Yemekteyiz ShowTv

bu haftaki yarışmacılarıda beğenmedim seviyesiz olunca daha az izleniyor show tv inatla daha basit yarışmacılar bulup getiriyor

ikizler gibi berlindeki yarışmacılar gibi yarışmacılar olsa seve seve izlicim ama nerdee
boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

bugunku sırret 6 puan aldı cnm
dunku hulya hanım 11 puan aldı

Bu kadar olur edepsizliği bu kadının markette neler yapmış öyle adamları bir dövmediği kalmış yazıklar olsun ya.:mymeka:
Bide adamla pazarlık yapmış resmen vermiyorum dedi ama sonunda verdi parayı.kötükedihüso
Utanmadan çay aldı kendime çay demleyeceğim show tv görsün dedi .alsanaalsanasmile

he cnm öle olmuş şimdi izledim
ee çayını bile alırsa normal yaniii

Bugün kendini seyredince utanmıştır tabi utanacak surat yok ama :mymeka: neyseeee afiyetle de çayını içmiştir seyrederken kötükedihüso

ben ömrümde böyle bir kadın görmedim..çok kaba..asla böyle biriyle tanışmak istemem..

kapı çaldıya gelenlere nasıl kızıyo bir sen eksiktin diye
birde kızına çok kötü davranıyordu sürekli kızıyor iş yaptırmaya çalışıyoralsanaalsanasmile

Buzdolabında açılmamış 2 paket et vardı bu akşam yemek yapar artık maaile yerler sempatiksalakcinni

ay ne bıcım kadındı yahu dunku kadın ,tekrarını ızledım bende ,

kaba saba ,terbıyesız ,konusması bıle ne kadar kötü .

sınır olup kapattım zaten .

Dün yarışan bayan sinir bozucuydu.
Özellikle hijyene hiç dikkat etmedi.
Böreği yaparken midem bulandı.
Herşeyi eliyle yaptı.

dün akşam tekrarını izledim ama sadece yemek yapma bölümünün bir kısmını.
yemekteyizin en seçmecelerindendi kadın resmen ...milletide toplamış
çay yaptırdı o kadar sıkışıklıkda bide içtiakannehir canım istemiyor dolma yapmıycam dedi bidesempatiksalakcinni
alışveriş kısmıda baya enteresan geçmiş okudğum kadarıyla o kısmı izlemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…