- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
bu genç kızımız arada birde göz kırpıyor nereye kırpıyorsa:)
sarkmışşş memeleriii oh felen oldum ben:bbo:
yaa hatta dedi ki oğlum bana dargın senlerdir konuşmuyoruz ama bana neden küstü bilmiyorum onun şarkılarını çalarak ona ne kadar değer verdiğimi göstermek istedim dedi
Emel'in giysileri gerçekten milli felaket. Özellikle bugünkü bölümde oturuşuna dikkat edin lütfen.
Açık giyinmeye karşı değilim de bu kadarı da abartı yani. Hele de televizyon programlarında... Güzelleşeceğiz derken basitleşiyorlar.
Hülya hanımın da dünkü giysisi bence hoş değildi. Yaşı kaç olursa olsun, sonuçta o bir anneanne. O kadar açık -ki kolları nasıl sallanıyordu-, fırfırlı, çocuk elbisesi gibi hiç bir ağırlığı olmayan bir giysi seçmemeliydi.
Davranışlar, konuşmalar kadar giysilerimiz de karakterimizin bir parçasıdır, bunu unutmamak gerek.
eşimle konuşuyoruz dedim ki bu kadınlar niye kendilerine eziyet ederler niye rahat giyinmezler minicik giyinirler sonrada çekiştirirler dedi ki
aynen: o kız donun gözükmesini istedeği için öyle giyiniyor
demek ki erkek kısmında bunu böyle görüyor
yaşının kıyafeti değildi abes,Emel'in giysileri gerçekten milli felaket. Özellikle bugünkü bölümde oturuşuna dikkat edin lütfen.
Açık giyinmeye karşı değilim de bu kadarı da abartı yani. Hele de televizyon programlarında... Güzelleşeceğiz derken basitleşiyorlar.
Hülya hanımın da dünkü giysisi bence hoş değildi. Yaşı kaç olursa olsun, sonuçta o bir anneanne. O kadar açık -ki kolları nasıl sallanıyordu-, fırfırlı, çocuk elbisesi gibi hiç bir ağırlığı olmayan bir giysi seçmemeliydi.
Davranışlar, konuşmalar kadar giysilerimiz de karakterimizin bir parçasıdır, bunu unutmamak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?