Yemekteyiz ShowTv

ben hayatımda böyle ukala bir kadın görmedim gerçekten, abi falan diye hitap etti tarkan beyede ay ne kabaydı, yemek yapmasının hepsini izlemedim servis yapılırken falan biraz baktım hiç misafirperver değildi, bide kızımda otursun masaya diye tutturdu varmı böyle bişey yaa kızında yemesin sofrada hayret bişiiii sinir oldum benden sıfır bile alamazdı kesin :mymeka:

dün yarışan kadın boş zamanlarında kahveye mi gidiyor çok argo kaba konuşuyor

herkes onu izledi insan biraz nazik olur tv çıkıyorsun ne o öyle llingonun ahırı gibi hareketler yani cahilmi desem ne desem pek hoş olmadı kadının yaşı başıda da yerindeydi

evini süslemiş ama kendinin hareketleri bu süsü çirkine çevirdi

az güleryüzlü ,toleranslı olsaydı daha hoş olurdu derdi neydi anlamadım ?

buraya yazsada anlasak onada hak versek!!!
cokacimcoook

dün yarışan kadın çok cıvıktı bugünkü adam çok donuk bir ortayı bulamadılar

Muzo amcayı çok sevdim ben. Yemek zevklerimiz benziyor.
Diğerleri de korkmuş olacaklar ki daha yemeden alaycı yorumlara başladılar.
Özellikle dünkü hanımdan hiç hoşlanmadım. Bir kadına bu kadar kaba olmak hiç yakışmıyor.

:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile5 sempatiksalakcinni :roflol:

Kesinlikle muzo'ya laf sokacaklar zaten kimse birbirini çekemiyor..
Ah anuşka dünkü market alışverişi tam bir facia idi.
Bu kadını kimse geçemez zaten.

ben muzaffer bey i beğendim
gerçekten İstanbul beyfendisi imiş

evet erkek dediğin böyle olmalı bu yeni gençler acaip

genç erkek yarışmacı ilk yarışmacının mutfağını yerden yere vurdu ama onunda

aynısı olacak çok büyük konuşmuş bunu fark ettim akannehir

bende genç olan kızdan hiç hoşlanmadım nekadar basit baya bi kız tmm kadın kaba saba konuşuyo olabilir öyle yetişmiştir ama diğer büyük olan kadın hiç olgun bi kadın değil resmen ikisi dünkü kadına karşı birleştiler çok rahatsız oldum dediğim gibi kız tam bi ekran kirliliği safinaz gibi vücüdunu baya bi teşhir etti memeler sallim süllüm resmen benim seyrederken midem bulandı biraz ağır oldu ama öyle yani

bu genç kızımız arada birde göz kırpıyor nereye kırpıyorsa:)
sarkmışşş memeleriii oh felen oldum ben:bbo:

ewet ya bende gördüm onu
genç adama kırptı herhalde akannehir

yaa sarkmış demek bende diyordum ne kadar mükemmek bir güzelliği var
yine atalarımızın dediği çıktı kadıkızında bile kusur olur
bir de bugün muzo amca en son dedi ya oğlum için oğlumla barışmak için bu yarışmaya katıldım ben cok takdir ettim doğrusu

Orayı kaçırmışım ya duyamadım demek oğluyla konuşmuyorlar..
Ama efendi bir adam terbiyeli zaten çok ta güzel sirtaki oynadı ..

yaa hatta dedi ki oğlum bana dargın senlerdir konuşmuyoruz ama bana neden küstü bilmiyorum onun şarkılarını çalarak ona ne kadar değer verdiğimi göstermek istedim dedi

yaa hatta dedi ki oğlum bana dargın senlerdir konuşmuyoruz ama bana neden küstü bilmiyorum onun şarkılarını çalarak ona ne kadar değer verdiğimi göstermek istedim dedi

Barışırlar inşallah vardır bir sebebi herhalde belki programdan sonra barışma olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…