• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek Yememe Deneyimim

tulaytugce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
17
9
1
(Nazar değecek diye çok korkuyorum)

Fakaat bu 3-4 gün içerisinde sadece sabah kahvaltısı yiyerek tabii ki 2 saat sporla 3-4 günde 75 den 71 e indim ve şuan hedefim 50 umarım hedefime ulaşırım *.*

Kusura bakmayın . hayat boyu sadece kahvaltıylamı yAşıycaksınız :(. Bu tarz beslenmelerden sonra hızlı bir şekilde kilo alırsınız . Sadece uyarmak istedim ;)

Kusura bakmayın . hayat boyu sadece kahvaltıylamı yAşıycaksınız :KK43:. Bu tarz beslenmelerden sonra hızlı bir şekilde kilo alırsınız . Sadece uyarmak istedim :KK66:

Çok haklısınız fakat benim vücudum çok tuhaf *.* Tuhaftan kastım bir kızartma bile kaçırsam anında kilo alma kapasitesine sahip bir bayanım.Kolay kolay da kilo almıyorum ayrıca hızlı bir metabolizmam var ancak yemiyerek verebiliyorum bir yerde bir söz okumuştum o bilinçaltıma kadar işledi.

''Yiyerek değil yemiyerek kilo verilir.'' diye ^^

Güzel kilo vermişsinde kalıcı olmuyor tatlım çok dikkat etmen lazım bende bi ara sadece öğle yerdim hergün giden grlardan havalara uçardım böyle 2 hafta gitti sonra kontrolumü kayıp ettim akşamda yemeğe başladım 2 haftada verdiğim zannettiğim kiloyu 3 günde şaaakkkk geri aldım + 1 kiloyla işte vermekden korumak daha zor inşallah istediğin kiloya çabucak düşersin

Güzel kilo vermişsinde kalıcı olmuyor tatlım çok dikkat etmen lazım bende bi ara sadece öğle yerdim hergün giden grlardan havalara uçardım böyle 2 hafta gitti sonra kontrolumü kayıp ettim akşamda yemeğe başladım 2 haftada verdiğim zannettiğim kiloyu 3 günde şaaakkkk geri aldım + 1 kiloyla işte vermekden korumak daha zor inşallah istediğin kiloya çabucak düşersin

Çok teşekkür ederim *.* Tabiiki asıl iş kiloyu vedikten sonra başlıyor ama ben de bir çok yönteme başvurdum bundan önce.Diyetler sporlar onlar bunlar bol bol su bol bol yemek haftada anca 100 gram verebiliyordum ki buda emeklerimin karşılığı değil :/ Anlayacağınız bir de bu yönteme başvurayım dedim.Ayrıca görünüşümde bir değişiklik olur mu onu hala bilmiyorum,bakiciğiz

Ben de sabah ve öğlen yiyerek ama ekmek hariç öğleden sonra 2 enson yeme saatimdi 20 kilo verdim ama hic bırakmadan devam etmek lazım bi bırakırsanız iki katını alıyorsunuz şimdi bi 20 kilo daha vermem lazım ilaçsız ameliyatsiz yürüyerek sadece yuruyus bugün diyete başlıyorum 85 im amaç 65 bunun için yapmam gerekenler belli akşam yememek başarılı olursam yine yazarım sizde paylaşın lutfen özel bi yağ yakma yöntemini varsa mesela

Back
X