- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Olduğu gibi duruyor malesef, tadına bakmak hariç ben de yiyemedim..Firinda makarna mi ooof olsada yesekVaveylaaaa kaldimi bacim aciktim gece gece
Kocanda zikkimin kokunu yesin. Ayip yav o kadin emek vermis.
Bencil olcan bu hayatta valla tika kulaklarini cok biliyolarsa iyisini seni elestirenler yapsinlar.
Eline saglik bacim.ben olsam gecer karsisina istahla yerdim.Olduğu gibi duruyor malesef, tadına bakmak hariç ben de yiyemedim..
İmkanım olsa da ikram edebilsem size keşke..
O gittikten sonra yemek istedim, hiç kendimi üzmeyeyim, hiç bir şey olmamış gibi davranayım kendime dedim. kaşığı elime alırken ağlamaya başladığım için olmadı malesef..Eline saglik bacim.ben olsam gecer karsisina istahla yerdim.
Uzme kendini.sende koy tavrini bundan sonra.
Anladim tatlim:-( sadece begenmemesi degil hakareti cekip gitmesi agir gelmis.O gittikten sonra yemek istedim, hiç kendimi üzmeyeyim, hiç bir şey olmamış gibi davranayım kendime dedim. kaşığı elime alırken ağlamaya başladığım için olmadı malesef..
Onceki konulara da goz gezdirdim durum vahim. Ama senin acindan. Sen hakli oldukca ozur dileyen yanasip gonul almaya calisan tarafsin. Kusura bakma ama bu sana istedigin hic biseyi vermez bunu biran once duzeltmen lazim. Kendine yazik ediyosun baskasina degil
Cunku bu cesareti veriyosun onlara. Madem korkuyosun bi anda degil de yavas yavas yap. Bi anda ters tepki vermezsin de ilkinde biraz bozuldugunu belli edersin. Sonrakinde cevap verirsin. Bi sonrakinde artik bu durumdan sikildigini belli edersin. Ama bi yerden basla cesur ol. Kaybedecek biseyin yok cunku simdi de uzuluyosun. Insanlara hadlerini ve durmalari gerektigi yeri gostermezsek onlar yapmayinca uzulmemizin mantigi da yok. Seni ezilecek biri olarak goruyolarsa ezerler. Yavas yavas guclu oldgunu gosterirsen herkes o haline alisir. Simdiye kadar susmus ama patladi artik diye yorumlanir. Ama devam edersen ustune yapisir o zaten pasif derler.Evet, böyle kimseye yaranamayacağımın farkındayım, ama şimdi bile herkes üzerime gelirken, sanki bir ters tepkimde yüz üstü bırakılcakmışım, hep yalnız kalacakmışım korkusu yaşıyorum..
Böyle pasif davranmama bu korkum itiyor beni.. Ve en kötüsü de çevremdeki insanların işlerine gelmeyen en küçük bir davranışımda, bütün güzel şeyleri çöpe atacaklarını biliyorum
İçime atarım hep, kırmayayım kimseyi ölümlü dünya gelir geçer diyorum. ama sonra da paramparça olup dağılıyorum böyle işte..Keske bide tavuk gogsu yapmasaydin.
Canim su an kotusn anliyorum seni, cok elestiriliyosun. Ama acaba bu " elestiriyorm" dusuncesi senin cok hasas ve narin oldgundan olabilirmi?
Cokmu icine atarsin herseyi?
Hemen kirilirmisin?
Bi kac ornek verebilirmisin mesela annen ne konuda elestirdi seni? Yada kv? Hangi sozleri sarfettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?