Yemekteyiz ShowTv

mavi boğazımı iyileştircek, mavi boğazımı iyileştircek, mavi boğazımı iyileştircek:2:

yok yine olmadı sumak

bence nuray sayarının zeynep hakkındaki tespitleri doğru, gerçekten sessiz cinnet geçiriyo

Son düzenleme:
gökhan herşeyi gayet güzel yapdı,eve zaten bayıldımm..
bişe sorcam yalnız,kısırı kaçırdım,yağ ve salçayı yakdımı çiğden mi koydu ?

berke şu uzun saçlı kadın gibi konuşan sanırım (fazla izleyemiyorum da)
bugün nuray sayarı'ya erkek olsam seni alırdım valla gibi bir şey söyledi
gülmekten öldüm ya
sonra ay pardon falan dedi ama duyuldu yani
çok komik ya

ay ciddi misin muhabbete bak

gökhan herşeyi gayet güzel yapdı,eve zaten bayıldımm..
bişe sorcam yalnız,kısırı kaçırdım,yağ ve salçayı yakdımı çiğden mi koydu ?

çiğden koydu canım,ama biz de çiğden koyarız.Öbür türlü hiç şahit olmadım.Ama ekşili çorbaya mutlaka nohut da konulur,koymadı.Sabah akşam içsem bıkmam,o kadar lezzetlidir o çorba.

Nuray Sayarı'nın adı bundan böyle enerji Nuray olsun baydı yaa her iki lafından biri enerji abarttı biraz
Bugün Berke'nin yemeklerini çok beğendiler ama hepsi 5 verdi, Zeynep yemeklerini çok beğendim ama ne kadar güzel yaparsa yapsın herkese 5 puan verecem dedi.

Yemekteyiz-Şefler üzerine başka bölüm tanımıyorum artık.Tam profesyonel,tam olgun insanlar.Yorumsuz izledim.Harikaydılar...

Artık diğerlerini onlara göre kıyaslıyorum,bir onlara bak,bir bunlara diye.
Çok ayrıntılı izlemesemde ben Gökhan'ı hem sofra,hem sessizliği,yerine göre konuşması açısından sevdim.Umarım o kazanır...

Zeynep'te dün puan verirken diyor çok güzeldi sofrası falan ama onun paraya ihtiyacı yok,bana lazım,o yüzden 5 puan veriyorum diyor.Bencilce davrananları izlemek istemiyorum artık...

ben bugun hiç izleyemedim ya, zaten zeynep dünde aynısını yaptı, güzedi ama ben kazanmak zorundayım diye 5 verdi. yarın berke arkadaşı diye nuray sayarıya çok puan vermezse gökhan kazanır, bende gökhan kazansın istiyorum

Son düzenleme:
çiğden koydu canım,ama biz de çiğden koyarız.Öbür türlü hiç şahit olmadım.Ama ekşili çorbaya mutlaka nohut da konulur,koymadı.Sabah akşam içsem bıkmam,o kadar lezzetlidir o çorba.

önce yağı kızdırıp biraz salçayı kavurmanı ve öyle denemeni tavsiye ederim canım..beğeniceksin

uyuz oldum o kadına,çok güzeldi ama 5..saçmalık.

önce yağı kızdırıp biraz salçayı kavurmanı ve öyle denemeni tavsiye ederim canım..beğeniceksin

bende salçayı kavuruyorum biraz, ev salçası çiğden oluyoda, market salçası hiçbişeye kavurmadn olmuyo bence
:13:

ay bunlar hiç mi tarhana yememiş ya biri diyo zaten içinde domates var neden domates katıyo biri diyo bu çorbaya yoğurt katılır

nurayın menüsü vasat harbiden hani bana göre güzelde, diğerlerini o kadar eleştirdikten sonra daha şaşalı bişeyler yapsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…