okurken aklıma jetgiller geldiBir ara bilim adamları kapsül ile beslenmeyi bulsa, kimse kilo almasa acıktıkca o haplardan yutabilsek diyordum.
Aaa en sevdigimYok deilim:)Birde bulaşık makınasındakılerı yerleştirmeye öyle eriniyorum ki :):)
Çalışan bayanlar için de bence şu en küçük dondurucular varya onlardan alın. Yemeklerinizi yapıp paketleyin. Ben her şeyi öyle yapıyorum misafirim gelince bile oradan çıkarıyorum çok rahat oluyo. Geniş zamanlarda yapıp yapıp koyuyorumBelki dert sayılmaz ama bu ara bayağı sıkıntım oldu bu konu
Yemek yapmayı sevmiyorum ve istemiyorum.
Pazar alışverişinden tutun,soğan doğramaya her gün başka bir şey bulmaya çalışmaya kadar her şey zul geliyor.
Tek yaşıyorum mutfağım küçücük ve kullanışsız üstelik iyi hava almıyor.
Orası ayrı bir sıkıntı
Elimin lezzetli olduğunu söylerler ve yemeklerim yenir genelde
Ama bunu yerine ya hazır bir şeyler yiyorum yada dışarıdan bir şeyler söylüyorum.
Marttan beri dışarıdan bir şey söylememiştim ama eylülden beri söylemeye başladım maalesef
Bu da hem pahalı geliyor hem zaten kilo vermeye çalışan biri olarak bana kilo aldırıyor.
Siz nasıl hallediyorsunuz?
Nasıl planlama yapıyorsunuz?
doğranmış soğanlar var onlardan alabilirsin mesela. ya da bir kere de rondoda doğrayıp porsiyonluk buzluğa atanlar var. bir kaç çeşit yemek yapınca fzladan yap buzluğa at. çıkartır yersin. köfteyi de aynı şekilde yapıp buzluğa koy kıymayı aldığın zaman mesela kalanınıda yemeklik kavur porsiyonla at. çıkartır içine sebzesini ekler pişirirsin hemenBelki dert sayılmaz ama bu ara bayağı sıkıntım oldu bu konu
Pazar alışverişinden tutun,soğan doğramaya her gün başka bir şey bulmaya çalışmaya kadar her şey zul geliyor.
Orası ayrı bir sıkıntı
Ama bunu yerine ya hazır bir şeyler yiyorum yada dışarıdan bir şeyler söylüyorum.
Marttan beri dışarıdan bir şey söylememiştim ama eylülden beri söylemeye başladım maalesef
Bu da hem pahalı geliyor hem zaten kilo vermeye çalışan biri olarak bana kilo aldırıyor.
çeşitli salatalar yapabilirsin. tavuklu ton balıklı köfteli , tavuk köfteli vs. makarna çeşitleri deneyebilirsinEvde fırın yok koyabilecek yerde yok.
Döndür çevir aynı yemekleri yapıp durmakta sıktı sanki
Fayans falan ovalama ya yaşıcak kadar hijyenik olsun yeter. Yalnız hoş muhabbetinle bi kahve keyfi de yaparız di mi? O zaman kahve ve tatlı bile eklenir menüye. Çocuklar da beraber oynar. ben ikna oldum :)Eviniz nerede ben temizlik severim ben size temizlik yapayım siz de bana her gün üç çeşit yemek yapın. Güzel temizlik yaparım, fayansları tel ve cifle ovalarım ruh hastası olduğum için.
Valla çok iyi yapıyosunuz ne güzel pratik hatunsun. Ben de sizin gibi yapıcam
Çalışan bayanlar için de bence şu en küçük dondurucular varya onlardan alın. Yemeklerinizi yapıp paketleyin. Ben her şeyi öyle yapıyorum misafirim gelince bile oradan çıkarıyorum çok rahat oluyo. Geniş zamanlarda yapıp yapıp koyuyorum
Teşekkür ederim mesleginiz nedirCok becerikli degilim ama butun hayatimi planlar ve listelerle yasiyorum, mesleki deformasyon da olabilir, yemek hazirligi da payini aliyor bundan :)) Zaten eliniz alisinca zor gelmiyor haftalik hazirlik, biz esimle beraber mutfaga girip en fazla 1 saate tamamliyoruz butun hazirligi. Siz de kendi beslenme duzeninize gore plan yapip haftalik hazirliginizi duzenlersiniz, 3 hafta kendinizi zorlasiniz aliskanliga donusur 4.haftadan sonra otomatik olarak yapmaya baslarsiniz. Kolay gelsin :).
Yo dostum yo viledaya şiddetle karşıyız. O diz o yere değecek! Havlu gibi bezler daha güzel temizliyor. Bez dediğin ele gelecek, bir ağırlığı olacak bezin.
Masterchef i seyretmeni tavsiye ederimBelki dert sayılmaz ama bu ara bayağı sıkıntım oldu bu konu
Orası ayrı bir sıkıntı
Bir ara nefis yemek tariflerinde takılıyordum.Masterchef i seyretmeni tavsiye ederim
Onlar ne pişirirse sen de aynısını yapıyorsun.
Aynen evet donduğuiçin sıkıntı olmuyor ben de pek kullanmam tadi değişik geliyo ama rahat oluyoNasıl yani sulu tencere yemeklerini de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?