Yemek Yüzünden Geldiğim Nokta; Çok Üzgünüm..

3 aylık evliyim ve mutfak konusunda oldukça beceriksiz sayılırım. eşim boğazına düşkün, yıllarca k.validemin şahane yemeklerine alışmış biri. ben heves edip evlendiğimizden beri yemek yapmaya çalışıyorum ve eşim bu zamana kadar hazırladığım bütün yemeğimsi şeyleri afiyetle yedi ve övgüler yağdırdı hep. belki başkasının çöpe dökeceği şeyleri beni motive etmek için yedi ve hepsinin bir öncekinden daha iyi olduğunu söylüyor. seninki tamamen öküzmüş. ayrıca çevrendekiler de neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum ama herşey için kendini suçlamayı bırak. kadınlar mükemmel olmak zorudna değil her alanda. biz de erkekler gibi annelerimizin kuzusuyduk, bizim de önümüze yemekler gelirdi ama şu anda nedense bütün ev sorumluluğu kadınlarda evlenince. bu haksızlık.

Ben kızımı alıp başka bir odada geçirdim geceyi, benim gözüme bir lokma uyku girmezken, beyefendi sabaha kadar mışıl mışıl uyudu..
Ve az önce işe gitti, bunu yanına bırakmayacağım, annenle konuşucam diyor..
Aslında onun için bu yemek konusu bahane oldu, malesef ki çok isteyip de aşamadığım Cinsellik olarak isteksizlik sorunum var, ne yaptıysam geçmiyor..
Tabi bir erkek için hayatta başka önemli bir şey var mı?
Keyfi olmazsa eğer, dünya da yıkılır, kıyamet de kopar, ipler de kopar...

Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin. Ama izin verme seninle böyle konuşmalarına. en büyük hata annende bence. O seninle böyle konuştukça kv ve eşin de yüz bulmuşlar. Herkes haddini bilsin! Eşin dört dörtlük mü sanki?? Sen de onun hatalarını yüzüne vur

Ben bu yemek begenmeyen secen insanlari anlamiyorum herhalde hic ac kalmadilar hic yokluk gormediler, ne diyeyim Allah gostermez insallah

Terbiyesiz !
Bende gecenlerde o fırın makarnadan yaptım. Eşimin begenmedığını anladım aama adam ben üzülmeyeyım dıye yedı yemeğği.
Keşke tatlıya bağlamaya çalışmasaydında burnu biraz sürtülseydı

Beni boyle elestiren hadsiz bi kocam olsa bende sogurum cinsellikten. "Onun istedigi gbi yapamiycam, kadinlik ruhumuda ezip gecicek, yeni yeni elestiriler ogrenicem agzindan' diye. Otururum odanin bi kosesine nefes alirim sadece, oda mecburiyetten. Nefesimin yuzune tokusmamasina ozen gostererek. O sag tarafimdaysa sol tarafa cikaririm cigerimdeki CO2 oranini. Onada bi bahane bulur cunku.

Millet bir kap yemek bulamayıp açlıktan kırılıyor sizin kocanızın yaptığı şey düpedüz terbiyesizlik. Onu bulduğuna şükretsin önce.
Allaha şükür ben hiç bu tarz bişey yaşamadım. Eşimi öpüyüm başıma koyayım en iyisi..
Kendinizi yıpratmayın o kocanızın terbiyesizliği

buna verilebilecek tek cevap zıkkımın kökünü ye
sen niye üstüne tavuk göğsüyle falan gönlünü alıyorsun
terbiyesiz adam nimete ve sofraya saygıyı öğrensin önce bir öğünde makarna bulamayan insanlar var
hoş suç sende de evlendiğinden beri yaptığın en basit yemek makarna ama kocanın kaynananın seni ve kadınlığını eleştirmesine izin veriyorsun
ben olsam o makarnayı yemediyse bir de üstüne hakaret ettiyse iki gün üst üste hiç bir şey yapmam

APTAL İNSANLARRR...KENDİLERİ HERŞEYİ 4 4 LÜK MÜ YAPIYORLARMIŞ.

onlar hiç mi hata yapmıyorlar allahım yaaa.güçlü ol ve kabul etme sakın hatalarını bunlra böyle lazım.sende onların yüzüne vur eksiklerini.valla kurugunu dik tut sende onlara sana davrandıkları davran. allahım yaaa neymiş tek doğru yaptıgı çocuk doğurmakmış.lafa bak hiçççç eyvallah etme bu kadar de elimden gelen bu begenmeyen kapı orda dee ... aaa ayıp ya insalarda saygı edep kalmamış.ee tabi bir insanın annesi böyle derse el ne demesin ki... ben olsam annene ee ben senin eserinim biraz daha becerikli yetiştirseymişin desene .. ayyy çok sinir oldu ne sanıyolar kendilerini acaba merak ettiiimm..

konuşsun annenle sen de konuş annenle yemeğe yaptığı saygısızlığı sana yaptıklarını niye bu kadar geri de duruyorsun tırnaklarını çıkarmıyorsun

konuşsun annenle sen de konuş annenle yemeğe yaptığı saygısızlığı sana yaptıklarını niye bu kadar geri de duruyorsun tırnaklarını çıkarmıyorsun
yaaa canım böyle bir adama isteksiz durman normal.insan mutlu olunca eşiniz arzular mutlu değilsin ki.. seni eziyor neyine istek duycan.kendini suçlamaktan vazgeç .. varya seni çok güzel sindirmişler kendine güvenini yerlere sermişler. ayıp yaaaa ayıppp

Eşin hadsizin dibi kusura bakmada tam bir saygısız !!
Kıymet bilmez !!beğenmediysen de eline sağlık canım de tıkın kalk yani ,
Bunca uğraş vermişsiniz ,sofraya insan saygılı olmalı
İyi niyetinizi buradan hissettim kendi adıma açıkçası nedeni ise hala size tam bir odun gibi davranan adama şekerli bir tatlı yaparak gönül almak istemeniz.Onun alması gerekirken !!!
Ben olsam böyle bir adama gram yemek vermem tatlısı köşede dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…