Yemekteyiz ShowTv

iğrenççççççç
çok pis bu kadın yaaa
semizotu saLatasımı yaptı o öle yoğurtluu
elleriyleee..heryer pislik içindeeee

aman ya simdi actim acmaz olaydim midem kalkti vallaa..yogurt elle karisir mii yaaa...iykkk...kapadim izlemiyomm icim kalktiii..

zaten kendini öven insandan hiç haz etmem.bu kırmızı kafada ay çok titizim diyim durdu

yoğurdu elleriyle karıştırdı kafamçokkarıştı çok iğrenç ya kedime bile yoğurt falan koysam öyle koymam asla
elliyle pis tezgahı silip yemek yaptı
havucun tekini yıkamadı
bide yaşa bak kılık kıyafete bak ne olursa olsun insan bi aynaya bakmalı iğrençsin teyze iğrençç

sarışın kızı resmen piyon gibi koymuşlar bravo show tv hem aptalca konuşmalarıyla kulağımızı tırmaladı
hemde görüntüsüyle....aptalı mı oynuyor genel istek üzerinesempatiksalakcinni yoksa kendisi mi muamma :umursamaz:
bu günkü kadının kırmızı ojeli elleriyle heryere dalıp çıkması midemi kaldırdı...ııı uğraşdı kendi çapında
ama olmadı...gene maşalahı varmış yaşına göre atom karınca gibi kaydirigubbakcemile3

öğretmende sinsinin önde gideni ....yaşlı bey zaten oyuncuymuş...diğer kız da garip akannehir

Ben bu kadının emekli öğretmen oldunada inanmıyorm artık
Show tv duy sesimiziiiiiiiiiii
Lütfen biraz kaliteli insanları yarıştırın lütfennnnnnnnnnnn

gülşah tam uçtu,3 tane abancı dil ve üniversite bitirmişbuyrunnnnnnnnn

rıfat beyde çok biliyor,onuda göreceğiz

rıfat beyin tarif ettiği bizim baklavamız ama bizde aralara yağ koymayız,üstüne dökeriz

Bu kadın bu şiveyle nasıl öğretmenlık yaptı hayret heleki anaokul öğretmenliğitam çocukların her şeyi kapma dönemi benim oğlumun asla böyle bir öğretmenı olsun istemezdim.Ayrıca bunların hepsi seçmece evler filan hep hikaye.Bunlar değilmiydi hafta başından beri hijyen hijyen diye bağıran insan gördükçe midesi bulanıyor

Şu Gülşahın dudaklarını büze büze,şekilden şekile sokarak "öp beni mmmmmm" tarzında konuşmalarından sıtkım sıyrıldı. alsanaalsanasmile

Köpekcikler yesinnn
Herkeşşş böle yapsınnn-tatlicadiarzu-

Ay ne gündü böyleeee
Yarın Rifatın günü onun masasıda temiz gibi ama onuda beğenmyolarrr..
Eğer müjganda doğru dürüst bişeler yapmazsa bu kırmızı kafalı kadın alırr

Ya arkadaşlar sizinde dikkatinizi çekti mi bu yaşlı olan Zühre hanım bi ara fırının yabancısıyım,kullanamamış olabilirim dedi.Bencede bunların evleri falan kendilerinin değil,hikaye......

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…