- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
taze fasülye
fırında makarna
pilav veya makarna
karnıyarık
ıspanak yemeği
bir de mutlaka bi çeşit çorba ve tatlı olmalı...
bunların hepsi birer seçenekahyrıca tarif almanda gerekicek sanırım.. valla işin zor + karışık gibi canım
taze fasulye bu aksamdan yapıp koysam pazara olurmu
taze fasulye bu aksamdan yapıp koysam pazara olurmu
cnm kk da elossa var elossanın mutfağı istersen oraya bak ....bayağı fikrin olur....
nerede canım sayfayı gösterirmisin tskler
esmerşirine misafirlerin geldimi canım ?
Neler yaptın?
Benimde dün yemeğe misafirlerim vardı :)
yüzük çorbası pilav fırında bezelyeli tavuk havuçlu yogurt salata börek çiğköfte (hazır) bide yaş pastaevet canım geldiler cok yoruldum ailece geldiler ya heyacan yaptım . masa düzeni felan gelen bayan diyoki yemekteyiz yarışmasına geldik ..
evet canım geldiler cok yoruldum ailece geldiler ya heyacan yaptım . masa düzeni felan gelen bayan diyoki yemekteyiz yarışmasına geldik ..
Benimde misafirim vardı yemekte akşam ve gerçekten çok yorucu oluyor.
En sinir olduğum yorum sanada yapılmış.
Ne zaman yemeğe misafir davet etsem hep aynı cümleyi duyuyorum. Ya ''yemekteyizde miyiz diyorlar ya da yeni gelin ya şimdi süsleyip duruyor sonra görelim seni '' diyorlar. Peçeteler, çatal bıçak düzeni, şamdanlar, suplalar hepsine şaka ile karışık bir laf geliyor... Dalga geçiliyormuş gibi hissediyorum...
Artık ne masa süsleyesim ne de kendime bakasım geliyor insanın hevesi kırılıyor resmen
bende bir cümle gördüm tüm derdimi döktüm resmen
evet canım geldiler cok yoruldum ailece geldiler ya heyacan yaptım . masa düzeni felan gelen bayan diyoki yemekteyiz yarışmasına geldik ..
ayy evet ya,bende çok stres yapıyorum çok özeniyorum,ama karşılığında böyle enteresan yorumlar gelebiliyor,
birde başkasının evine gidince aynı özeni göremeyince diyorum ki ben niye bu kadar rahat değilim,kendimi yıpratıyorum resmen,yorgunluktan ölüyorum,
yapanda aynı yapmayan da aynı kıymeti görüyor değil mi ama:))
Aynen...
Bir de şimdi gittiğim yerler özenmeyince diyorum ki acaba ben böyle hazırlayınca rahat edemiyorlar mı?
Yorgunluğuna mı yanasın, o kadar özenip yediğin laflara mı yanasın yoksa benzer özeni bulamadığına mı bilemiyorum artık. Dün ne supla çıkardım ne de peçetelerimi artık okadar laf söyledi ki gelen misafirler. Kağıt peçetelere taktım peçete yüzüklerini daha rahat kullansınlar diye ona bile yemekteyize mi katıldık vs dediler.
:))) ben seviyorum yemek yapmayı,masa hazırlamayı,misafirimi krallar gibi ağırlamayı ama dediğin gibi sanki bazıları alışık değil,rahat edemiyorlar sofrada,
gidene kadar ne çok şey yapmışsın ne gerek var falan filan bi sürü laf:)) sanki kötü bişe yapmışım gibi hissediyorum:)))
ama olsun ben annemden böyle öğrendim böylede devam ederim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?