Yemek, temizlik ve eş

Biraz adamina gore muamele bu isler galiba. Hakeden var bide gerckten haketmeyenler var!
Aynen öyle ben karşımdaki bana nasıl davranmasını istiyorsam öyle davranıyorum eşimde bana aynı şekilde . Ama bak burada konu sahibi her zaman düzenli herşeyi yapıyormuş bir kere yapmadı diye adam böyle davranıyorsa sorun adamda

Evet bende yorumumu onun esine yaptim zaten. Karsilikli anlayis cok onemli.

Ama yine söylüyorum evde yemek yoksa adama haber vermeliydi verse böyle tepki almazdı
Ilk kez tecrube ettyse aklina gelmemis olabilir. Ben genelde haber vermem bizde sorun olmaz. Sen verirsin onceden planlarsiniz. Ama arkadasin ilk kez basina geldiyse artik yeni tecrube etmistir belki.
Tecrubeyle olacaktir bisyler:))

Ilk kez tecrube ettyse aklina gelmemis olabilir. Ben genelde haber vermem bizde sorun olmaz. Sen verirsin onceden planlarsiniz. Ama arkadasin ilk kez basina geldiyse artik yeni tecrube etmistir belki.
Tecrubeyle olacaktir bisyler:))
Evet bak olabilir bu aklıma hiç gelmedi

Ama siz de benim yazmadığım şeyler okumuşsunuz yani. Ben kaçamak olmaz demiyorum ki. Ayrıca konu sahibi makarna bile yapmamış eşine de önden belirtmemiş yemek yok dışardan al diye. Yoksa haklısınız makarnadan kim ölmüş mis gibi yemek. Tabi arada sırada olmadığı olur ve öyle durumlarda elbet kalp kırılmaz ben aksini mi iddia ettim sanki. Ama arada sırada yapamamak var ya da ara ara bilerek adam şımarmasın diye planlı yapmamak var sizin tavsiye ettiğiniz gibi, bu da bana yanlış geliyor. Çalışmayan eşin sorumluluğu da yemek yapmaktır bu kadar net. Yapamasa da bir makarna koysun ya da çalışan eşe bir haber etsin dimi. Çalışan eşin bunu çalışmayan eşten beklemesi kadar normal birşey yok (hamile ya da çocuklu değilse). Ha bunun için kalp kırsın demiyor kimse zaten.

Bana yazdgnzi okudum ben sadece. Ki sizde bana feministlik yazmissinz yani bi mesajla siz beni ben sizi taniyamam. Konu sahibinin mesajina gore cevap verdm ben. Hergun duzenli yapan birine bikez yapmadi diye kimse bisy diyemez bence. Ama sizinde demek istedgnzi anladim evde yemek yoksa haber vermeli mutlaka gorusundesiniz evet bu mantikli olabilir.
Ama esle mutfaga girip beraber yapmak da ayri bi zevk. Calisan insanlarin bi izni var ama ev hanimligi 24 saat malum:))
Bide kizmasi sacma noluyoz ya mide doyar ama kalp kirikligi oyle kolayca gecmez.
Siz benm planli olarak yapmama yazdinz herlde o yorumu. Evet adamina gore de boyle taktik gerekebilir. Sizin esiniz hergun onunde yemegi hakediyodur ama bi yemek icin kalp kiran adam bana gore de bi dersi hakediyodur. Ayda bir keyfiyetn yapmasin. Nolcak yani.

Vallahi çalışıyorum ama çalışmadığım zamanlarda oldu, eşim hic yemek yok diye surat yapmamıştır aksine tost yapiyim mi, sucuklu yumurta yermisin diye gelir sorar bence hem yetıştirilmeyle hemde sizin onu ney'e alıştırdığınıza bağlı.

Kendiniz dediniz memnun etmeye çalışıyorum diye o çoktan alışmış prens gibi yaşamaya bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum.

Ben ev hanimiyim, desem ki bugun yemek tamizlik yapmadim,o da bana der ki cin mi yesek, hint mi? Disarda yeme plani yapariz.
Yani yapmaz.

Calisinca eve gelince yemek yemek keyif yapip huzurlu ortam ugruna is stresi cekiyodur belkide.
Kizmayin ama en azindan yemek yapilmali evde..bir evde yemek kokisu huzur kokusu bence..cocugunuz olsa yada bebeginiz olsa evet vakit olmayabilir ama tum gun evde sirf keyif ugruna hicbisey yapmamaniz bence olmaz.
Benim esim sorun yapmaz.calismadigim.zamanlarda evde sinava hazirlaniyordum..benden hic yemek beklemezdi ugrasimi bildigi icin..simdi hem.bebek var hem.calisiyorum.yinede 1 cesit yemegimi anca yaparim..aile birligi icin iyi geldigini dusunuyorum..aksam yemekleri sohpetleri evin kalbi gibi gelir bana

Ayni durumdayiz benimde 2.5yasinda bi kızım var hamileyim oluyor yani insanlık hali başı ağrır hasta olur sürekli dağınık yapmamazlik olmadiktan sonra sıkıntı yol bence

yok ben ikizlerim
buzdolabini aciyorum bos tabak icinde catal, bos posetler, bos tencere bile bulmuslugum var ya işte

atandigimda esimin tayini benim yanima cikana kadar uc dort ay yalniz kaldim
ne dagiliyodu ne pisleniyodu

adam kendi basina bi ordu gibi

Benim esim her isi becerir severekte yapar, ama utu yapmayi sevmez bende hic yaptirmam eline alir ben alirim utusuz birakmam gece calisip sartlar gerektirdigi icin cam silmis avmye kosmus balkon yikamis adamdir, ama ben onun halinden anlarim tabak elletmeden sofradan kaldirip dinlenmeye gonderirim bizim aramizda bu denge kuruldu onemli olanda odur esler samimi olmali kirip dokmeden halletmeli o yemek bekleyebilir, sizde genelde yapiyorsunuz ama yapmadiginizda kirip gecmemeli ne oldu diye sormali sizde halinizi anlatiyor olmaliydiniz konudan cok tavir onemli tavir sizin asil sorununuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…