Yemekteyiz ShowTv

bencede canan kazansin digerleri pek kibirli //// canan cok seker bir kadin ama tabi bugun gorecezzzzzzzzzzzzzzzz

tost istiyorum mustafa beyyyyyyy çay istiyorum mustafa beyyyyyyyyyyy ay ne çok bağırdı yaaaaaaaaaaa

en komigide betul 8 puan mustafa 11 puan .......ve aralarinda aen cok kendisini oven betul ama simdiden en son kisi durumunda .. son gun yuzunu merak ediyorum hah

sonuc bellı oldu
we bence bu hafta mustafa kazanması ıı olacak

Bu zekası kıtları izleyip,sinir kat sayımı tavan yaptırdığım için allah beni bildiği gibi yapsın.kafamçokkarıştı
Hani çok rezil olanlarınıda gördük ama yemekle bu kadar alay eden bu insancıklara yuhhh diyorum başkada bişey demiyorum.

Son düzenleme:
o sibel neydi öyle ya sunu getirin bunu yapın. normalde evdede yardımcısı varmıs. hem çalışmıyo hem yardımcısı var hem kaprisli hem becerksiz. sibel şekerim at kendını biyerden

Son düzenleme:
kızlar mustafanın puanlamasını kacırdım kım kaç verdı kaydirigubbakcemile3

vallahı ben onları orda kesın döverdım adam cok ıyı dayandı tebrık edıyorum kendısını.kasap oldugu için kendı sınırlerınıde aldırmıs galıba kaydirigubbakcemile3

betül 2 puan verdi diğerleri 3 puanşakkıdı

şimdi izledim.. mustafa ne kadar sabırlı relax adam yaa... inşallah birinci olur.

kel biraz fazla asabi..yarın nasıl olacak çok merak ediyorum

o sibel neydi öyle ya sunu getirin bunu yapın. normalde evdede yardımcısı varmıs. hem çalışmıyo hem yardımcısı var hem kaprisli hem becerksiz. sibel şekerim at kendını biyerden

aynen katiliyorum,sokakta gorsen ne hanimefendi dersin,,ama burada gercek yuzlerini gosteriyorlar

bence betulun psıkolojık sorunları war bire bir cekımlerde mıymıymıy bıseler gewelıyıp duruyo....
masaya oturunca sapıtıo bugun sordular ewe gırmeden dawuta satascakmısın dıye bastan hayır dedı sonra satasacam dedı onu kızdırmak hosuma gıdıyo dedı ...
dawut onun yuzune bıle bakmadı betul hala adama laf atıp gaza getırmeye calıstı...sıbelıde begenmedım bugun gereksız dawranıslarda bulundu ..cana bıraz ılımlı ıdı bugun bakalım yarın oda cıkaracakmı tırnaklarını:
mustiye helal olsun 3 kadınla ugrastı zawallım ...
yarın dawutun bu kdar sabırlı olabılcegını sanmıyorum:SS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…