Yemekteyiz ShowTv

sarkık degıl ,kızımız sütyen giymemiş..

resmen sallanıyor ..

hele yarın kı kıyafettekı otururusu cok kötü ..tanıtımlarda gördüm

muzo amcaya maşallah diyorum gençlere taş çıkartır...süprizide güzeldi..
sadece yemeklerini beğenmedim deniz ürünleri sevmediğim için..masası ,düzeni güzeldi.
oğluyla küs olduğu olayı da oğlunun reklamı olabilir...yeni sıngle için ...pek inanmadım.

bide tanıtımlarda ve süpriz esnasında şu garip kaba konuşan kadının oturuşları dikkatimi çekdi...
bu tarz oturuşları erkeklere ve kadınlara hiç yakıştıramıyorum.

bu genç kızımız arada birde göz kırpıyor nereye kırpıyorsa:)
sarkmışşş memeleriii oh felen oldum ben:bbo:

sanırım bu show tv ajanslardan kiraladığı kızlardan hiç bir kendini bilen aile kızlarındanlmaz:

bu derece kısa ve açık bu programa katılamaz
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile

yemek degil çıplaklık yarışması oldu.hiç kimse kendine yakışanı giymiyor

emeli ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti ama gitgide çok açık saçık giymeye başladı helede o elbisenin altına sütyen giymemesi tam bir faciaydı, sanırsam gözünüde çekim ekibine kırptı durdu yani ekrana oynuyoruz yarışmayla alakamız yok, birsen kadının tavrını konuşmalarını hiiiç beğenmiyorum izlerkende elimi uzatıp saçını yolasım geliyor aynı kim bu kadın hani semra kaynana vardı aynı o benziyorda akrabasımı ne CADIARZU
muzo amcayı sevdim ben titiz temiz kurallı bir adam evide güzeldi ben sevdim, hülyayıda sevdim evren biraz tehlikeli duruyor ani eleştiriler yapıveriyor

yaa hatta dedi ki oğlum bana dargın senlerdir konuşmuyoruz ama bana neden küstü bilmiyorum onun şarkılarını çalarak ona ne kadar değer verdiğimi göstermek istedim dedi

Şımarık evlat vakasıdır.Birde adam kültürlü zamanında oğluna gereken vakti ayırmamıştır.Hobilerinin peşinde koşmuştur ama maddi olarak her koşulu sağlamıştır.Evlatlarda hepsini birden ister.Biri eksik olsa ,Küserler.:çok üzgünüm:

bekleyelim bügünüdeeeee ne olacakbilmiyorumkismile
bakılım nersenii acaçk kızımızzsempatiksalakcinni

Emel'in giysileri gerçekten milli felaket. Özellikle bugünkü bölümde oturuşuna dikkat edin lütfen.
Açık giyinmeye karşı değilim de bu kadarı da abartı yani. Hele de televizyon programlarında... Güzelleşeceğiz derken basitleşiyorlar.
Hülya hanımın da dünkü giysisi bence hoş değildi. Yaşı kaç olursa olsun, sonuçta o bir anneanne. O kadar açık -ki kolları nasıl sallanıyordu-, fırfırlı, çocuk elbisesi gibi hiç bir ağırlığı olmayan bir giysi seçmemeliydi.
Davranışlar, konuşmalar kadar giysilerimiz de karakterimizin bir parçasıdır, bunu unutmamak gerek.

bir ara çorba kaselerine memeleri girecek die endişe ediyordum kibilmiyorumkismile şimdi bacak baldır hertaraf açık:bbo::bbo:

ya ikinci gün yarısan bayan birsen mi nedir ayy o nasıl konuşma nasıl oturuş erkek olacakmışda son anda kız olmuş sanırım dövecek gibi davranıyo millete bu hafta hiç kimse süper değil bakalım bugün neler olacak

eşimle konuşuyoruz dedim ki bu kadınlar niye kendilerine eziyet ederler niye rahat giyinmezler minicik giyinirler sonrada çekiştirirler dedi ki

aynen: o kız donun gözükmesini istedeği için öyle giyiniyor

demek ki erkek kısmında bunu böyle görüyor

Son düzenleme:
Aman yarabbim Birsen cidden bir bayan mı ?
inanamıyorum...
Kaba saba, cahil,görgüsüz,agresif, vs vs...:sinifsinif:
Onu gördükçe bayanlığımdan utanıyorum..........:kedi:

doğru söze ne denir,:içelim: alkışşşş

yaşının kıyafeti değildi abes,lmaz:

birsene baktıkça kaynana semra geliyor aklıma neden acaba eyvahedigeldismile

tamam hijyen var ama bu yeni gençler herşeyi hazır kazanmaması doğal fazla emek yok

al konserveden al sana yemek böyle yemek yarışmasına katılmasınlar konserve yarışması düzenlensin protest ediyorum

marifetli ve marifetsiz işte bu durumda belli oluyor

yemek yaptıda sanmasınlar konservelerle ,kalamar,çipura nerde emek var

ve kanser hastalarının çoğalmasıda doğal ,nedeni konserve yemekleri!!:bbo::dilcikar:

yapın bir imam bayıldı göreyim,meyhane pilavı ,humus nerede bu yemekler ?!!!

Son düzenleme:
ama cok dağını çalıştı ya döke saça
soğanların havuçların çoğunu telef etti
eşyaları dolaba falan öle yerleştirdi ki birsen hanım için öle düşünüyordum ama emel daha gaddar davranıyr esyalara
bir de ben emel in birsene yüklenerek kendini önplana cıkarmaya calıştıgını düşünüyorum

Mixer'ı bulaşık makinesine koydu.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…