Yemekteyiz ShowTv

Yarışmanın gece yayınlanmasından memnun musunuz arkadaşlar?
Ben gündüz olduğu için izliyordum, gece izlemez benim eşim...

ule sanırım adı fena hatun hemde cok fena cekeceklerı war dıger yarısmacıların

Ben dün akşamki yarışmacının boynundaki aksesuarı çok beğendim bilen varmı acaba nasıl yapılıyor sanki yapıştırma gibi bir şeydi
bende cok begendım cnm banada yapıstırma gıbı geldı

Yarışmanın gece yayınlanmasından memnun musunuz arkadaşlar?
Ben gündüz olduğu için izliyordum, gece izlemez benim eşim...

o saate ayarlıyodum kendımı gece tam dızı waktıne koydular olmadı bole ama bende memnun degılım cnm

Ben de gündüz olduğu için seyrediyordum akşamları oturupta yemekteyizi seyredemem ben......:umursamaz:

aman gündüz bakıyorduk eşlerimiz kızıyor gece hiç baktırmazlarrrrboshayallersmile
artık yemekteyiz burda takip ederizzzsempatiksalakcinni

bu kızıl arkadaş neden konuşurken zıplıyor :mymeka:

dün akşamki kızlı saçlı 11 aldı buaksamki kadın 12 aldı ama daha fazla hakediyodu bence ay o kızıl saçlı ne çirkefmiş kardeşim bi susmadı hadi eleştirsenize beni eleştirdiğiniz gibi deyip durdu

dünkü konuşurken sürekli oynayan kızıl bayan 11 puan aldı, bugünkü 12. ama bugünkü bayanın hakkı yendi ya yazık..

ben dedim şimdi saçından tutup masaya yapıştırır diye ama yapmadı kadın kaydirigubbakcemile3 yanındaki bey de gülerken kafasını biryere çarpıcak diye korkyum. allahım neler var kafamçokkarıştı

hakikaten hoplayıp zıplıyo konuşurken çok yapmacık bi kadın ben olsam çokdan o postij saçını yolup eline vermişdim buakşamki bayan çok hanımefendiymiş yanikaydirigubbakcemile5alsanaalsanasmile

arkadaşlar bence kırmızı kadın çok fena.Mehmet bey hiç birşeyden anlamıyor. Bu akşamki bayan çok hanımefendiydi. Beyaz giysils sakin görünüyor ama o da diğerlerini dolduruşa getiriyor. Ökkeş bey de süper maryo

hahahha ay koptum, bittim:))))))))) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

o kırmızı saçlı nasıl bişey ya... aman evlerden ırak....

yanlız kadın resmen baklava yaptı ha.. yaranılmaz bizim hatunlara ya pes :dilcikar:

evet canım antepliyim 2 yarısmacıyı da tanıyorum fazla samimi degilim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…