İşte benim ağzım durmuyor.Yemek yapmaktan çok ne yemek yapacağını bulmak zor. Ben buzlugu pek kullanmam. Hiç köfte atmadım mesela ya da börek vs. Ya da bir yemek bizde asla ikinci gün yenmez. Az yaparız o günlük. Liste yapmak da zor geliyor. Günlük takiliyorum. Aklıma bir şey gelmez canım istemezse ya da dışarda yiyoruz. Asla eve de söylemiyoruz pizza hariç. Öyle daha hijyenik geliyor kendimizi kandırıyoruz yani. Haftada bir iki eşim yapıyor. Kahvaltı yüzde 90 onda zaten. Burda yazanlara özendim rutinleri var ne güzel. Bence kendinizi çok sıkmayın her gün yemek diye. Haftada 3le başlayın sonra sonra seversiniz belki 7ye çıkar. Bir de tek yaşayınca insanın yemek yapası gelmiyor ya. Haklisiniz o konuda. Yumurta yiyip geceyim diyorum ben öyle durumlarsa mesela.
Meyve daha çok acıktıriyo diye biliyorum pek karin da doyurmuyor. Aslında fırın olsa mantarları at içine kaşarı köy suyu çekince çok basit ve doyurucu oluyor. Ben teksem öyle şeyler de yapıyorum. Her türlü zor ya.İşte benim ağzım durmuyor.
Mesela bir ara haftalık meyve alayım akşam yemeği yerine onu yiyeyim diye deneme yaptım.
Bu defa meyveyi çok yemeye başladım porsiyon kontrolü şaştı.
Benimde var böyle ufak ufak şımarıklıklarımResmen ihtiyacim olan konu.
Ama arttiriyorum ben yemek yapmayi da bilmiyorum. 30 yasindayim hala bilmem.
Ama olmuyor artik. Her gun disardan yemek cok sagliksiz hem de keseye zarar.
Bazi oneriler var. Yapip dolaba atmak gibi. Belki pazar gunu 2cesit corba 2 de yemek yapip dolaba atsaniz ikiser gun de yeseniz hadi yine haftayi iyi kotu cikarir.
Hos ben taze yemek seviyorum. Dahasi oglen yedigimi aksam yemek istemem. Siz ne dersiniz bilmem de benimki bayagi şımarıklık
Küçük bir fırın alsam mı diye düşünmeye başladım.Meyve daha çok acıktıriyo diye biliyorum pek karin da doyurmuyor. Aslında fırın olsa mantarları at içine kaşarı köy suyu çekince çok basit ve doyurucu oluyor. Ben teksem öyle şeyler de yapıyorum. Her türlü zor ya.
Sanırım en önce sağlam bir alışveriş yapmalıyım.Dolma biberleri temizleyip dondurucuya atabilirsiniz doldurup da atabilirsiniz. Sogan sarimsak ve patates içermeyen seyler dondurursaniz daha iyi olur.
Çok tatlıymış ya"kadının biri akşam ne pişirsem diye düşünürken ölüvermiş" derdi annem.
Sebze meyve alisverisi yaninda saklayacak urunler de alın derim. Ozellikle su ikisi cok isinize yarar.Sanırım en önce sağlam bir alışveriş yapmalıyım.
Ev tam takır kuru bakır
Streç film ve bir iki kap var.Sebze meyve alisverisi yaninda saklayacak urunler de alın derim. Ozellikle su ikisi cok isinize yarar.
Çok sağolun bu aradaDolma biberleri temizleyip dondurucuya atabilirsiniz doldurup da atabilirsiniz. Sogan sarimsak ve patates içermeyen seyler dondurursaniz daha iyi olur.
Rica ederim. Ben de ev temizlemekten nefret ederim. Yemek yapmaya bayılırım. Keske biri evimi temizlese de ben hep yemek yapsam derim :) sizi cok iyi anlıyorum sevmeyince sevilmiyor.Çok sağolun bu arada
Ben temizlik yapmayıda çok sevmemRica ederim. Ben de ev temizlemekten nefret ederim. Yemek yapmaya bayılırım. Keske biri evimi temizlese de ben hep yemek yapsam derim :) sizi cok iyi anlıyorum sevmeyince sevilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?