Yemekteyiz ShowTv

betül kameraya bakarak konuşmuyor. sanki bir yerden okuyor gibi sabit başka yere bakıyor. hiç normal tavırlar sergilemiyor.

panterim gel bi ayar çekelim kızcağıza ekran kirliliği yapmasın sempatiksalakcinni

davutun evine spor kıyafetlerle gelecek bugün daha da komedi geçicek bölüm.

sırnaşık şeyhıc fena fıkır degıl ercam yha kadın sınır ettı benı
aslında betulun karsısına 2 hafta once yarısan sezgın wardı o gelecektı
bak o zman konusabılıyomuydu
sezgın pat pat yapıstırırdı lafları yada gecen haftakı bırsen:roflol:

nsem ben yatam barı gecenın bı waktı betulu dusunmıyımm ıı geceler ercam operem senıŞeniz

yat bakalım iyi geceler. rüyana betül girerse sağına yat solunda güzel yatamıyorsun. sırt üstü yatma falan der belki bayanssulusmile kadın karışmak karıştırmak için girmiş yarışmayaaa...

tatlı rüyalar canım.

kötükedihüsock sukur gelmedı ruyama falan kaydirigubbakcemile3

hadi betül anladıktan diğerlerde onunla beraber hareket etmesi bu grup dediğim gibi sadece küstah sanırım bütün defoluların toplamını bulup getirmişler biz eğlenelim diye

hiç biri sempatik değil kuruntu,kendini beğenmişlik mal mülk ve statü ile hava atma,
kişiliksiz :roflol:

bugun son gun bakalım davud bey neler yapıcak evınıde cok merak ettım vallahı kaydirigubbakcemile3

bugun son gun bakalım davud bey neler yapıcak evınıde cok merak ettım vallahı kaydirigubbakcemile3

dubaideki burj al arap oteli gibi çıkarmış tuvaleti bile altından :roflol::roflol:
o ka reklamını yaptı evinin :tomato:

kızlar sızı gorunce yanlıs topıgemi gırdım dedım:roflol::roflol::roflol:

ben tanıtımını kacırdım dün yaa bugun süpriz olucak hersey :roflol:

Davut'a kimse puan vermez. Mustafa birinci olacak sanırım. ışe bak ya...

Ev deyip de haksızlık etme bakayım.lmaz:
Davut, 25 metrekarenin bile hesabını yapıyor.kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol: eskıden en son babalar duyar dıye bır dızı vardı ordada boyle sonradan gorme bır aıle ev alıyordu sonrada ev dıyenlere orası ev degıl şato dıyorlardı buda o hesap olmuş :roflol::roflol:

duydunuz mu kızlar ,boshayallersmile

Yemekteyiz'de fuhuş şoku

Televizyonda yayınlanan “Yemekteyiz” programına katılan Müjde K., kadın pazarladığı iddiasıyla gözaltına alındı

Programda kendisini makyöz olarak tanıtan Müjde K.’, müşteri zannetiği polislerden kendisi dahil üç kadın için 2 bin lira aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kadın pazarladığı istihbaratını aldıkları Müjde K. ile müşteri olarak telefonla irtibata geçti. Önce konuşmak istemeyen ve referans isteyen Müjde K., işadamı sandığı polislerle Fatih’te bir otelde buluşmak için anlaştı. Buluşma yerine Yağmur M. (22) ve Zeynep M. (24) ile gelen Müjde K., 1 saatlik seks karşılığında 2 bin TL para istedi. Seri numaraları alınmış paraların Müjde K.’ya verilmesinin ardından odalara çıkan dedektifler, kimliklerini açıklayarak Müjde K. ve iki hayat kadınını gözaltına aldı.

kim ki bu müjde hatırlayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…