Yemekteyiz ShowTv

ya hakan diye bir yarışmacı ben onu kanaltürk yada habertürk dü
orada bir otelin restaurantında aşçı olarak görünüyordu bir yemeğin tarifini soruyorlardı anlatıyordu ama gayet efendi ve nazik biçimde hiç showmenliğe vurmadan o yüzden senn dediklerine inanırım

Canan 3 diğerleri de 2 şer puan vererek sibele 9 puan kazandırdılar

Ya bir de ayakkabıları çıkarttırıyorlar diye kızıyorlar birbirlerine...

Tabi çıkarıcaklar silmiyorlarsa ...

Yarınki bölümün reklamını gösterdiklerinde o kel çocuğun ayakkabıları çamurluydu resmen silmesine rağmen ...

benim arkadaşın ablası yarıştı evden dekora birçok şey ayarlanıyor tembihler ediliyor ezber yaptırılıyor diye biliyordum
burda yarışan bir kaç kişi dizilerde de oynamıştı

benim arkadaşın ablası yarıştı evden dekora birçok şey ayarlanıyor tembihler ediliyor ezber yaptırılıyor diye biliyordum
burda yarışan bir kaç kişi dizilerde de oynamıştı

Evet tembihleniyorlar resmen ya..

Birara da canlı yayın yapıyorlardı puanlama için çok saçmaydı neyseki sonradan kaldırdılar

bugün betül beni deli etti :bbo:
o kelde ne öyle evleri dolanıp duruyor hepsi bi cins valla kaydirigubbakcemile3

bugunkunu seredemedım tekrarı warmı bgugece bılen warmı kıslar saatını bı yazıwerın warsa((

bugün betül beni deli etti :bbo:
o kelde ne öyle evleri dolanıp duruyor hepsi bi cins valla kaydirigubbakcemile3

kel diyorki ben üst düzeyim siz alt düzeysiniz diğer bayanda ondan ona çattı

bizde sende 9 aylık der gibi keli bozdu sanırım içinden geçen buydu

ama bayanıda haklı bulmadım bırak kralım diyorsa kral hissetsin kendini

yemeklerden çok kaşık ve başka şeyler önemli idi sanki

kasap sürekli ay onu yemedim bunu yemedim hep standart yemiş

ne aşağlıyorsun dünyadaki nimetleri kısıtlı yediysen suç senin

sanki yiyen suçlu gibi alah alah mars'dan mı geldin oğlum
kaydirigubbakcemilecokacimcoook

ama bugün kü kadın da dün betüle yapmış betül e az da olsa hak veriyorum biraz fazla abarttı ama neyse
bu hafta favorim yok:)

hani betulun kazanma iddasi yoktu //// bir anda kiza bisiler oldu donek oldu sanirsam / sibel fazla ustune gitmemisti betul abarttikca abartti. heleki o kel bey ne demek yaa kahve icmek cay icmek bunlar sasirmislar ne yapicaklarini ama fragmanda bugun kavga var /// sirf okula gitmedim ki izlemek icin

gece tekrarını seretttım affedersınız ama resmen artık b.konu cıkardılar
sen kımsın yemek masasında cay kahwe ıstıycen cokkk sacma ckkkkk

bu betüle gıcık oluyorum yaa sanki çok becerıklıymıs gıbı herseye bır kulp buluyor sebzelerı bıle aksamdan annesıne dogratmıs diğer arkadaş en azından kendı dogradı ıyıkı bır krema yaptı altın madalya beklıyordu heralde:mymeka:

ya ben puanlamayı kacırdım kım kac puan aldı betulunde sıbelınde gormedım bılen var mı ??

sadece bir bayan 3 verdi diğerler 2 etti 9

dünkü bayan 8 almıştı bir puan önde

az kaldi yeni boleme iple cekiyorum vallahi / betulu elime verseler varya .............. doferim onu o derecede sinir bozdu. bakalim bugun ne oljakkkk

bunlar kendi evlerine ayakkabı ile mi giriyorlar da bu kadar ısrarcılar ayakkabı ile girmeye? madem ayakkabı takıntınız var, o halde ev ayakkabısı alında bi zahmet kapıda değiştiriverin. sinir şeyler.. alsanaalsanasmile

Betul cok cirkef bir kadin,car car konusup " ben kadinim ben konusurum erkekler alttan almali "diye bir sey yok ...herkes haddini bilecek,..kadin dedigin hanim olmali,bagirmadan konusmali....
ben show yapmiyorum diyor ..eminim normal halidir ,kocasi bosuna bosamamis kendisini

bu haftanın uyuzu betullllllllllllllllll
warya yanımda olsa parcalarımm gorurdu o zman panteri:)))

her hafta 1 uyus olmak zorundami yaa... betulun sacini basini yirtcam fena sinir edio beni. bu kadar bos konusulurmu abartilirmi hersey ya ...

aynen katılıyorum size,çirkef bir bayan...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…