Yemekteyiz ShowTv

ev sahıbı adam cok ukala gelmeye basladı bana.her elestırıye bır cevabı var ukalaca

bu hostes hanım ne yıyor acaba onu yemem bunu yemem.ay sıkıntı bastı bu haftakılerın hepsı ayrı cıns ya.kadınların hepsı gıcık otesı zaten

onu,bunu yemeyenler bu yarışmaya katılmasınklava:yarışmanın amacı saptırılıyor

artık yeter ama sorumluların daha dıkkatli seçmesi gerekekir,yemekteyizmi yoksa ben oyuncu olucam yarışmasımı !!!!!!.yarışma saptırılmasın ....alsanaalsanasmile

ayyyyyyy kızımız hep yabancı dil konuştuğu için hata yapıyormuş.........kıyamam

ızlediğim en sıkıcı bölüm bu. ıpe sapa gelir bir Allah'ın kulu yok. ıçlerinde bir tane düzgün olsa onu izleyeceğim. Hepsi birbirinden beter. Sıkıldım ben artık bu programdan. Evlilik programlarına mı takılsam ne?

Ayyy cinsss ne yer acaba buuuuu,,
Bu kırmızı saçlı kadında sessiz duruyo kendi günü geçtikden sonra coşucak kesin..

aynen canım,iyice saçmaladılarlmaz:

gülşah sanki çok iyi yaptıalsanaalsanasmiletövbe tövbe

hay allahım ekmek diyorlar

amcam dün mum sevmem diyordu bu gün mum yoktu diye eleştiri yaptı bir söylediği ötekini tutmadı.kafamçokkarıştı
hostes hanım sürekli yurtdışında yabancı dil konuştuğu için kelimeleri yutuyormuş o yüzden onu MAĞDUR görmeliymiş:roflol:
makyöz hanım pek yüzsüz çıktı o kadar lafı yiyor ama doymuyor.:mymeka:
zaten sofrada kimse birbirini dinlemiyor.daha öncede belitmiştim bu hafta da kalite ve seviye yerlerde.....

bu hafta hiç bakmayıcammm
bendee
ya bu ne iğrençlikkk yemketeyiz değil kiyefetteyiz olduuualkisalkisalkisalkisalkisalkis
hos tes hanım oturmasına bi baksınn da onda sonrasınııı bunu yemem şunu yemem desinnnn
............. yesinnnnkötükedihüso

al bendende o kadar canım.Kendini hiç geliştirmemiş belli

geliştiremmeiş canım gerçekten ben asla çocuğum olsa onun öğretmeni olsun istemem hatalara bak: :roflol:

1uding diyeceği yerde BUDİNG kaydirigubbakcemile3

2:kamera şakasına şaka kamarası kaydirigubbakcemile3 hatırladıklarım yani bunlar şuanda

bugünkü adamın koltuklarına bayıldım dekor hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3
markası falan ne ki
yarışmacılar hakkında yorum yapmaya gerek yok zaten

bacummm harikasın iyi dedin wallaha kaydirigubbakcemile5

ayyy koptum wallaha burayı kaçırmışım :roflol: :roflol:

u bölüm iğrenç ötesi
elle tutulur bi Allahın kulu yok
ana okulu hocası kırmızı saçlı bayan
herşeye tiksinir gibi bakıo
herşeye kulp buluo
beğense de bu kez basit dio
hostesmidir nedir o da bi ayrı manyak:S
acaiplikleri üstüne toplamış durumda
bi evi var güzel gerisi yok
uzun saçlı amca eh işte en azından bi yemeğe beğendim dedi
diğer kız biraz sessiz gibi
kimya hocasının sofrasını beğendmedim
kendi bile yufkanın içini yedi dışını bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…