yaptığı saygısızlık ama acaba siz de sağlıklı olsun diye yağdan, tuzdan mı kısıyorsunuz?
Hani yıllardır biraz daha salçalı olsun diyorsa da siz önemsemiyorsanız haklı adam.

Bazı insanların gercekten el lezzetinin olmadıgını düsünüyorum.
Gerçekçi birine tattırmakta fayda var yemeklerinizi.

Katılıyorum ben yemek konusunda çok büyük beklentilere sahip değilim yaşamak için kuş kadar yediğim söylenir hep :) Buna rağmen şu ana kadar sadece bir kişinin hiçbir yemeğini yiyemedim, o zamandan beri inanıyorum ki bazı insanlar ne yaparsa yapsın gerçekten yenmiyor.

Konuyla alakasız ama faranjit için ne uyguluyorsunuz? Boğazım çok kötü sürekli öksürüyorum ve çok acıyor. Ballı su içtim. Limonlu zeytinyağı içtim. Oksururken istifra ettim o derece kötüyüm. Acıktım zorla bir şeyler yiyorum.

Elinizin lezzetini bilemem lakin sunu hatirlatmadan gecmiyim.Yemege lezzeti veren baharatlar ve uzun yillar yemekleriyle meshur bi sehirde yasamam sebebiyle ogrendigim sey domates ve biber salcasini karisik kullanmak ayrica kaliteli bir duduklu tencere edinmek.Size tavsiyem esinizin en sevdigi yemekleri belirleyip pasta corek borek vs den uzak durun.

Antibiyotik icmeden gecmiyor benim

Benimde var cevremde el lezzetinin olmadıgını düsündügüm insanlar cok hamaratlar ama tat yok :)

Uyarmayi unutmustum ben tabiiki deme zikkimin kokunu ye diye:))) ama iki konunu biliorum senin ve gozumde ole bisey canlandiki hep camasir yikayan ve hep yemek yapan bi kadin : (
galiba gerçekten öyleyim. En büyük telâşım yarin ne pişersem. Bugün bile değil. Zihnimi en çok meşgul eden şey de katlanması gereken çamaşırlar. Bu hafta mesela katlamadım. Gidiyorum çamaşır odasından alıyorum kıyafeti giyiyorum.

Ama en son actigim konudan sonra büyük oranda çamaşır sayımı azalttım. Artik kokluyorum önce. Eğer ter kokmuyorsa kirliye atmıyorum. Yatak odasının duvarına aski taktim. Oraya asıyorum kıyafetlerimi. Çok faydasını gördüm actigim o başlığın. İnan ki giydiğim kazak sayısını azaltinca daha az çamaşır birikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…