Yemekteyiz ShowTv

portakal suyu ben katıyorum kerevize güzel oluyo zeytinyağlı

berke saçları kestirmiş, bulgur pilavına yaptığı yoruma koptum yanlız ha, efendim julyen usulu ete hiç bulgur olurmuymuş pirinç daha modern olurmuşmuş

ay zeynep sürekli nuray sayar deyip duruyo ya, verdiği kitaplara hiç bakmadığı belli oluyo

gökhan oldu canım.Şaşırdım,parayı yanında çalışanlara dağıtacakmış.Böyleleri kalmış demek.

gökhan oldu canım.Şaşırdım,parayı yanında çalışanlara dağıtacakmış.Böyleleri kalmış demek.

evet canım, yarışmanın başında söylemişti, ben kazanırsam çalışanlarıma vercem diye, iyi olmuş bence:13:

Nuray hanima zaman acisindan torpil mi gectiler acaba?
saclarini yaptirmis, giyinmis, makyaj yapmis, mutfak toparlanmis.

son 15 dakka denmisti ne ara yapti bunlari?

dus aldim, saclarimi kendim yaptim dedi bide
hic inanmiyorum

.......................................

Son düzenleme:
Hakikaten bunlar ne yahu. O nasıl kafa nasıl saç. Türünün son örneği mübarek.

Ay bu Tuncay beni fitil etti, ne kadar saygısız Kendisinden kaç yaş büyük kadına Neşe diye hitap ediyor, kadın mutfağa gidiyor hemen niye hep pozitif eleştiriyorsunuz, diyor.
Tuğçe de nasıl yiyor ya gerçi tipinden belli. Bir de ağını açarak yiyor çok itici

Neşe hanım tatlıyı nasıl yaptı tarifini alabildiniz mi? un, karbonat, süt sıvıyağ koydu diğerleri aklıma gelmiyor

kadın yemekleri sildi süpürdü ama 5 verdi ay ayrıca neden böyle giyiniyo bu kadın hergün

valla yemekleri kaçırdım tekrarı olursa izlicem, erkek yarışmacılar çok beğenmiş gibiler

gene bir shov tv klasiği daha birbirinden saçma tipler bir araya gelmiş
sarışın bayan=banu alkan o ne öyle ya hergün göğüs shov yapıyor kadın

gene bir shov tv klasiği daha birbirinden saçma tipler bir araya gelmiş
sarışın bayan=banu alkan o ne öyle ya hergün göğüs shov yapıyor kadın

ay evet ya kendini banu alkana benzetmeye çalışmış hep aynı tip giyiniyo kiloları dışarıda çok kötüduruyo

Kadın hergün düğüne gider gibi giyiniyor bir de o ne iştah var kadında ya gelen herşeyi yiyor en az puanı veriyor
Bugün bonus kafanın gülleri koparıp saplarını masaya koyması,cadı koyması çok saçmaydı, Tuğçe de körü körüne onu savundu, yok gotikmiş, yok gülleri koparıp bize bir mesaj vermeye çalışmış, doğa dostu olun gülleri koparmayın demek istemiş güya
Onlar sadece Tuncay ın farklı olmak adına yaptığı saçmalıklardı:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…