Yemekteyiz ShowTv

tam olarak izlemedim ama o baliklari nasil firina koydugunu gordum..hic oyle balik mi yapilir.dok tuzu,biberi oldu bitti..yazik etti yazik

Bu hafta hakeden kazandı. Aslında benim favorim Muzo amcaydı ama Hülya hanımın çeşidi daha boldu.
Sevindim ben.

ay emel miydi o kizin adi neydi sinir etti beni yaa bir kasik suda valla bogardim onu. kendi gununde nasilda mutfakta milletin taklidini yapti.. cok gicik bir kiz ya. cok bilmis gb davranio ama hic bisiden haberi yok zavallinin ohhh parayi o aalamadiya valla cok sevndim

Hülya kazanmış ha yarışmayı sonunu seyredemedim birsen gacusu ne yaptı nasıl bozulmuştur ama alsanaalsanasmile

yaa birsen den cok emel sinir etti bu ne yapmacık hareketler di ya sinir etti beni bende mi terslik var yahu
uyanık halıları da kaldırmış

yaa birsen den cok emel sinir etti bu ne yapmacık hareketler di ya sinir etti beni bende mi terslik var yahu
uyanık halıları da kaldırmış

Hocam emel annesinede bağırdı çağırdı alışveriş yaparken sonrada kalkmış özür diliyor gıcık kız işte.
Halılar kirlenmesin diye herhalde kaldırdı uyanık tabi

bu hafta acep kimler vardir..... bakmadim hic ama su lanet emel gb kadin olmasa. insan gerilio valla ben olsam onu orda bogardim

birsen en azından dobra ve olduğu gibiydi...gıcık bir tarzı var sadece...
ama son günkü ev sahibi neydi öyle ....hepsinden kabaydı özel arabayla alışverişe gitmekle
bi şey olunmuyor bunu gösterdi herkese...
annesine herkesin içinde çemkirmeleri ve zırlaması gösterdi görgüsünü..
hülyanın kazanması diğerlerine göre hak ettiği içindi en azından son dakikaya kadar
uğraşdı.

birsen en azından dobra ve olduğu gibiydi...gıcık bir tarzı var sadece...
ama son günkü ev sahibi neydi öyle ....hepsinden kabaydı özel arabayla alışverişe gitmekle
bi şey olunmuyor bunu gösterdi herkese...
annesine herkesin içinde çemkirmeleri ve zırlaması gösterdi görgüsünü..
hülyanın kazanması diğerlerine göre hak ettiği içindi en azından son dakikaya kadar
uğraşdı.

bu kadın yemek yapmayı hiç bilmiyor. ya iyice saçmaladılar. bu ne. kadın yufka kesmeyi bilmiyor. ne işi var bu yarışmada. saygısızlık artık. saçmalıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…