Yemek sorunu

Şanslısın iste elin lezzetli ve adam beğeniyor :) ama elin kadınına kocana zikkim ye diye doldurma şimdi burda hahahha senin yüzünden araları açılmasın
Herkes ben olamazki.. cogu yorumumdada derimde burda uyarmayi unutmusum :) benim dediigimi ben yaparim ama siz yapmayin diye :) konu sahibi asiri sabirli bana gore.. ben bole olsaydim bakirkoyu boylamstm coktan

Herkes ben olamazki.. cogu yorumumdada derimde burda uyarmayi unutmusum :) benim dediigimi ben yaparim ama siz yapmayin diye :) konu sahibi asiri sabirli bana gore.. ben bole olsaydim bakirkoyu boylamstm coktan
Bence hatayı tek adamla aramamli . Belki kadın güzel yapmıyor yemekleri, özen göstermiyor.

O kadar nasıl gücünüz var? Bir de çalışıyorsunuz öğlen ne alaka?

O da mumkun ama bu kdr yemek saydiktan sonra herhlde iyi yaptigi birsey vardr diye dusunuorum. Hic mi yaptigi guzel birsey yoktur?
Ya bazı kadınların elinin lezzeti yok ne yapsalar güzel çıkmaz. Mesela annemle babam 30 yıldır evliler annem hala babamın hangi yemeği sevip sevmediğini bilmez çünkü adam asla dile getirmiyor. Annem de kafasına göre takılır babam yerse de yer yemezse yemez ki annemin yemekleri harikadır. İste adamda söylemiyorsa hangi yemekleri sevdiğini sorun çıkıyor böyle

Ben surdan yirtiorumki kv pek yemek isinde iyi degldr daha dogrusu ugrasmayida sevmez. Bi kek borek yapsam onu bile abartir. Hani yapamadigindan degildir belkide iste..benim annemse cok guzel yapar. Bekarken her hamur isinde yardim etmemek icin cingar cikarirdim:) simdi cocuklarim yesin dite kendim yapiyorum ve dua okuyorum. Allah ondan razi olsun ogrettigi seyler icin. isteyen insan yapar diye dusunuyorum. Azimle oluyo yapa yapa.. ama dediginede cok sasirdim. 30 yil ne demek? Cok uzun bi sure

Ayyy yemegi yapani bulmus da kusur ariyor
Zikkim yiyesice dicem ayip olmazsa

Balli muzlu süt?

Kocaniza neden cocuk gibi davraniyorsunuz?

Birakin koskoca insan sagliksizsa bile ne yiyecegine kendi karar versin.

Siz calismiyor musunuz? Ne bu hayatinizi yemege adamissiniz. Ben asciyim ben bile bu kadar yemek yapmiyorum.
Aa dogru sen asciydin dimi:) bize guzel tarifler versene:)

Masallah ne güzel işte ya ben hamaratli kadınları severim valla çünkü kendim pek öyle değilim:) yanı elimden her yemek gelir çok şükür de eşimde bayılarak yer her seferinde ama kendimi yeterli bulmuyorum. Annemse bekarken hiç ısrar etmezdi gelin öğrenin diye evlendikten sonra yemek yapmaya başladım ama hepside iyi çıktı elimden. Babam biraz tuhaf bir adam iste mangala bayılır sık sık ta yapar yer . Annemin korkusu olmasa hergun yer kilo kilo et ama iste kolestrol yüzünden bırakmıyor annem :)

Ac kalacağını sanmıyorum. Evde yemek varken dışarıdan yemeyi biliyor sonuçta.

Benim kocamın 2-3 versiyon üstü kesinlikle kendi haline bırak ve ne yemek istediğini sor. Başedemezsin istersen her gün zahmetli uğraştırıcı yemekler yap yine de yemez neden çünkü dayak ister canları.

Guven kendine.. kocanda yiyomus. Ilk cocugun sanirim. Cocuktan sonra kendini asiyosun o bi gercek. Ztn erkekler genelde etcidir mangal filan.

Ilk bi su boregi actim mesela hamur olmustu.. deneye deneye harika tarifi yakaladim. Simdi yapsam herkes ayila bayila yiyo. Ama iste bi kerede olmuo bole seyler.. deneye deneye

bugün zaten öyle karar aldım. Onun istediklerini değil kendi istediklerimi yapacağım. Ama iste ya yeterli besleyemezse diye düşünmekten kendimi nasıl alıkoyacağım? Onu kara kara düşünüyorum
Koca adam yahu ölmez merak etme. Annesinden iyi bakıyosun ama annesinin yemeklerin dibini sıyırıyo ondan naber :)) çok yüz vermişsin. Bence sıkıntı sende. Gerçekten.

yeterli besleyemezse diye düşünmekten kendimi nasıl alıkoyacağım? Onu kara kara düşünüyorum

Koc yasinda senin bu kocis?
19 falan mi?
Yeterli beslenemezse ne demek?

Koca adami cocuk gibi sahiplenmekten vazgec.

Demek ki senin yemeklerini begenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…