Herkes ben olamazki.. cogu yorumumdada derimde burda uyarmayi unutmusum :) benim dediigimi ben yaparim ama siz yapmayin diye :) konu sahibi asiri sabirli bana gore.. ben bole olsaydim bakirkoyu boylamstm coktanŞanslısın iste elin lezzetli ve adam beğeniyor :) ama elin kadınına kocana zikkim ye diye doldurma şimdi burda hahahhasenin yüzünden araları açılmasın
Bence hatayı tek adamla aramamli . Belki kadın güzel yapmıyor yemekleri, özen göstermiyor.Herkes ben olamazki.. cogu yorumumdada derimde burda uyarmayi unutmusum :) benim dediigimi ben yaparim ama siz yapmayin diye :) konu sahibi asiri sabirli bana gore.. ben bole olsaydim bakirkoyu boylamstm coktan
O da mumkun ama bu kdr yemek saydiktan sonra herhlde iyi yaptigi birsey vardr diye dusunuorum. Hic mi yaptigi guzel birsey yoktur?Bence hatayı tek adamla aramamli . Belki kadın güzel yapmıyor yemekleri, özen göstermiyor.
Ya bazı kadınların elinin lezzeti yok ne yapsalar güzel çıkmaz. Mesela annemle babam 30 yıldır evliler annem hala babamın hangi yemeği sevip sevmediğini bilmez çünkü adam asla dile getirmiyor. Annem de kafasına göre takılır babam yerse de yer yemezse yemez ki annemin yemekleri harikadır. İste adamda söylemiyorsa hangi yemekleri sevdiğini sorun çıkıyor böyleO da mumkun ama bu kdr yemek saydiktan sonra herhlde iyi yaptigi birsey vardr diye dusunuorum. Hic mi yaptigi guzel birsey yoktur?
ama vitamin protein alması lazim. Sağlıklı beslenmek önemli. Kendime yapıyorum aslında yemeği ama onun da yemesini istiyorum.
Ben surdan yirtiorumki kv pek yemek isinde iyi degldr daha dogrusu ugrasmayida sevmez. Bi kek borek yapsam onu bile abartir. Hani yapamadigindan degildir belkide iste..benim annemse cok guzel yapar. Bekarken her hamur isinde yardim etmemek icin cingar cikarirdim:) simdi cocuklarim yesin dite kendim yapiyorum ve dua okuyorum. Allah ondan razi olsun ogrettigi seyler icin. isteyen insan yapar diye dusunuyorum. Azimle oluyo yapa yapa.. ama dediginede cok sasirdim. 30 yil ne demek? Cok uzun bi sureYa bazı kadınların elinin lezzeti yok ne yapsalar güzel çıkmaz. Mesela annemle babam 30 yıldır evliler annem hala babamın hangi yemeği sevip sevmediğini bilmez çünkü adam asla dile getirmiyor. Annem de kafasına göre takılır babam yerse de yer yemezse yemez ki annemin yemekleri harikadır. İste adamda söylemiyorsa hangi yemekleri sevdiğini sorun çıkıyor böyle
Ayyy yemegi yapani bulmus da kusur ariyorSonra da sen benim lokmalarımı sayma, önüne bak beni takip etme , zorlama bi lokma aldım işte güzel olmuş, ben böreği boyle bütün değil kalem şeklinde seviyorum, salçası az mi olmuş, bi tuhaf kokusu var, tadı biraz eksi gibi, bunun içine ne koydun ... Vb... Ay delircem artık
Aa dogru sen asciydin dimi:) bize guzel tarifler versene:)Balli muzlu süt?
Kocaniza neden cocuk gibi davraniyorsunuz?
Birakin koskoca insan sagliksizsa bile ne yiyecegine kendi karar versin.
Siz calismiyor musunuz? Ne bu hayatinizi yemege adamissiniz. Ben asciyim ben bile bu kadar yemek yapmiyorum.
Masallah ne güzel işte ya ben hamaratli kadınları severim valla çünkü kendim pek öyle değilim:) yanı elimden her yemek gelir çok şükür de eşimde bayılarak yer her seferinde ama kendimi yeterli bulmuyorum. Annemse bekarken hiç ısrar etmezdi gelin öğrenin diye evlendikten sonra yemek yapmaya başladım ama hepside iyi çıktı elimden. Babam biraz tuhaf bir adam iste mangala bayılır sık sık ta yapar yer . Annemin korkusu olmasa hergun yer kilo kilo et ama iste kolestrol yüzünden bırakmıyor annem :)Ben surdan yirtiorumki kv pek yemek isinde iyi degldr daha dogrusu ugrasmayida sevmez. Bi kek borek yapsam onu bile abartir. Hani yapamadigindan degildir belkide iste..benim annemse cok guzel yapar. Bekarken her hamur isinde yardim etmemek icin cingar cikarirdim:) simdi cocuklarim yesin dite kendim yapiyorum ve dua okuyorum. Allah ondan razi olsun ogrettigi seyler icin. isteyen insan yapar diye dusunuyorum. Azimle oluyo yapa yapa.. ama dediginede cok sasirdim. 30 yil ne demek? Cok uzun bi sure
Ac kalacağını sanmıyorum. Evde yemek varken dışarıdan yemeyi biliyor sonuçta.normali ne mesela. O yemese aç kalsa nasıl kafama takmam ki. Ayni eleştiriyi bi arkadaşım da yapmıştı. Hatta agir konuştu, kadınlığının yerini annelige bırakıyorsun , cazibeni azaltiyorsun demişti. Bu eleştiriyi alalı 2 sene oldu. Hala ayniyim.
Guven kendine.. kocanda yiyomus. Ilk cocugun sanirim. Cocuktan sonra kendini asiyosun o bi gercek. Ztn erkekler genelde etcidir mangal filan.Masallah ne güzel işte ya ben hamaratli kadınları severim valla çünkü kendim pek öyle değilim:) yanı elimden her yemek gelir çok şükür de eşimde bayılarak yer her seferinde ama kendimi yeterli bulmuyorum. Annemse bekarken hiç ısrar etmezdi gelin öğrenin diye evlendikten sonra yemek yapmaya başladım ama hepside iyi çıktı elimden. Babam biraz tuhaf bir adam iste mangala bayılır sık sık ta yapar yer . Annemin korkusu olmasa hergun yer kilo kilo et ama iste kolestrol yüzünden bırakmıyor annem :)
Koca adam yahu ölmez merak etme. Annesinden iyi bakıyosun ama annesinin yemeklerin dibini sıyırıyo ondan naber :)) çok yüz vermişsin. Bence sıkıntı sende. Gerçekten.bugün zaten öyle karar aldım. Onun istediklerini değil kendi istediklerimi yapacağım. Ama iste ya yeterli besleyemezse diye düşünmekten kendimi nasıl alıkoyacağım? Onu kara kara düşünüyorum
yeterli besleyemezse diye düşünmekten kendimi nasıl alıkoyacağım? Onu kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?