Yemek yiyemiyorum :(

lavmibeybi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
12
0
16
İstanbul
Kızlar merhaba herkese. Benim sorunum şu ki erkek arkadaşımın ya da görüştüğüm birinin yanında yemek yiyemiyorum neden bilmiyorum çok utanıyorum. Bunu yaşayanlar var mı varsa neler yapıyorsunuz. Ben bu duruma gerçekten üzülüyorum

Ben de öyleydim

Tipik güven eksikliği.

Zamanla alışılıyor, her seferinde bir öncekine göre daha rahat hissedeceksiniz kendinizi ve problem tamamen sıfırlanacak birsüre sonra.

avantaja çevrilebilir aslında, 5 kilo fazla mı var, hop 1 hafta boyunca yemek saatinden görüşme ayarlanır

şaka bir yana, orama burama dökülür, ses çıkartırım, komik bir şey yaparım diye mi yiyemiyorsunuz? ayna karşısında yemek yiyin, yemek yerken nasıl göründüğünüze bakın, garip bir haliniz olmadığını görüp rahat edersiniz belki.

:)) O bende de olurdu bazen samimi olmadigim misafirlige gidince hala oluyor. Eşimle ilk tanistigimiz zamanlar hic karsisinda yiyemezdim oyle ki eve gelir ac kurt gibi dolaba saldirirdim Aslinda birilerinin karsisinda yemek yerken kim nasil yiyor diye bakmiyorum onlar da dikkat etmiyordur bence rahat ol.

Çok mu sıkıntı cekiyorsun soru sor karsindakine, ordan burdan konus yemek yerken nasıl bittiğini anlamazsin bile.

Bende oleydım cok utangactım.Esımın yanında ılk 1sene hıc yemek yiyemedim.istahım yok, yenı yedım geldım felan derdım hep esımde kızardıiş cıkışı gelırdı yanıma tostlar ıskenderler yerdı karsımda karnımda guruldamalar olurdu caktırmamak için oksururdum o an
sonra ben bır acıldım tam acıldım 3tane tost 1 bucuk ıskender uzerıne tatlılar yemeye basladım

Son düzenleme:
kola dısında hersey9ı rahatlıkla yiyip içebilirsin kola içince gark gurk sesler cıkabılme ihtimali yuksek vicdansız kola işte relax ol amaannn nolcakkkk oldugun gıbı ol herseyde yavrum beee :)) alısırsın hemmmm rahat olursannn

bende öyleydım ne içebilirdim ne yıyebılırdım

yemek yıcek olsam ağzımı bulamıycamdan korkardım

şimdi kalmadı öle bı korku tabı kaç yılın ardın

zamanla geçer belki sizinkide

Bende ilk bulusmamda yiyememistim ve icimde kalmıstır hala o ama sımdı ohoo öyle rahatızkii hatta bazen kendınınkını veriyor al al bunuda ye diye işin esprisi tabi bu

Ooo sadece ben degil esimde oyleydi
İkimizde ilk ay nerdeyse ac gezdik
Cöp gibi kalmistik
Bi portakal suyu icemedigimizi bilirim degil ki yemek yemek
Sonra oyle bi alisiyorsun ki
Yemekten sonra karsilikli gobeklerimize şap diye vurup sivazlicaz utanmasak

Başlarda oluyo bence o, artist gibi durcaz ya aman yüzüme bulaşır diye diye alışana kadar hep patates kızartması gibi şeyler yerdim şimdi vıcık vıcık hamburger yiyorum o ağzımı yüzümü siliyo

Çok rahatım çay bile püskürttüm çocuğun suratına yanlışlıkla olmuştu tabii.

pasta filan yeriz ağzıma burnuma bulaşır siler. Hamburger yerim turşusunun yarısı ağzımda yarısı dışarda kalır tutar yedirir. Rahat ol ya yemek yemek kadar doğal bişey var mı emin ol o da senden güzel yemiyor.

canım normaldir ama o karşındaki insnalada alakalı belki rahat ettiriyorsa seni yapabilirisin;
biz nişanlımla ilk kez görüştüğümüzde önce moda iskelesinde oturduk çay içtik
sonra dediki ben acıktım dedim bendeeeeeee
beni çok güzel bir yere götürmüştü hala unutmammm
açılktan dibim düştü
yemek geldi neyse hepsini yedim sildim süpürdüm...
sonra baktım deidmki ben israfı sevmem onun için
baktım oda tabağı yiyecek anacımmmm
yani rahat ol emin olki erkek snei beğendi ise yemek yemeni beğnemdi diye bırakmaz
yada beğenmedi ise istersen çook kibar ye yemeğini yinede olmaz....

Ay sabah sabah ne güldüm ya.

aynı ben
bende öyleyim sadece erkek arkadaş falan değilde çok samimi olmadığım kişilerin yanında da yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…