- 28 Mart 2020
- 21.412
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.108
- 598
Robot süpürge almak en iyisi. Bir gun utuden sıkılırsaniz ütüleme sihirbazi diye bir sprey var. Siddetle oneriyorum. Perdelere kullanmak icin cok iyi oluyor.Ben temizlik yapmayıda çok sevmem
Mesela çoğu kişi ütüyü sevmez ama ben hava sıcak değilse saatlerce ütü yapabilirim.
Ama cam silmeye süpürge yapmaya gelemiyorum.
Belki dert sayılmaz ama bu ara bayağı sıkıntım oldu bu konu
Yemek yapmayı sevmiyorum ve istemiyorum.
Pazar alışverişinden tutun,soğan doğramaya her gün başka bir şey bulmaya çalışmaya kadar her şey zul geliyor.
Tek yaşıyorum mutfağım küçücük ve kullanışsız üstelik iyi hava almıyor.
Orası ayrı bir sıkıntı
Elimin lezzetli olduğunu söylerler ve yemeklerim yenir genelde
Ama bunu yerine ya hazır bir şeyler yiyorum yada dışarıdan bir şeyler söylüyorum.
Marttan beri dışarıdan bir şey söylememiştim ama eylülden beri söylemeye başladım maalesef
Bu da hem pahalı geliyor hem zaten kilo vermeye çalışan biri olarak bana kilo aldırıyor.
Siz nasıl hallediyorsunuz?
Nasıl planlama yapıyorsunuz?
Şu elle ipi çekilen küçük doğrayıcı hayat kurtarıyor. Ben sadece soğan için kullanıyorum, makineye bile atmıyorum hemen çalkalayıp kaldırıyorum. Her zaman elimin altında oluyormutfagin benimkinde kucuk degildir :))
bana en zor gelen sogan dograma ve kavurma. haftabasinda 3 4 sogani dograyip kavurup cam.kavanozla buzdolabina koyuyorum ve lazim oldulca oradan kullaniyorum.
bir de bir günde 2 tane yemek pisiriyorum boylece artanlarla birlikte 3 gunluk yemegim olmus oluyor :)
Ben de günde 4-5 çeşit yemek çıkarayım gıkım çıkmaz ama bi toz alırım hayatı sorgulamaya başlarım.
Hayattaki en büyük hayalim her gün temizliğe gelen bi kadın :)
Ben yapacak bir şey bulamazsam makarna yapıorum .Tavuklu ,Etli ,balıklı .Dışarıdan yemeyi bende sevıyorum ama çok kılo aldırıyor.Yemeklerımızde çok ıyı.Çorba mesela çok erınıyorum yapmaya.Belki dert sayılmaz ama bu ara bayağı sıkıntım oldu bu konu
Pazar alışverişinden tutun,soğan doğramaya her gün başka bir şey bulmaya çalışmaya kadar her şey zul geliyor.
Orası ayrı bir sıkıntı
Ama bunu yerine ya hazır bir şeyler yiyorum yada dışarıdan bir şeyler söylüyorum.
Marttan beri dışarıdan bir şey söylememiştim ama eylülden beri söylemeye başladım maalesef
Bu da hem pahalı geliyor hem zaten kilo vermeye çalışan biri olarak bana kilo aldırıyor.
Ben yapacak bir şey bulamazsam makarna yapıorum .Tavuklu ,Etli ,balıklı .Dışarıdan yemeyi bende sevıyorum ama çok kılo aldırıyor.Yemeklerımızde çok ıyı.Çorba mesela çok erınıyorum yapmaya.
Yok deilim:)Birde bulaşık makınasındakılerı yerleştirmeye öyle eriniyorum ki :):)Erinmek. Erzurumlu musun gardaş :) ben de çok erinirem yemek yapmaya ahahwhs.
Yok deilim:)Birde bulaşık makınasındakılerı yerleştirmeye öyle eriniyorum ki :):)
Anlamazmıyım.Birde vileda ile silmek yerıne boyle yerde surune surune elle silmek var .Bayılıyorum.Hemde harıka ter attırıyor.İnşallah aşı bulunur yoksa bu hayat boyle cekılmez .Gölgenizden korkar olduk.Evet o da çok can sıkıcı. Ama elde bulaşık yıkamak çok zevkli. Bulaşıkları yıkamaya başlarken, tek çocuklu tek kaşlı bir ev hanımı iken bittiğinde korona aşısını bulan yüce gönüllü bilim insanı olabiliyorum. Hayal kurmak için çok uygun bir zaman dilimi. Su sesi, eldeki enfes köpük ve hayaller. Anlıyor musun beni? Elde yıkayın. Terapi gibi elde bulaşık yıkamak.
Anlamazmıyım.Birde vileda ile silmek yerıne boyle yerde surune surune elle silmek var .Bayılıyorum.Hemde harıka ter attırıyor.İnşallah aşı bulunur yoksa bu hayat boyle cekılmez .Gölgenizden korkar olduk.
Belki dert sayılmaz ama bu ara bayağı sıkıntım oldu bu konu
Orası ayrı bir sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?